ankend super w takim razie czekam na fotki,bo sama napalam się na minta😀 💘
Chciałby mi ktoś ubrać Glucia w cottona mint?? :kwiatek: Może być kompletnie byle jak,po prostu chce zobaczyć jak będzie w nim wyglądać🙂 Z góry dzięki wielkie!😉
gabb. chciałam wszystkie brillianty z chooc-petrol :P ostatecznie wzięłam szokmola czarnego ,brilancika choco i marone (nie mogłam się zdecydować,czy brilliant marone,czy szokmol cinamon,który i tak chyba wydaje mi się ciut ładniejszy 😍 )
xxagaxx, chodzi mi o możliwość kupienia jednego czapraka za 500zł, bo takiej nie mam i nie wiem jaki musiałby być piękny, żebym tyle za niego zapłaciła. A ze sprzedawaniem jednych, żeby mieć kasę na inne to się zgadzam, ciągle to praktykuję.
Kochana, za marzenia daje sie dużo uwierz 😉 http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/28/1750#i ten czaprak z nausznikami tez z niemiec za 120e 😉 jest jeszcze tylko jedna taka perełka za która moge poszaleć, reszta nie jest tego warta 😉
Widziałam wczoraj na żywo nową kolekcję - uff, nic mnie nie zawołało 🙂 Niebieski ładny, ale mam już takie Anki, żółty jest taki kanarkowy i na moim by zniknął, mint ładny, ale... ten odcień mi się na moim nie widzi 🙂
fin, u mnie na monitorze ten katalogowy wygląda na nieco wyblakły, taki delikatny żółty, z kolei kolor w sklepie był żywy, intensywny, bardziej bym go przyrównała do tego z kolekcji royal/navy 🙂
Szkoda, bo ja się właśnie czaiłam na taki jasny żółty, coś podobnego do tego z nightblue-moon. Miałam yellow z royal/navy i chciałam tym razem coś delikatniejszego 😉
olinekx czaprak oryginalny, ale co ten koń ma na nogach??
To chyba niefortunnie zawinięte owijki? Ta firma miała chyba stoisko na Torwarze, no cóż ja raczej do ich targetu nie należę, ale ciekawe może komuś takie produkty wpadną w oko ?
właśnie też sie zastanawiałam co on ma na nogach... a na stoisku na Torwarze nic mi się z tego nie podobało 👀 zwłaszcza jak teraz popatrzyłam na ceny... 😲
Nie - widziałam to na żywo na Torwarze, owijki są czarne, a na końcu jest poprostu motyw kolekcji gazetowej...mi się podoba, kupiłam podobny, najfajniejsze jest to że czapraki są bawełniane od spodu - więc komfort pełen. No tanie nie są, ale jakościowo super. Ja tam bojkotuje chińszczyzne...🙂
Armara...czy mam wrażenie czy odbiegamy od tematu forum? Jeśli to reklama, to co za problem? Dla mnie żaden...jeśli komuś to przeszkadza t na priva prosze...a nie tutaj. dzięx. Nie po to to forum żeby czytać żale...podoba się komentuj, nie podoba się też komentuj tylko do rzeczy...do rzeczy...