Hermes 🤔 😵 no tak.. polska szkoła. Ja mam nauczanie indywidualne i od podstawówki zwolnienie z wfu 😉 Tylko w piątek jestem normalnei w szkole ze względu na kolana. A na Twoim miejscu jutro wybrałabym się do lekarza z kolanem, a nie do szkoły 🙂
Kurcze. Jak tylko znajdę pracę na wakacje to od razu kupuje jakiś najtańszy skuter, aby mieć jak jeździć do stajni. Rodzice się zbuntowali z wożeniem mnie. Tylko myślę teraz, jak w takim wypadku psa będę wozić.
Apropos Bartka to jak sie ostatnio widzielismy w listopadzie to mial dlugie brazowe dredy 😁
Jutro znowu gnije w domu 🙁
Ja też gniję w domu, i to kolejny poniedziałek, żebro mnie zdecydowanie za bardzo boli, żeby się ruszać z łóżka...
A ja dzisiaj kończyłam o 11,30 😀 I dostałam 6 z angola. To już trzecia 6 w przeciągu 3 dni szkolnych ! ;D
Wg to moja aktualna lektura szkolna to Harry Potter i Więzień Azkabanu ;D
r e k o l e k c j e 😎 więc można spać i nic nie robić do woli 😎
tak sobie teraz myślę... ja jeszcze nie dostałam nigdy 6 w mojej szkole 😂
A ja dziś się obijam... nareszcie się wyspałam chociaż raz, bo przez ostatnie weekendy pobudka o 7 30, a na tygodniu o 6 na nogach. Można nie wytrzymać kładąc się codziennie spać wpół do drugiej (uczyć się trzeba, wcześniej pojechać konie ruszyć), brakuje mi czasu na wszystko! Wreszcie siądę coś poczytam, coś zobaczę w telewizji (nie mam pojęcia kiedy ostatni raz oglądałam jakiś serial czy dobry film), ale oby do maja! Po kwietniowych testach i bierzmowaniu wreszcie będzie trochę lajtu... 😅
A ja szóstkę od 1gim mam z wf zawsze na zakończenie roku 😁
Ja ogólnie jakoś też dużo szóstej nie dostaje ;D. Tylko z takich rzeczy dodatkowych . Np zrobiłam ozdoby wielkanocne i teksty po angielsku i dostałam 6 🤣 Albo dodatkowe zadania trudniejsze z matmy ( w których mi pomaga zadanie.pl ) Tylko jedną 6 w przeciągu tych trzech dni szkolnych dostałam za naukę ;D
ja się w ogóle nie udzielam dodatkowo także no 😉 po prostu nie chce mi się 🤣
O_o deszcz! A ja zaraz muszę wracać do szkoły! Świetnie!
Deszcz? U mnie grad wali :/
Arroch, nie wiem, może i grad, nie wyglądałam za okno, tylko słyszałam :P.
aaaa SŁOŃCE POPROSZĘ!!
Tak o to i wytrzymam z tą pogodą, ale nie mając w stajni hali nie chcę znowu tłuc koni w takich warunkach i samej siebie zresztą też 🙇
Brak hali to jest masakra... Nigdy nie da się nic zaplanować . Ostatnio jeżdżę w sobote i nagle zaczął padać deszcz ,potem śnieg ,grad i wiał strasznie wiatr . ;d
My mamy blaszaną, nowituką halę, ostatnio puszczamy z wetką mojego konia na nią, Badzio przyzwyczajony, że wieje, więc olewka, a wetka tak stoi, stoi i "Co się dzieje?! Hala się wali?" 😁
to i ja dołączam do tych co się obijają dzisiaj 😎
rano na chwilę u lekarza, a potem gorąca czekolada i wybieranie prezentu urodzinowego a skończyło się na pysznym lunchu 😀
moi rodzice są czasem fajni 💘
A w Gdańsku taaaaakie piękne słońce 😅. Pozdrowienia od śpiącego Filemona. 😀
No ja poranek miałam koszmarny . Nie dość ,że zemdlałam to było mi nie dobrze iwg . Ale stwierdziłam ,że już te trzy dni pójdę i nie chciałam opuścić choć rodzice mi pozwolili ( :zemdlal🙂
Ale za to robię sobie chyba dzień dziecka w środę i nie idę . 🏇
Hermes jak kolano ? 👀 Biedna.. 🤔
U mnie też słońce 🤣
Ach a jutro na 3 lekcje, jednak lubię moją szkołę 💃
A to ja was zagne i powiem, że u mnie przed chwilą przestał padać śnieg i wyszło słońce 👀
Intryga, to już wiem gdzie powędrowało słońce, bo u mnie się zachmurzyło, wiatr i chyba będzie deszcz. 🙁
u mnie słoneczko i wiatr 😀
weźcie mnie trzymajcie, nie mają już mojego czapraka i muszę od nowa szukać 👿
Intryga U mnie również. 😅
Ja ostatnio stanowczo za bardzo się udzielam w szkole .
Uczestniczę w konkursie ,,Europa da się lubić '' i tam tańcze... 😵 😂 Muszę dodać ,że nie lubię i nie umiem tańczyć .
Jestem prowadzącą w konkursie muzycznym .... 😵
I wg jakoś za dużo robię. Limit się wyczerpał ! ;D
Wg to macie już jakieś plany na wakacje ?
Ja właśnie poszukuję jakiegoś ładnego kantarka dla Badziocha, jakieś propozycje? :kwiatek:
To będą piękne dwa tygodnie. Teraz został wtorek i kawałek środy (mamy skrócone lekcje), a po świetach tylko czwartek i piątek, bo środę mamy wolną. Nareszcie będę miała czas, żeby spokojnie przysiąść i pouczyć się do matury, powtórzyć różne działy z geografii, dokończyć powtarzanie lektur, porobić zadania, itp 😅
A jutro jadę po Martensy, a jeśli nie będzie takich, jak sobie znalazłam w necie, to przynajmniej przymierzę, żeby wiedzieć jaki rozmiar zamówić 😀
ChingisChan, myślałam o czymś bardziej szalonym 🙂 coffe, mint albo coś w tym guście 😀
Może berry? Albo czerwony ze standardów? 🙂