Końska rewia mody cz.VI (2012)

Livia   ...z innego świata
28 marca 2012 13:13
Zairka, Grota w tym ESie wygląda mega!  💘
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
28 marca 2012 13:22
A ja się muszę pochwalić, że doszedł mój Indian Red  😅 Dużo ładniejsza czerwień, niż się spodziewałam po zdjęciach - może dlatego, że nie do końca idzie uchwycić jej kolor  😜 Zdjęcia na modelu nie wiem kiedy (bo kupiłam go niezbyt mądrze  :hihi🙂, ale jeśli wszystko dobrze pójdzie, to raczej w przyszłym tygodniu.
wątek zamknięty
a myślałam, że wydam na coś rozsądnego te pieniądze albo zaoszczędzę czy coś.
ale ten pomysł bardzo szybko umarł i podreptałam do sklepu jeżdzieckiego i zakupiłam kantarek dla kucysia 🙂 jak tylko wroci ze szpitala zrobie zdjecie na modeli 🙂

wątek zamknięty
Ja bym w życiu nie dała za pad/czaprak 500zł, nie ważne jaki to rarytas
ale wiem że znajdzie się szalona osoba i kupi
wątek zamknięty
Może niekoniecznie szalona. Może po prostu bogata.  🙂
Dla jednych 500 zł to splunięcie, dla innych pół pensji. Tak było, jest i będzie.
Ale cena kosmiczna, fakt.  😀
wątek zamknięty
tunrida, może i tak....
no ale ja z tych "bogatych inaczej"  😁
wątek zamknięty
Zrobiłam zdjęcia mojej kolekcji, chyba ostatni raz w takim składzie:

Moja ulubiona jej część:
wątek zamknięty
Francja elegancja. Ładnie. Wszystko takie stonowane. Ala ja się pytam gdzie miejsce na nutkę szaleństwa?  😉
wątek zamknięty
fin Aaaaaaaa!*-* Świetna kolekcja!😉

Ma ktoś może fotki cottona mint pod siodłem?
wątek zamknięty
Zairka ten ES jest boski!!

Ktoś to jest impuls royablau z kolekcji royal/marine/weiss
wątek zamknięty
Fin, awwwwww  😍 Beżowy i brązowy fenomenalny!
Wilczyk, mnie ten kantarek też kusi, ale w innych kolorach 🙂
wątek zamknięty
Zairka super Grota wygląda.  😍
fin bardzo ładna kolekcja, jak będziesz pozbywać się brillanta silver to ja jestem pierwsza w kolejce.  🙇
wątek zamknięty
wymodelowana też chciałam troche inny ale poniacze mieli tylko takie 🙁
wątek zamknięty
I tak jestem fanką tych Eskadronów  😅 może być nawet w takim kolorze 😀
wątek zamknięty
fin jedna z najładniejszych forumowych kolekcji, super :kwiatek: Wszystko w moim guście, moje szmatki wpasowują się w identyczny przedział kolorystyczny, tyle, że mam ich idealnie o połowę mniej 😉
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
28 marca 2012 17:02
fin jesteś moim niepodważalnym guru 😀 moje kolory, aachhh  😍
wątek zamknięty
sacramentia   this strange kind of love...
28 marca 2012 17:11
fin wszystkie brillianty piękne, ale tak samo jak tundria, ja bym bez jakiegos szalonego koloru nie dała rady  😁

brac na moją Oslice brillianta beige ?!?  🤔
wątek zamknięty
Czy ktoś z Was mógłby mi ubrać konia w eskadrona mint? Może być byle jak, chciałabym tak orientacyjnie zobaczyć jak by to wyglądało, a sama zupełnie nie umiem  :kwiatek:
wątek zamknięty
fin- Śliczna kolekcja  😜
wątek zamknięty
fin creme śliczny  😍 szkoda, że na mojej siwej by znikł
wątek zamknięty
Łał, dziękuję za miłe komentarze! 😡 A jeśli chodzi o szaleństwa, to bardzo podoba mi się żółty z nowej kolekcji i berry z poprzedniej, ale ciągle nie moge się przekonać 😀
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
28 marca 2012 19:15
fin natychmiast zamawiaj berry! 😅 U mnie teraz łezka wisi na łóżku i czeka na nauszniki 😁.
wątek zamknięty
jak będziesz pozbywać się brillanta silver to ja jestem pierwsza w kolejce.  🙇

Na razie nie planuję, ale postaram się pamiętać w razie czego. Wydaje mi się, że to nie jest silver z black/silver/copper, tylko standardowy brillant, albo jeszcze coś innego. Kupowałam go od jednej z forumowiczek, która mówiła, że on jest z anthrazit/burgundy 2005, ale w porównaniu do zdjęć tej kolekcji autorstwa Azbuki, jest za jasny,

ChingisChan, berry powiadasz? Może i to dobry pomysł. Rozważam jeszcze green i lightblue, ale wszystkich czterech nie dam rady 🤣
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
28 marca 2012 19:20
fin powiadam 😀. Kot też kocha berry 😂.
wątek zamknięty
fin bierz berry 🙂 jest piekny
wątek zamknięty
domcia406 - prosze🙂
wątek zamknięty
horselover  ja mam eskadrona mint, VS . Na ta chwilę zdjęc nie posiadam, ale jak tylko będę miała - moze nawet w ten weekend, to wstawię 😉
wątek zamknięty
fin, super kolekcja!  moje kolory!

p.s a taki jeden ładny brillant berry sobie wisi w ogłoszeniach wiesz?  😁
wątek zamknięty
MoniaaA, dziękuję! A o brillancie wiem, za każdym razem jak go widzę, a szczególnie jego cenę, to mnie skręca, że ujeżdżeniowy, a nie wszechstronny 🍴
wątek zamknięty
fin berry jest cudowny  😍 jak zobaczylam na zywo na torwarze to tez mnie az skrecilo, ze mam te 10000000000 zł za mało tyle pięknych rzeczy było :p
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.