Do mnie dotarł ten zielono-brązowy stripe-in z herbem i nawet dostałam owijki gratis 😀 Muszę nadrobić zaległości i obfocić Dziona w brillantach yellow i beige plus w tym nowym ESie - strzeżcie się 😀 I wciąż się czaję na coś pięknego niebieskiego, ale chyba 3 brillant pod rząd to przesada. Stripe-in też nie chcę i cottona też nie :]
fin cena wysoka. Ale skąd to zdzwienie? To super rarytas jest na Niemieckich forach tyle kosztuje a ludzie płacą za niego nawet wiecej 😁 jak ktoś ma ochotę sprzedać szmatkę za tysiąc złotych i znajdzie na nią amatora- to tylko pogratulować intratnego dealu 🙂
tez macie wrażenie, ze nie liczy się "piekny kolor" tylko ekskluzywność "starej i niedostepnej" kolekcji?
wypuszczana jest mała ilosc produktów, w krótkim czasie w sklepie dostepnych, po czym ludzie kupują i nawet na konia nie zalożą, tylko leży w szafie ze dwa-trzy lata, i odsprzedają ze sporym zyskiem 🙂
tak jak z ankami, nieuzywane, nowe w sklepie kosztuja nierzadko mniej niz "rarytasy" używane 😉
Isabelle ja nie mam 🤔 w życiu nie kupię brzydkiej szmaty która nigdy mi się nie podobała za kupę pieniądzy tylko dlatego że jest droga ekskluzywna i niedostępna 🤔wirek: jeśli rzecz jest ładna i niedostępna, wtedy ten mechanizm zaczyna działać 😁
Dokładnie, a co jak co ale kolekcja toffee-gelb jest jedną z najpiękniejszych jakie dotąd wyszły i gdyby nie to, że jest sprzedawana cała to pewnie na kilka rzeczy skusiła bym się 😀
A tak swoją drogą, jeśli policzy się ceny sklepowe produktów eskadrona, to wcale ten zysk nie jest taki duży. Zwłaszcza, że w większości to rzeczy nowe, bądź w stanie idealnym 😉
Dziewczyny może któraś pomoże, bo nie mogę znaleźć (a jak się nie mylę gdzieś było takie porównanie). Potrzebuję zdjęcia czapraka vs na dl Eskadrona. Chyba któraś z dziewczyn wstawiała takie zdjęcie ale nie mogę odszukać. 🙁
Zdziwienie tylko stąd, że nie wyobrażam sobie zapłacić tyle za czaprak, nawet z kolekcji sprzed 6 lat. Rozumiem, że rarytas, nie do dostania i te sprawy, ale pół tysiąca? 😲 😀
dziewczyny ślicznie proszę, czy któraś mogłaby mi zmierzyć czaprak euro-stara superieur lub excellent dl? 🙇 :kwiatek: chcę wreszcie złożyć kompletne zamówienie u ivett, a jestem poza domem i nie mam jak zmierzyć 🙁
dziewczyny,potrzebuję pomocy - chcę sprzedac,w ramach wiosennego przeglądu rzeczy nadprogramowych,a nie wiem jakie to kolekcje i z którego roku :kwiatek:
ES Pierwsza fotka za duża.
i Eskadron chyba impuls royall (?) ze starej na pewno kolekcji