http://www.wiocha.pl/194172,Dadada Nie mogę tego znaleźć na YT dlatego wrzucam bezpośrednio z wiochy. Rozbawiło mnie do łez, szczególnie 1😲0 filmu 😂 Jeśli już było to przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć :kwiatek:
sushi Widziałam to już rok temu, ale do dziś mnie śmieszy 😁 Razem z chłopakiem oglądaliśmy to po 20 razy dziennie i płakaliśmy ze śmiechu 😂 Widział ktoś z Was "Ukryty Polski - Mega mix" ? 😂
Wątpliwości budzi adres strony do spowiedzi. Ale niewielkie. Za to w radiu dzisiaj słyszałam o spowiedzi w internecie i przez I-cośtam (jakieś ustrojstwo). Nie jestem katoliczką, ale nawet ja uważam to za co najmniej dziwne i "niesmaczne" (nawet nie wiem, jak to nazwać).
bujda na resorach, aż takich innowacji nie wprowadzili, przecież to tradycjonaliści 🙂
Tak, tak. Tradycja przede wszystkim. Ale w radiu (RMF Classic) mówił to ksiądz. Po tym radiu raczej nie spodziewam się TAKICH kaczek dziennikarskich... Zresztą, lepiej o tym nie myśleć i nie roztrząsać. 🙂
ostatnio widziałam Mariole na recepcji jednego klubu sportowego (jestem z Lbn), i na pytanie czy była w TV odpowiedziala tajemniczo : nie wiem...byc moze...NIE ZNAM SIE 😁