produkty ANKY

Livia   ...z innego świata
22 marca 2012 17:45
tunrida, Anderia, domcia, bardzo dziękuję  :kwiatek: Mnie też to pikowanie się nie podoba, ale niektóre kolory niestety są piękne 🙂

pari, Red znaczy Indian Red? 🙂
tak 😀
Livia  ślicznie karemu  😍 😍 mówiłam,że będzie super.  😀iabeł:
22 marca 2012 20:49
zalcia, dziękuję 🙂

pari, no to gratulacje, czekam na zdjęcia na siwej 🙂
Zrobię po weekendzie, jejku jest piękny 😀 chciałam jeszcze petrola z ostatniej kolekcji kupić, bo babeczka dawała super cene, ale z owijek nie chciała zejść.. 🤔 ostatecznie dokupiłam jeszcze wędzidło bombers bit i wydałam tyle kasy, że aż wypieków dostałam 😁
Znawczyni moje drogie, czy jest jakaś szansa że da radę kupić jeszcze jasper dl ?  :kwiatek:
MoniaaA,  sprawdź , czy rzeczywiście mają je w tych sklepach:

patataj
konskiswiat
e-equus
edit - skróciłam linki
23 marca 2012 16:29
pari, petrol na twojej chyba też by fajnie wyglądał 😉

pari z Petrolem się nie ograniczaj. Jest piękny.
Już przegapiłam, miałam dziś zlecenie..no i praca wzięła górę nad cavaliadą, a co za tym idzie - zakupem .. jutro bilety po 50 zł.. więc nie zaoszczędzę na komplecie, chyba, że zadzwonię i podrzucą mi do bramek  🤣 czy to nie przesada - 2 komplety w weekend  😲

ihaha na stoisku miała Sand ze starej kolekcji - gdyby któraś reflektowała 😉
23 marca 2012 19:48
pari, to nie przesada  😁
anai, wielkie dzięki! 🙂
jakby ktoś szukał Indiana Red to wczoraj dojechał do końskiego światu! Są DL i VS! a dla wszystkich torwarowców -10% 😀
No to mam i petrola  😡Ale mąż mnie rozgrzeszył  😲 podobał mu się No to wzięłam  🤔wirek: 😍
pari, kupowałaś może dzisiaj tak pod koniec zawodów w końskim? wydawało mi się że cie widziałam
tak to byłam ja :-)
25 marca 2012 15:33
pari, a jednak 🙂 No to szybko teraz rób zdjęcia Petrola i Indiana 😉
Pari, tak właśnie się zastanawiałam co to za znajoma osoba;D Będzie szał ciał na siwym  💘 już uciekam z tym offem.

a ja za to dzisiaj dostałam piękną niespodziankę jak wnieśliśmy sprzęt z powrotem do sklepu - właścicielka przyniosła mi Indiane i oznajmiła, że specjalnie dla mnie odłożony i już nie mogłam odmówić;D Nie mogę się doczekać premiery na koniu.
Kupił ktoś Anky Denim ? 👀
Może jakieś zdjęcia z sieci są?
Korci mnie jak nie wiem co, ale nie widziałam na koniu  😎
asds   Life goes on...
26 marca 2012 18:05
Indian Red mam zdjecia ale na rudym folblucie znajomej 🙂 Trafił mi się do jazdy- zdjecie średnie, awięc na razie nie wstawiam.
Wstaw jak masz, nie masz nie wstawiaj  😉
Azbuka  tutaj masz:
Denim
26 marca 2012 18:30
Azbuka, wydaje mi się że ten kolor byłby fajny na kasztana 😉 Mnie na karego nie bardzo pasuje 🙂

asds, wstaw poglądowo, jak masz, fotka nie musi przecież być od razu taka, jak do szmato 😉
asds   Life goes on...
26 marca 2012 18:32
no to własnie czekam az mi fotka mailem z komórki przejdzie do kompa 😉 bo  nie jestem w domu

26 marca 2012 18:40
asds, fajnie 🙂 Choć muszę powiedzieć, że najbardziej mi się ten kolor podoba na moim karym, pewnie na twoim ogrze będzie szał, bo on też ciemny 🙂
asds   Life goes on...
26 marca 2012 18:42
Ano na grubego planuje przywdziać  w najbliżsyzm czasie bo on chilowo na L4 jest.

Ale kto wie...Może będzie na siwym w ten weekend ( Of course po przepraniu).
Zamówiłam ten Indian, ale kurcze dobrze asds , że wstawiłaś, bo .... okropnie na kasztanie  🙁 To chyba zmienię na denim .
An_kara dzięki, już wiem , że piękny jest  :kwiatek:
asds   Life goes on...
26 marca 2012 18:52
Mi siet am na kasztanie na zywo mega podoba...No ale to ja 😉
Często też jest tak, że ciężko uchwycić aparatem to co na żywo oczami widzimy. Wierzę ci  😉
Hej,

Poszukuję owijek które pasowałyby do Larixa.
Wiecie może gdzie mogłabym je kupić? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się