czapsy i buty

tak, to jest z Firmy Obuwniczej. Ja mam właśnie te 2 kolorowe. Są naprawdę super. Brązowa wstawka świetnie się prezentuje, ale mam jedno zastrzeżenie: brązowa wstawka jest chyba słabiej zabezpieczona i od wewnętrznej strony trochę się przetarła. Jednak nie przeszkadza to w niczym no i tak naprawdę podczas jazdy nie widać tego, a stojąc trzeba się przypatrzeć lepiej...
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: Chyba się na nie niedługo zdecyduje, bo szkoda mi moich Hippiki, a chciałam jakieś na treningi 🙂
A ma ktoś moze jakis kolorowy zestaw tej firmy PBK? 👀 👀
kolorowy czyli??
innego koloru buty i sztylpy??
Nie, no coś ty? 😉 Na stronie PBK sa sztylpy i sztyblety w różnych kolorach i można sobie wybrać zestaw np. niebieski, brazowy, fioletowy..itd.
Tez mam te dwukolorowe, juz ze 3 lata, zamawiane własnie z tego linka z allegro. Tylko sa ciemniejsze niz w linku, przynajmniej te moje.
Od wewnatrz tez mi sie skóra przetarła i gdzieniegdzie pusciło łączenie czarny-brąz. Ale i tak je lubie  🙂
Ładnie wygladają te dwukolorowe 🙂 Myśle nad takim całym brązowym lub takim brązowym w odcieniu czerwonym-bardzo ładny jest.
Ja też miałam te 2kolorowe i 1 kolorowe a teraz czekam na lakierowane - na razie sobie chwale 😉
palemka no nwm, moze być też zestaw ze sztylpami dwukolorowymi. 😀

Jak dla mnie to prezentują się super, tylko nie wiadomo jak ze "zdzieralnością", brązowa wstawka nie jest aż tak widoczna, na całych czerwonych mogłoby wyglądać gorzej...
To fakt, ale czy to oznacza ze nawet te ciemnobrązowe całe też mogą sie ścierac? 🙁 Kurcze, jakbym sie zdecydowała na jakis fajny kolor to chciałabym , zeby taki został...
nie wiem. Może do całych dają jakiś lepszy materiał?? Może są lepiej lakierowane albo coś. W sumie szkoda by było. Moje przetarcia zrobiły się dość szybko, ale już się nie powiększają... jak będę w kiedyś w stajni i nie zapomnę to zrobię temu zdjęcia.
Ja dziś kupiłam sztyblety Hippiki ( model Elite)
Mam do nich czapsy do kompletu, z których jestem mega zadowolona skóra 1-sza klasa!  😍 😍 😍
Kolorek fajny fajny 😉. a jakie masy do tego czapsy, masz fotki ❓
też mam elite od jakichś 2 miesięcy 🙂 tyle że czarne. Brązowych 😍 nie było, a szkoda 🙁
http://re-volta.pl/galeria/foto/49263
Takie jakieś dzikie to zdjęcie,ale zawsze jest  🤣
edit: jeszcze jedno http://re-volta.pl/galeria/foto/55421
śliczne !!  teraz będę miała wyrzuty, że nie widziałam ich wcześniej!
Brąz rządzi 😀 😅 😍
A jaki to model ❓ Sa super ❗
A jaki model nie wiem, musicie poszukać. Ale to jest na 100% od tego kompletu do sztybletów Elite.
Ja tez mam troche przesyt czarnych,dlatego mysle o kolorowych.
Ja bym chciała własnie brąz ale nie taki ciemny jak ta góra od dwuolorowych, z drugiej strony boje sie ze jaśniejsze to bedzie jakis pomarańcz albo wlasnie wpadajacy w czerwien a z kolei takich tez bym nie chciała.. Jak znajdziecie jakies fajne komplety z jasniejszych to sie podzielcie linkiem  😉
ale fajne  😲
Dramka były na Torwarze do kupienia w HorseTrade, ale podobne ma też InterApi, robione przez fair play. Nie wiem tylko jak z jakością  😉
po ile takie cuda? 🙂
Euro-star ok 32 zł, fair play 19 zł
Dramka były na Torwarze do kupienia w HorseTrade, ale podobne ma też InterApi, robione przez fair play. Nie wiem tylko jak z jakością  😉

Nie widziałam  🙁 a siedziałam w horse-trade przez cały torwar prawie  😵
Dramka zawsze możesz zamówić przez internet  😉, to fakt fajne są. Wisiały spokojnie po lewej stronie, razem z innymi skarpetki.
Nie widziałam   a siedziałam w horse-trade przez cały torwar prawie jak to możliwe, że cię nie widziałam  🤔 😉
Jak to? Ciągle gadałam z Olą..
Jak to? Ciągle gadałam z Olą..

Olę to ja znam, ale z Equishopu a z Horsetrade to tylko p. Mateusza  😉
Mateusz chyba sprzedał mi kamizelkę, lub kartę skasował  😎 Ola pomagała  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się