Kącik Małolata...:D
nopebow wow ale masz super szkołę. Liceum do ,którego będę chciała iść robi takie filmiki zawsze dla klas maturalnych na pamiątkę. Mam właśnie mojego brata i sobie oglądam . W 3;28 filmiku ta cała na czerwono to Ty? 🙂
O kurczę, czeka mnie "trochę" więcej pracy niż przypuszczałam... 🙁
Ale cel masz wspaniały, najlepsze miasto w kraju! 😜
nopebow wow ale masz super szkołę. Liceum do ,którego będę chciała iść robi takie filmiki zawsze dla klas maturalnych na pamiątkę. Mam właśnie mojego brata i sobie oglądam . W 3;28 filmiku ta cała na czerwono to Ty? 🙂
ee, tak 😂 wyszłam jak przeszczep, wymęczona po chyba 6 próbach i cała czerwona, jak krasnal. No ale miało być kolorowo 😁
dzięki jeszcze raz, chyba zacznę jeszcze bardziej doceniać moją szkołę 😁
nopebow genialna szkola! az mam ochote przeprowadzic sie do Gn 😉
jeeej ale cudownie wiesci, egzaminy beda piekne!
jejuu chciałam isc na rower ale pogoda jest taka, że nawet z łóżka mi się nie chce wyjsc :/
a jaka pogoda w innych częsciach Polski?
niedaleko od Wrocławia, zachmurzone, dziwnie, chłodno 😵
W Olsztynie piękne, czyste niebo, słońce świeci, tylko zimnawo jest. 😀
u nas na północy słoneczko i bezchmurne niebo 🏇 ale strasznie zimno 🤔 no a ja i tak cały dzień siedzę w domu 🙂
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1361544#msg1361544 date=1333615242]
nopebow genialna szkola! az mam ochote przeprowadzic sie do Gn 😉
[/quote]
nie rób tego 😁 W Gnieźnie nic nie ma i jest małe. Wszyscy się tu praktycznie znają. Całe życie żałuje, że nie mieszkam w Poznaniu albo np. Wawie.
nopebow o tak, znam to. 🙄
Ech, nic mi się nie chce, mogłabym spać cały dzień, a tutaj trzeba tyle rzeczy zrobić...
Małolaty co sądzicie o tej sukience? 🙂
nie rób tego 😁 W Gnieźnie nic nie ma i jest małe. Wszyscy się tu praktycznie znają. Całe życie żałuje, że nie mieszkam w Poznaniu albo np. Wawie.
Eee tam, Wawa nie jest taka super na jaką wygląda. No dobra, jest stolycą, jest PKiN, duży wybór szkół, sklepów i stajni, dobra komunikacja. Ale tak naprawdę nie ma czego żałować. No i drogooota straszna w porównaniu z resztą zakątków Polski 🙄
Hermes, sukienka jest świetna, tylko nie do tak kryjących rajstop 😉
borkowa., Mysza, dziękuję :kwiatek: coś nie jestem do niej przekonana jakoś 🙁
edit:
Goździk, wiem wie, ale innych nie miałam 🙂
nopebow, świetne! jeśli znasz operatora kamery, to pogratuluj mu stabilnej ręki 👀
Hermes, jest cudowna 💘
niemiłek, wiem wiem :przytul:
idaczerwcowa, nopebow, Mysza, Superdonkey - dzięki :kwiatek: i jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam i też dziękuję.
powiem wam, że jest lepiej. wyjaśniłam sobie to i owo, mimo że wczoraj ryczałam od 16 do 21, przy czym od 20 rozmawiałam bardzo szczerze i to było przykre, zakończyło się dobrze i mam nadzieję na lepszy czas. ale z drugą osobą już nie jest tak dobrze... łeb mnie napierdziela od tego płaczu, spałam na podwójnej poduszce z mokrą szmatą na twarzy, żeby w ogóle móc zasnąć. dzisiaj nie ogarniam nic i najchętniej poszłabym spać. ale jest w porządku.
Hermes 😜 😍 💘
Facella najważniejsze, że chociaż częsć już wyjasniona :przytul:
zgadzam się z Anderia ta warszawa wcale nie taka fajna 🙄 ja bym chętnie na mazurach albo nad morzem mieszkała 😀
Facella, idaczerwcowa, jeej dziękuję dziewczyny :kwiatek: Hermes 😜 😍 💘
Facella najważniejsze, że chociaż częsć już wyjasniona :przytul:
zgadzam się z Anderia ta warszawa wcale nie taka fajna 🙄 ja bym chętnie na mazurach albo nad morzem mieszkała 😀
też bym wszystko oddała żeby tam zamieszkać 😍 ale jestem tak ciągle więc przynajmniej tyle mam na razie 😁
Achh jaki piękny dzień . Mimo ,że nie miałam jak jechać do konia to udałam się na zakupy . Kupiłam sobie czarną torbę do szkoły ,która mi bardzo podpasowała bo jest pojemna , a także mascare i lakier do paznokci miętowy 😍 Chciałam jeszcze masełko do ciała ale już sobie darowałam .
bakalia oooj lakieru miętowego zazdrosze bo ja tez ostatnio kupowałam kosmetyki ale nie mogłam znaleźć mietowego i stanęło na smerfnym niebieskim i żółtym 😉
Hermes zabierz mnie tam kiedys jak tak ciągle jeździsz! 😍
niby tez bywam ale ostatnio brak czasu na wyjazdy 🙄
idaczerwcowa, zapraszam do mnie na działkę na mazurach, z miłą chęcią Cię wezmę :kwiatek:
Hermes łooooooooooooo wypas jedziemy !! 😅
a gdzie dokładnie masz? 😀
idaczerwcowa, Sokoły Jeziorne 😉
chcesz się zamienić? 😎 mieszkam między mazurami a morzem, nad zalewem 👀 ja to najchętniej jak najdalej stąd i od tych ludzi 🙄
Ktoś chce wymienić Lublin na Gdańsk lub Warszawę? 😉
Ja chce wymienić Piłe na byle co ,byle gdzie ,ważne ,żeby nie tu ;D Brrr ja chcę mieszkać w Poznaniu!
Ja z chęcią Warszawe na Gdańsk 🤣
fin, ja też wymienię Lublin na Warszawę 🙂.
Aaa. Poskakałam sobie wreszcie 🙂. Chcecie zobaczyć filmik z patologii?
Kamita, Fin, co takiego bardzo bardzo fajnego w Gdańsku jest? 🤣 znaczy, lubię Gdańsk jako miasto, ale może za często bywam 😁
właśnie pewne przemyślenia mnie dopadły... Jak siedziałam każdy wolny dzień w stajni, to nic takiego, a teraz jak na jeden dzień w tygodniu chcę sobie wyjść i spotkać się z koleżanką, która mieszka daleko, albo wyskoczyć do Gdańska w tym samym celu to jest wielkie halo 🙄 nie rozumiem mojej mamy, serio, cały dzisiejszy dzień mnie uświadamia, że nigdy nie pojmę toku jej rozumowania 😀iabeł:
Sisisa, nie pytaj tylko dawaj! 😀