Ogłowia

Tak to wygląda - i jak?
Słuchajcie, czy złoty naczółek (cały złoty) do srebrnych okuć to straszna wiocha? No tak mi się spodobał jeden taki, ale nie chcę popełnić jakiejś zbrodni wobec dobrego smaku 😉

jak masz ochotę🙂 mnie drażnil kolor sprzączek przy napiersniku -złoty- przy srebrnych okuciach ogłowia🙂

ten naczółek to ten złoty? bardzo malo widoczne to złoto 🙂 jak dla mnie-wygląda ok 🙂
Poka naczółek ;-)
Nie nie, to mój stary naczółek, chcę kupić taki:

jak dla mnie to będzie bardzo ok,  przy brązie złoto wygląda super!

PS: zawsze mozna przejechac lakierem do paznokci sprzączki na złoto 🙂
Moim zdaniem może być ;-) Ale ładniej będzie ze złotymi sprzączkami.
Ech, no to trudno - kupuję 😀
Kupuj kupuj  🤣
Ja na Torwarze kupiłam naczółek Schockemohle Cinderella, jest cudowny...
Niestety nie umiem robić zdjęć ;-( Ogólnie kamyki są lekko różowe i błyszczą się jak jasna cholera  😅
Petit., haha, cudny 🙂 I nazwa adekwatna do wyglądu. Fotki na modelu poproszę 🙂
Ja przejrzałam chyba wszystkie naczółki na Torwarowych stoiskach i niestety nie znalazłam żadnego w rozmiarze xfull  🙁

Tak więc mam prośbę, gdyby komuś, gdzieś rzucił się w oczy w sklepie internetowym naczółek rozmiar x-full, proszę o informację! Będę bardzo, bardzo wdzięczna  :kwiatek:
Ja takze przelatałam cały torwar z centymetrem i nic 🙁

DOSZEDŁ MÓJ NACHRAPNIK OD P.MARKA!

Szeroki, lakierowany, BEZ ŁATY(!!!) i pozostałam przy białym podszyciu!
Jest super!!!
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
26 marca 2012 16:39
Qaida, najłatwiej chyba będzie zamówić u rymarza, niestety.

draskaeb,
dawaj foty!
(ale szybko doszedł o_O)
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
27 marca 2012 10:47
Dziewczyny, proszę pomóżcie. Który Szokmol fajniejszy:

Minneapolis

Necastle
Minneapolis 😍
ash   Sukces jest koloru blond....
27 marca 2012 11:02
Edytka, zdecydowanie Minneapolis 😅
Edytka, newcastle!
asds   Life goes on...
27 marca 2012 11:35
widział ktos na żywo ogłowie Horze Praga? To z lakierowanym naczółkiem i nachrapnikiem
Edytka newcastle ładniejszy!
Edytka,  newcastle, widać  tylko różnicę w naczółku i na potylicy. żaden naczółek mnie nie powala, ale na potylicy ładniejszy newcastle 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
27 marca 2012 12:48
Edytka, Necastle 🙂
draskaeb, A ja właśnie centymetra nie miałam i wszyscy mi od kartki A4 mierzyli 😉
ms_konik, tak się chyba niestety skończy  🙁
quanta bardzo fajny ten nachrapnik. Mogłabyś pokazać go na koniu?  :kwiatek:
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
27 marca 2012 17:42
Edytka,
newcastle!!!!
Ja kocham kosteczki, mam 3 takie naczółki 🙂
Ja przejrzałam chyba wszystkie naczółki na Torwarowych stoiskach i niestety nie znalazłam żadnego w rozmiarze xfull  🙁

Tak więc mam prośbę, gdyby komuś, gdzieś rzucił się w oczy w sklepie internetowym naczółek rozmiar x-full, proszę o informację! Będę bardzo, bardzo wdzięczna  :kwiatek:

Qaida, naczółki xfull ma na pewno HORZE
http://www.galloper.pl/pl/p/Naczolek-Horze-Clincher/1261
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
27 marca 2012 21:31
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Wiedziałam, że na volte można liczyć. Ja nawet nie zwróciłam uwagi, że potylica w Newcastle jest ładniejsza.

A naczółek i tak wymienię na taki hand made by Anaa  😀
Martuha, Dzięki, o Horze już mi właśnie Quanta pisała, ale już je przymierzałam i też są przymałe  🙄
a kieffer? nie wiem gdzie można kupić ich naczółki, ale są chyba dłuższe od Horze. na moim koniu lepiej leżą.
Edytka, no wiesz co? w Newcastle to własnie naczółek jest boski, marzę o takim po cichu!
http://www.daw-mag.pl/products/oglowia/naczolki.html
Czyżby DM zainteresował się kwestią naczółków ? Na torwarze widziałam przepiękne ogłwoie tej firmy, cena zabójcza - 650 zł, ale bylo fantstyczne i  zpięknym naczółkiem właśnie 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
27 marca 2012 23:02
mnie też podoba się naczółek i potylica. w pierwszej chwili miałam wrażenie, że nachrapnik jest szerszy i że to dobrze, ale chyba są takie same.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się