Zrobię po weekendzie, jejku jest piękny 😀 chciałam jeszcze petrola z ostatniej kolekcji kupić, bo babeczka dawała super cene, ale z owijek nie chciała zejść.. 🤔 ostatecznie dokupiłam jeszcze wędzidło bombers bit i wydałam tyle kasy, że aż wypieków dostałam 😁
Już przegapiłam, miałam dziś zlecenie..no i praca wzięła górę nad cavaliadą, a co za tym idzie - zakupem .. jutro bilety po 50 zł.. więc nie zaoszczędzę na komplecie, chyba, że zadzwonię i podrzucą mi do bramek 🤣 czy to nie przesada - 2 komplety w weekend 😲
ihaha na stoisku miała Sand ze starej kolekcji - gdyby któraś reflektowała 😉
Pari, tak właśnie się zastanawiałam co to za znajoma osoba;D Będzie szał ciał na siwym 💘 już uciekam z tym offem.
a ja za to dzisiaj dostałam piękną niespodziankę jak wnieśliśmy sprzęt z powrotem do sklepu - właścicielka przyniosła mi Indiane i oznajmiła, że specjalnie dla mnie odłożony i już nie mogłam odmówić;D Nie mogę się doczekać premiery na koniu.
Zamówiłam ten Indian, ale kurcze dobrze asds , że wstawiłaś, bo .... okropnie na kasztanie 🙁 To chyba zmienię na denim . An_kara dzięki, już wiem , że piękny jest :kwiatek: