[quote author=kare_szczescie link=topic=99.msg1322350#msg1322350 date=1330543424] Makrejsza, trzymam kciuki, żeby konisko było zdrowe 🙂 Ja z moim śląskim aktualnie przygotowuje się na mistrzostwa opolszczyzny, coś czuje, że do maja mój koń mnie znienawidzi 😉 i podpinam się o pytanie o kantar 🙂 [/quote] Kiedy Gdzie ? no i mam nadzieje, że wymieciecie konkurencje 😀
Nowelisa, maj, Zakrzów 🙂 wątpie, czy wymieciemy, za to mam nadzieję, że przejedziemy konkurs na miarę naszych możliwości i to jest główny cel 🙂 co wcale nie jest łatwym zadaniem z moim przed-zawodowym stresem 😉
Młody miał grubą zimowa siersc i bardzo sie pocił a przez to meczył szybko w dodatku robiły mu sie dredy z błota w miejscu popręgu przez co nie raz nie dało sie wsiasc 😉 wiec wyeliminowałam problem 🙂 a derkować przy takim goleniu nie musze 🙂 tak zwane niezbedne minimum 🙂
Katija nie wiem co mogłam takiego powiedzieć 😉 zeby Cię natchnąć ale fakt Herszt wygląda świetnie 🙂 jakbym mogła to bym mojego też tak jeszcze dogoliła 😉
sasqach, nic nie powiedzialas, tylko wstawilas zdjecia twojego z irish clipem, czy co on tam ma 😉 ja na poczatku chcialam tak samo, ale doszlam do wniosku, ze jest cieplo, i moze wiecej nawet futra poleciec.
A ja dostałam (na razie te dwie wstawię) fotki z Jaroszówki 31. marca - startowałyśmy tylko w ujeżdżeniu. Autorkę zdjęć poda na pewno Dogata, bo powiem szczerze, że ja nie pamiętam 😡 😡