Słuchajcie, czy złoty naczółek (cały złoty) do srebrnych okuć to straszna wiocha? No tak mi się spodobał jeden taki, ale nie chcę popełnić jakiejś zbrodni wobec dobrego smaku 😉
jak masz ochotę🙂 mnie drażnil kolor sprzączek przy napiersniku -złoty- przy srebrnych okuciach ogłowia🙂
ten naczółek to ten złoty? bardzo malo widoczne to złoto 🙂 jak dla mnie-wygląda ok 🙂
Kupuj kupuj 🤣 Ja na Torwarze kupiłam naczółek Schockemohle Cinderella, jest cudowny... Niestety nie umiem robić zdjęć ;-( Ogólnie kamyki są lekko różowe i błyszczą się jak jasna cholera 😅
Ja przejrzałam chyba wszystkie naczółki na Torwarowych stoiskach i niestety nie znalazłam żadnego w rozmiarze xfull 🙁
Tak więc mam prośbę, gdyby komuś, gdzieś rzucił się w oczy w sklepie internetowym naczółek rozmiar x-full, proszę o informację! Będę bardzo, bardzo wdzięczna :kwiatek:
Ja przejrzałam chyba wszystkie naczółki na Torwarowych stoiskach i niestety nie znalazłam żadnego w rozmiarze xfull 🙁
Tak więc mam prośbę, gdyby komuś, gdzieś rzucił się w oczy w sklepie internetowym naczółek rozmiar x-full, proszę o informację! Będę bardzo, bardzo wdzięczna :kwiatek:
Dzięki dziewczyny :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Wiedziałam, że na volte można liczyć. Ja nawet nie zwróciłam uwagi, że potylica w Newcastle jest ładniejsza.
A naczółek i tak wymienię na taki hand made by Anaa 😀
http://www.daw-mag.pl/products/oglowia/naczolki.html Czyżby DM zainteresował się kwestią naczółków ? Na torwarze widziałam przepiękne ogłwoie tej firmy, cena zabójcza - 650 zł, ale bylo fantstyczne i zpięknym naczółkiem właśnie 🙂