Kącik Małolata...:D

Ja mam nauczanie indywidualne i jutro mam wolne  😂  😁
Ja na razie szukam konia, poprzedniego trzeba było uśpić 😕
Może berry? Albo czerwony ze standardów? 🙂
Nad berrym też myślałam, ale nie wiem czy to już zbytnie szaleństwo nie będzie :p a czerwony zdecydowanie nie, nie lubię czerwonego na koniach...
Według mnie w berry będzie super. Może ewentualnie burgund? Mint też chyba ciekawie będzie wyglądał 🙂
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
02 kwietnia 2012 13:47
A mi nie chcą dać skierowania na rtg lub USG kolana 🤔 jak mi do jutra nie przejdzie mama gadała ze specjalistą (ortopedą, operował mnie i mojego ojczyma parę razy) to mam przyjechać do szpitala..
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
02 kwietnia 2012 13:52
Si Si! Na miesiąc przed finałami mpmk jadę się z moim młodzianem szkolić pod tym kątem i już nie mogę się doczekać 😅 Ciekawa jestem czy kwalifikacje szybko pójdą, ale liczę na niego 👀 Poza tym możliwe, że na tydzień do Francji w ramach odpoczynku i dla mnie i dla koni 💃 A tak to cały czas w domu 😀 Wakacje wymarzone!

A odnośnie kantarów to jaki kolor najlepszy dla gniadego z lamicellowskiej kolekcji elegance: khaki, waniliowy, szampański czy czekoladowy? A może macie inne pomysły? Może być niekoniecznie ta firma, po prostu mi od zawsze podobały się właśnie te i bardzo lubię oglądać ja na końskich łepkach...  🤣

Hermes zdrówka!! Nieciekawie z tym kolanem... ja też zaliczyłam drobną kontuzję w październiku ubiegłego roku a na jaw wyszło dopiero w lutym. Bolało jak cholera pierwsze dni jechałam na silnych przeciwbólowych, teraz jest lepiej, ale cały czas ćpam jakieś tabletki przepisane przez ortopedę.
02 kwietnia 2012 13:57
Karmelek1700, już gadałam z mamą, będzie dzwonić prywatnie na USG kolana. Kur*ica mnie strzeli zaraz z bólu 🤔
Karmelek z Idrysem jedziesz mpmk? Jak kantar ma być dla niego, to szampański  💘
Według mnie w berry będzie super. Może ewentualnie burgund? Mint też chyba ciekawie będzie wyglądał 🙂

Wkurzasz mnie, chyba się skuszę na berrego  😵
Hermes to żart?  🤔 czemu nie chcą dać skierowania?
02 kwietnia 2012 14:18
Intryga, no mój kochany ośrodek zdrowia nie chce mi dać skierowania.. norma. Wszystkie takie rzeczy muszę robić prywatnie..jak miałam podejrzenie wyrostka to USG, morfologia i inne, wszystko prywatnie 🤔
Hermes ale szkoda, strasznie Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia !  🙄 :przytul:
znalazłam violeta !  🏇
Dlatego ja z moim pękniętym żebrem się wolałam na SOR zgłosić a nie do rodzinnego, bo było by to samo, zabawia w skierowania i długa kolejka na RTG, a tak, jak mnie zobaczyli od razu coś przeciwbólowego dostałam i jakoś na RTG doszłam...
02 kwietnia 2012 15:13
kortina Zgadza się z Idryskiem 😀
ChingisChan   Always a step ahead! :)
02 kwietnia 2012 15:14
Arroch no czy to jest szalony kolor 😁?

Karmelek a kantary Eskadrona?
ChingisChan jakie masz siodło??  🙂
idaczerwcowa , w Rewii Mody ChingisChan pisała, ze to daw-mag GP 🙂

edit,literówka 😡
kortina dzięki  :kwiatek:
wlasnie mi tak znajomo wyglądało  😀
02 kwietnia 2012 15:19
idaczerwcowa niestety nie jest moje, a właścicielka nie chce sprzedać 🙁 Ale to paroletni (4,5 lat ma??) Daw Mag GP, ciągle się głowię w jakim jest kolorze 🤔.
Może kiedyś był w kolorze czekoladowym 😁?
edit: ktoś mnie wyprzedził 😀
idaczerwcowa, mi też, dlatego w RM pytałam 🙂 Chociaż na mnie moje jest za duże..  😵
ChingisChan to najlepsze siodło świata!!  😀
kortina mały tyłek czy wielkie siodło?  😁
W tyłku dobre, tylko nogi mam do niego za krótkie..  😁 Mam najmniejszy możliwy rozmiar GP 17''  😉
02 kwietnia 2012 15:21
ChingisChan nad eskadronem w sumie się nie zastanawiałam pytanie tylko jak z ich jakością? Czy adekwatna do ceny? Jaki odcień do takiego gniadego -> [klik] [klik]

Ja również mam GP i jeździ mi się dobrze 😉 Ale i tak najbardziej ubóstwiam siodełka firmy devoucoux 😜
Karmelek, ten: KLIK 💘
Karmelek devoucoux  moja miłosc  💘
kortina za krótki nogi do skokówki ? z tym się jeszcze nie spotkałam (bez obrazy oczywiscie  😡 )
Może nie są za krótkie, ale nie mogę w nim dobrze usiąść, a może nie umiem  😁

edit : Co myślicie o łososiowym czapraku na ciemnogniadego konia?
02 kwietnia 2012 15:26
ida mówisz?  😁
Karmelek wiesz, ja swojego używam tylko do czyszczenia, spacerów. Nie jest ciurany na padoku. Trzyma się pięknie i nic nie odpada 😀. A po jakimś czasie ten "nachrapnik" się układa 🙂.
kortina łososiowy zawsze piękny  😍
ChingisChan dażę grand prixia miłościa wielką bo mnie usadził jak Pan Bóg przykazał, a nie każda noga w inną strone  😂
02 kwietnia 2012 15:30
Ida kuuuusisz 😁. Ale obecnego siodła muszę się prędko pozbyć.
ChingisChan skuś się, bo naprawdę warto  😀
a jakie masz teraz?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się