Już was kiedyś pytałam, ale nie otrzymałam odpowiedzi, więc spytam jeszcze raz, może tym razem się uda 👀 Gdzie dostanę cottona grey z kolekcji maritim? :kwiatek:
chętnie przebrałabym swoje szmaty i części (nawet sporej) się pozbyła. ale nie mogę... nawet jeśli coś nie jest w moim top favourite to na kasztanie wygląda na tyle dobrze, i na tyle samo w sobie mi się podoba, że tęskno by mi było 😵 🤔wirek: 😂
Do mnie przyszły już wszystkie marcowe szmaty i chyba najbardziej podoba mi się brillant beige 🙂 No ale jeszcze zobaczymy jak pozakładam na konia, może zmienię zdanie 🙂 Uch, jestem zaspokojona szmatowo 😀
Ja się tak nieśmiało zaprezentuję z większością mojej skromnej kolekcji 😀 Tylko zdjęcia kiepskie, no i na modelce zrobić nie mogę, bo mi kupowanie siodła trochę nie idzie 😡
xxagaxx piękny zestaw, stripe-iny boskie wszystkie 😍 Dzionka widzę ze mamt podobny gust. W jeden miesiąc zamówiłyśmy 2 identyczne czapraki 😁 najpierw ( o ile dobrze pamiętam ) zamówiłaś brillianta yellow chyba nwet tego samego dnia co ja, teraz ja czekam na brillianta beige 👍
Ten Cross In to z trudem zdobyty, jest z lata 2010 (scarlet red - navy), w regularnej sprzedaży go nie było, wypatrzony na zdjęciu "nagłówkowym" w katalogu. W końcu udało się go ściągnąc przez Mustanga (ale po dłuuugim czasie, jak już zrezygnowałam z zamówienia :lol🙂. Już się nie mogę doczekać założenia go na moją gniadą pannę 😍
Dzionka kiedy premiera na Dzioneczku? 😎 Zuź zacna zdobycz z tego Esa 😉 Aga stripe- iny to najładniejszy model ES 🙂 Bardzo fajna kolekcyjka 😜 akzzi w delft mi się podobało ale w tym też mi się podoba. Może w tym nie ma szału ale oko zatrzymuje się na chwilę ,a nie ucieka od razu w kolejny post 🙂 i wrzucaj te zdjęcia do galerii 🙂 Bo są ok 🙂