DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie
Doszedł mój pad od Ivett i przyznaje, że wszystkie opinie na jej temat nie były ani trochę (!!!) przesadzone i podkoloryzowane. Jakość odszycia i materiałów, grubość i staranność haftu... naprawdę. 😲 Aż żałuje, że pospieszyłam się i nabyłam Indian Red'a a nie Ivettowego Reda. To moje przemyślenia "na oko", pierwsze crash testy dopiero w weekend. Jeżeli będzie się tak dobrze układał, prał i używał jak wygląda to... 😜
...to pewnie nie prędko (jeśli w ogóle) przepłacę za jakąkolwiek Ankę, czy ES'a 😜 😜 😜
Moon, :kwiatek:
Sierra, zdjęcia! 🙂
Nie za bardzo wiedziałam czy grafikę komputerową którą mam zamiar przełożyć na koszulki mam wstawić do wątku o rysunku czy tu, więc wstawiłam w obu 😡. Jakby coś proszę 🤬. Poniżej projekty które po zatwierdzeniu (z mężem już 20 razy coś zmieniamy) powinny znaleźć się na bluzkach (nie takich brzydkich baloniastych T-shirtach jak na razie przedstawiam projekt ujeżdżeniowy, ale na czymś fajnym dopasowanym, może Polo?). Jak nie wypali to przynajmniej będę miała coś dla siebie bo mam dość beznadziejnych, drogich ( 🤔wirek🙂 firmowych "końskich" koszulek. Bleh.
Ciekawa jestem waszych opinii :kwiatek:
http://re-volta.pl/galeria/album/3159PS - nie mogę się doczekać padu od Ivett 😉
sei, [[a]]http://www.facebook.com/pages/Gad%C5%BCeciakipl/140412602642135[[a]]
http://www.facebook.com/PsieTopTrendyhttp://www.activdog.pl/
falabana projekt koszulki dla skoczków 🙂 suuuuper, nie dawałbym tylko tego konia nad przeszkodą, zupełnie nie potrzebne.
I tak ten co ma wiedzieć, wie 🙂
pomysł super, takie chcemy x 4 🙂
brązowe z białą nitką 🙂
falabana skoki całkiem fajnie, bardzo fajny pomysł z trasą parkuru, w koniu widzę za dużo kontrastu, może lepiej wyglądał by bardziej lednolity?
Ujeżdżeniowy w ogole mi się nie podoba ale może to przez kolor koszulki w tle. I też mi się nie podoba szaro - czarny koń.
Skokowe fajne 😀
Sierra, toldż ju soł 😉 Witam w klubie :P
falabana, wykonanie obu super! pomysł na tą koszulkę dla skoczką - ekstra! ale coś w tym koniu ujeżdżeniowym mi nie pasuje... proporcje czy coś...
Anaa, dzięki! 🙂
Dla mnie te rysunki koni są za bardzo oczywiste, za bardzo dziecinne.
Lepsze są takie niedomówione, nie do końca wyraźne. Bardziej mi się podoba zarys konia, pyska, niż cały rysunek od A do Z.
Faktycznie...lepiej dać rysunek parkuru bez konia.
Mniej oczywisty, a bardziej fachowy. Mniej dziecinny. 😉
Mi ujeżdżeniowa podoba się strasznie tylko ta okropna koszulka.
Bogdan - Oh no! To mam całe moje wypociny zlikwidować 😉 (tzn. konia) Pomysł mi przyszedł dość szybko.
Zorilla - bardziej jednolity nie za bardzo bo mam ograniczenia co do ilości kolorów (myślę o metodzie screen printing ze względu jednak na trwałość, a co kolor to dodatkowy koszt). Robiąc ciemniejszy brąz konia jeździec byłby murzynem, i nie mam nie przeciw temu ale mało się widzi murzynów na parkurze :/.
Co do ujeżdżenia to może faktycznie muszę przemyśleć projekt. Wydawał mi się fajny ale może za dużo kontrastu, może koń za duży, sama nie wiem. Fajniej wygląda na szarym tle.
edit: Koszulkę wkleiłam pierwszą lepszą. Też nienawidzę typowych T-shirtów.
falabana, genialna skoczkowa, pomysl na sam parkur tez boski, a druga zrob z czworobokiem i tez bedzie swietna 🙂 I tez tylko dla wtajemniczonych 😉
falabana, ja chcę tą ze skoczkiem!! Przeboska 🙂
falabana, z koniem to może dla dzieci 🙂
ja chcę dobrą, z mięsistego materiału koszulkę z Twoim projektem tylko bez tego konia i przeszkody, sam plan parkuru🙂
czasem nie ma potrzeby kombinować serio 🙂
falabana, ujezdzeniowa to moze byc zarys szyji i glowy tak z perspetywy tył/bok, z kiełznem 🙂
Isabelle - tylko że jak nie przepadam za takim "centralnie w środku" kompozycjami a właśnie tak to widzę, no... może gdyby była z tyłu.
Będziemy myśleć. Póki co zmienię tą "okropną koszulkę" z projektem ujeżdżeniowym na coś mniej rażącego 😉.
I tak nie dogodzisz wszystkim. 😀 Nie ma szans. 😁 Za dużo ludzi, za dużo gustów, za dużo różnych oczekiwań.
a ja wstawiam swoje wypociny mój 1 pad i odstaje mi tylny róg nie wiem dlaczego 🙄
I tak nie dogodzisz wszystkim. 😀 Nie ma szans. 😁 Za dużo ludzi, za dużo gustów, za dużo różnych oczekiwań.
hahaha i jeszcze się nastaw na opcję,że ktoś bedzie chciał tego konia od 0,5 do 1cm przesunięty do środka (lub w drugą stronę),a najlepiej o 0,75 hahahaha
ps. działajcie szybko, bo aż boję się o to,ze ktoś skradnie pomysł 🙂
Niedługo kończę moje wypociny i wyglada to tak czy tak okropnie 👿 ! Nad skórzanym naczółkiem troche się pomęczyłam bo ręcznie,gruba skóra i nie mam odpowiednich igiełek do skór ;/ chyba juz 3 sie połamały.Dam zdjęcia na "sucho"a potem na biednym koniku co będzie musiał to nosić ^^
3 różne rodzaje skóry jest i wgl nic do siebie nie pasuje.
Zalea by Zorilla piękna i pachnąca nowością 😉 Wymaga jeszcze kilku muśnięć, ale wygląda bardzo profesjonalnie.
Sierra, strasznie miłe słowa :kwiatek:
Falabana, jutro powinien być u Ciebie 🙂
ivett
powinnas troche tych padow uszyc, zrobic ladne profesjonalne zdjecia i wypuscic kolekcje na wiosne/lato. 🤣 😜 😜
Bo ja bym cos jeszcze chciala, ale ciezko okreslic sie z kolorami, mysle ze nie jestem sama. 🙄
kilka uszyłam na zapas 🙂
foty są w mojej galerii
ooo ten jest boski 😍na zywo tez taki ciemny-ciemny??
He he właśnie szukam koloru na Allegro bo będę sobie taki szyć na ciemnego kasztana 😉
falabana, mnie też bardziej podobałaby się koszulka z samym parkurem.
małego konia można dać w rogu, z tyłu.
właśnie na tą zieleń także zwróciłam uwagę - przeboska! 😵 😍