Młode Konie

subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
04 kwietnia 2012 16:41
Być. jest 😀 ale w pełni będę puchnąć jak nabierze wreszcie męskich kształtów takich och ach  😎  😁 Wiem, wymagająca ze mnie Pańcia  😁

nostril sto lat !!!  😅 :kwiatek:
nostril - najlepszego dla kobyłki 🙂

Subaru, nic nowszego nie mam 🙂 Zdjęcie jakoś sprzed miesiąca. Teraz trzeba się zabrać troszkę do roboty i mięśnie wyrobić(zarówno u pani jak i konia:P) 🙂
04 kwietnia 2012 21:14
Gdzieś kiedyś wpadłam na Twojego fbl`a i po cichu się rozpływałam  😜
subaru - uwielbiam was  😍
Ciebie miałam okazję poznać, muszę kiedyś poznać kuca, bo jest po prostu zjawiskowy  😍

galopada - ale ślicznotka
Być. jest 😀 ale w pełni będę puchnąć jak nabierze wreszcie męskich kształtów takich och ach  😎  😁 Wiem, wymagająca ze mnie Pańcia  😁

nostril sto lat !!!  😅 :kwiatek:

Oj tam, ja żadnych wymagań tutaj nie widzę...  🤣
subaru2009, gratuluję 😅
grast , super wyglądacie  😀

Przypomnimy się ze Szczerbatym:

Pursat   Абсолют чистой крови
05 kwietnia 2012 10:36
Piękności! 😍
Fajnie, fajnie, Ruda77, byś lepiej pokazała tego brillianta creme, bom ciekawa 😉
nostril   be your own kind of beautiful
05 kwietnia 2012 12:54
subaru2009 i grast dziekuję za życzonka 😅 💘 😀
Ruda77 przystojniaczek 🙂 Już ma letnią sierść? Goliłaś?
Ruda77, baardzo fajnie wyglądacie!

p.s co to za siodło i ile masz wzrostu ? (wybacz za takie pytanie, ale jestem w trakcie rozglądania się za siodłem 😉 )
Thymos , dziękuję, jak wyciągnę chłopaka do stajni to pokażę Abso w cremie 😉
Pursat , dziękuję 🙂
ashtray , goliłam w grudniu, a na dodatek on z tych zimnolubnych- zarasta ostatni i linieje pierwszy 😉
MoniaaA , dziękujemy 😀
🚫 Siodło to prestige top dressage ze skracaną tybinką, ja mam około 165 cm i nóżki jak u kaczuszki 😉
Ruda77 Ale masz pięknego konia, i jaki ma piękny odcień gniadości  😍
Ruda77
Jak miło Was znów oglądać 🙂 Humory chyba dopisują, co ? Daj coś z galopu (jesli masz 😉).
domcia406, dzięki :kwiatek: Też uwielbiam jego odcień 😉
armara, humor dopisuje 😀 Coraz lepiej koń zaczyna chodzić i w tym jest wielka zasługa naszej obecnej trenerki :kwiatek: Z galopu nic nie mam, dałam wszystko co mam, ale w jakiś weekend wyciągnę chłopaka do stajni na dłużej i porobi mi jakieś zdjęcia 😀
armara, humor dopisuje 😀 Coraz lepiej koń zaczyna chodzić i w tym jest wielka zasługa naszej obecnej trenerki :kwiatek: Z galopu nic nie mam, dałam wszystko co mam, ale w jakiś weekend wyciągnę chłopaka do stajni na dłużej i porobi mi jakieś zdjęcia 😀

W takim razie zamawiam pogodę dla Was 🙂
nostril   be your own kind of beautiful
06 kwietnia 2012 07:18
Ruda77 w jakim wieku jest Twój konik?
slojma   I was born with a silver spoon!
06 kwietnia 2012 09:21
grast- bardzo fajnie razem wyglądacie, chętnie zobaczę was na nowszych zdjęciach.
Ruda77 - piękne zwierzę! 🙂

Dzięki dziewczyny 🙂 może jutro uda mi się siostrę zaciągnąć do stajni jak będzie ładnie 🙂
Ruda bardzo Was lubię  😜
a my pozdrawiamy z buziakowym młodym!
06 kwietnia 2012 22:02
To raczej wygląda jakbyś mu wargę wsysała hihihi  😁

grast czekam na zdjęcia 😀

Ruda77 jest na czym oko zawiesić 😉
Bardzo dziękuję za miłe słowa :kwiatek:

ententa, świetny jest twój młody, taki w moim typie 😎
nostril, Abso ma 5 lat 🙂
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
07 kwietnia 2012 12:38
Meanwhile dzieciak wrócił do roboty po zimowej przerwie. Ewidentnie dojrzał psychicznie podczas tych 3,5 miesięcznych wakacji.

Nalle, błagam WIĘCEJ! 😜
Nalle
Fajnie dzieciak wygląda  🏇 To 4-latek, tak ? Przyłączam się do prośby amnestrii 🙂

My z Kulką świętowałyśmy wczoraj 5-te urodziny  💃 Jeszcze trochę i trzeba będzie rozstać się z najfajniejszym re-voltowym wątkiem 🙁
kujka   new better life mode: on
07 kwietnia 2012 12:44
ale i tak zaraz ktos powie Nalle, ze jej kon chodzi z palca (tak jak powiedziano Efce)  😁
sorki, nie moglam sie powstrzymac  😀iabeł:

a tak serio - Nalle - like like like! na pewno wolalabys kasztana?  😎 mlody jest ekstra!
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
07 kwietnia 2012 13:05
armara, to styczniowy 3-latek jest.

Szczególnie dużo nowych zdjęć to ja zwyczajnie nie mam - większość z tej lonży to bardzo zbliżone do siebie ujęcia. Nie warto powielać.
(wszystkie są autorstwa xxmalinaxx)

kujka, oj tam, jak na skoczka rusza się więcej niż przyzwoicie.  😉
I tak, wolałabym kasztana. Mam już nawet dwa na oku..
Nalle super przystojniak !  😜 ogr? 😉
Nalle ale cudo! 😍
Nalle
To on wcale na takiego dzieciucha nie wygląda. Bardzo przystojny młodzian i w dodatku zdolna bestia 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się