Bardzo ładnie leży, chociaż ja do gniadego chyba bym dobrała nieco inne kolory. Patrząc na te zdjęcia utwierdzam się w przekonaniu, że trzeba się w końcu pojawić w Hubercie. Końska abstynencja zaczyna mi dokuczać :/
właśnie też zabieram się za naczółki tylko nie wiem z czego zrobić pętelki? jaka skóra? może ktoś coś polecić? nie pogardzę linkiem np do aukcji na allegro 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇
Ja dziś zrobiłam 3/4 capraka i plastron 😀 Byłam też w hurtowni, kupiłam materiały na frak i rajtrok 😀 Szukam zielonego marynarkowego na rajtrok stricte skokowy i.. NIE MA 🙁 Jakby ktoś coś widział, chce taki butelkowy, ciemny. Podkładka futrowa też się kończy 🙂 I przyszły miliony gąbek 😀
Plastron jest z satyny ecri, lekko się błyszczy bardzo mi się podoba 😉
Euphorycznie, coś kombinuję, ale wszelkie info na pw bo nie chcę dostać kopa stąd:P Biczowa, jest taka opcja :-) tylko muszę się upewnić u jednego źródła czy ma czeko albo jasnobrązowy materiał 😉
W ogłoszeniach ogłasza się monika12053, która szyję podkładki z naturalnego futra i sztucznego. Nie wiem o tych podkładkach nic ale znalazłam to ogłoszenie i tylko tak mogę pomóc. ;-)
Isabelle, dzieki 🙂 Chess, to wpadaj 🙂 Co do kolorów to wiem że nie pasują jakoś super do gniadego, ale dobierałam je pod swoj gust, a brązowy i zielony to moje ulubione kolory 🙂
Mam takie pytanie: Oglądałam dzisiaj alcantre w różnych kolorach i jedne były miziate od spodu z małymi oczkami, a inne sztywne i szorstkie od spodu z twardszej siateczki z większymi oczkami. Czy to były jakieś różne "modele" czy zależy to od koloru 🤔
I jeszcze zapytam. Jak się nazywa taki materiał jak na transportery, albo plecaki się używa?