Końska rewia mody cz.VI (2012)

Chyba ktoś tu przed chwilą założył konto, żeby wychwalać te produkty i bronić przedmówcy 👍

fin to OT, jak możesz idz sobie, co  🤬 ? "dzięx". Robi sie wesoło, juhuuu  😁
wątek zamknięty
borkowa.   silesian team
29 marca 2012 19:24
chyba już po rekolekcjach, nie ?  🏇
wątek zamknięty
też mi się tak wydaje  🤣
a jak przeglądałam posty olinekx, to same zachwalanie jakie to są zniżki, że będą na torwarze itd...
wątek zamknięty
Ciekawa jestem jak ten gniadek z pierwszej fotki olinekx porusza się w tych owijkach, zawiniętych prawie do koronki kopyta...  🙄
wątek zamknięty
Burz04 - nie łam się tu tak zawsze nawiązuje się znajomości, takie serdeczne powitanie przez ludzi połączonych wspólną pasją.
wątek zamknięty
taaaa.....eskadrona też mam, i horze.....ups chyba się rozpędziłam bo bronie jeszcze paru innych 🙂
wątek zamknięty
borkowa.   silesian team
29 marca 2012 19:26
zaproszę tu swoje koleżanki z klasy ! też pewnie mają coś do powiedzenia  😎
wątek zamknięty
burza04 nie bądź śmieszna  😉 to widać że klasycznie założyłaś konto po to by obronić koleżankę i zareklamować firmę, jakie to super bawełniane czapraczki są. A horze i eskadron to już inna bajka, jeśli są DOBRZE ZAWINIĘTE.
+bojkotujesz chińszczyzne, więc po co Ci powyższe firmy?
wątek zamknięty
Burza04 zostaniesz moją koleżanką? Potrzebuję obrony trzynastki mnie atakują  :kwiatek:
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
29 marca 2012 19:35
olinex, tutaj się zawsze miło i serdecznie wita nowych ludzi, ale MYŚLĄCYCH, a ty i koleżanka macie z tym problem. wasze posty to przegięta reklama i zaraz osobiście zgłoszę je do moda, jeśli dziewczynki się nie ogarniecie trochę.
wątek zamknięty
napisz na galopuje.pl, oni Cię obronią  😜
koniec  🚫
sei ja również zgłaszam.
wątek zamknięty
armara, chcesz popcorn? 😎
wątek zamknięty
no widzisz...musisz kupować markowe rzeczy bo inczej jestes passe (czy passe jest lepsze od dziex bo sie staram...)....małe chińskie rączki zalewają rynek, płacimy za to kosmiczne pieniądze i skaczemy do nieba że dajemy się tak orżnąć na kase...jaka radość, do boju dziewczynki...ja płyne pod prąd...
wątek zamknięty
burza04 płyń sobie pod prąd, tylko zachowaj przy tym estetykę przede wszystkim bo KRM jest do wstawiania zdjęć koni ubranych estetycznie - polecam zapisać się na kurs owijkowania. Albo cokolwiek.
Widze, że nie umiesz przyjąć krytyki. I w tym momencie jesteś śmieszna. Nie chce mi się z tobą gadać, więc fin jak już robisz ten popcorn to też poproszę.  😉
wątek zamknięty
To są owijki, a co do kolekcji tej firmy to mi się podoba wizualnie i jakościowo np: Dragon

No jeśli to są owijki to proponuję nauczyć się najpierw zawijać, zanim koniowi się krzywdę zrobi.

A reklama fakt, beznadziejna.
wątek zamknięty
sorka że się wtrącam ale czytam i czytam tego  🚫 i po prostu sikam  🤣
Zawsze się nic nie odzywam ale teraz po prostu musiałam to jest jakaś parodia  🙄

Może ma ktoś zdjęcia konia ubranego w SCHOCKEMOHLE(potnik) wydaje mi się że to vanilia  ?
wątek zamknięty
właśnie się zorientowałam że weszłam do przedszkola...jak dziewczynki dorosną to pogadamy...nad ciętymi ripostami proponuje jeszcze popracować i nad pojęciem estetyki również.... i smacznego...
wątek zamknięty
burza04,
po pierwsze - radzę przeczytac regulamin, zaraz doczekasz się ostrzeżenia, bo walisz tu mega  🚫 
po drugie - jakiej estetyki?! Czy ty w ogóle wiesz jak się zawija konie? Jeśli nie, to lepiej się podszkól, a dopiero potem wojuj na forum... 👿
wątek zamknięty
Kończąc dyskusję chciałabym jedynie wspomnieć, że większość osób, które zwróciły Ci uwagę, to ludzie dorośli, którzy osiemnaście lat ukończyli. A jak dziecko z przedszkola zachowujesz się Ty.

Pozdrawiam i życzę miłego halsowania pod prąd.
wątek zamknięty
i ostatnie ode mnie - to są prawidłowo zawinięte owijki.
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
29 marca 2012 20:20
Szkoda zachodu i nerwów dziewczyny, naprawdę. Olać, wymrze to samo, jak odzewu nie będzie, a tak karmimy, karmimy...

wątek zamknięty
Na rozładowanie tych reklam-antyreklam  😁 zaprezentuje Wam siwą w komplecie
ES delft

oraz karą w eskadronie brillancie sky

Jak Wam się podobają?
wątek zamknięty
akzzi ES delft  😍 
wątek zamknięty
armara, chcesz popcorn? 😎

Nie kuś bo się odchudzam  😁

akzzi
Śliczny ten sky, masz do niego owijki też?
wątek zamknięty
fin  dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
domcia dziękuje, a mnie się chyba takie niebieskie przejadły nieco...

armara
oo tak...brillant sky jest przepiękny, jestem w nim mega zakochana. Tak, mam owijki do niego.
Kiedyś już kobyłka była tak ubrana, ale fotki brzydkie były....tak się to prezentowało:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 marca 2012 08:08
Dziewczyny, rekolekcje się może skończyły, ale jeszcze są święta za pasem!  🏇  😁

akzzi, siwa w Delfcie wygląda super! Za to Sky dla karej jest trochę za delikatny...
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
30 marca 2012 08:27
i ostatnie ode mnie - to są prawidłowo zawinięte owijki.

to zdjęcie zawsze mnie bawi - zawijają pod wiatr 🤣 niby żadnej krzywdy dla konia w tym nie ma,ale tak niezgodnie ze sztuką 😉
poza tym,w climatexach zewnętrzna cześc podkładki jest szara przy kolorowych bandazach 😁

nic do Ciebie absolutnie,tak po prostu nie mogłam się powstrzymać 😉 a koń na poprzedniej stornie zawinięty beznadziejnie,jakby balony zamiast nóg miał 🤣
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
30 marca 2012 08:30
Ktoś, ale wtedy logo nie jest do góry nogami 😉

ja tez jedną stronę z wiatrem winę jedną pod wiatr. łatwiej mi z lewej do prawej przekładać owijki
muszę poćwiczyć sztukę 🙂
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
30 marca 2012 08:32
mnie juz kiedyś kusiło przeszyć jeden rzep do góry nogami,bo do pasji doprowadza mnie stwierdzenie - "ej,a to masz do góry nogami" 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.