Końska rewia mody cz.VI (2012)

brunatna, myślę, że powinnaś go puścić w świat, macie wiele ładniejszych kompletów jak np. es petrol 😜
wątek zamknięty
brunatna puszczaj, macie lepsze. 😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
25 marca 2012 19:48
brunatna ja tam lubię V. w tym komplecie  😎

Lolo w burgundzie 🙂 Wczoraj był cały na czerwono i nie wyglądało to za apetycznie, owijki się gryzą z cottonem 🤔

wątek zamknięty
borkowa.   silesian team
25 marca 2012 19:49
juliadna ubóstwiam Was !  😍
wątek zamknięty
25 marca 2012 19:54
borkowa. ale to nie ja jestem na Lolku tylko Marta  😎
wątek zamknięty
brunatna puuuuuuuuuść go do mnie 😍 😍 😍
wątek zamknięty
juliadna, Lolek przepięknie wygląda w burgundzie, a z owijkami navy, to już w ogóle szał 😜
brunatna, puść, macie dużo lepsze komplety 🙂
wątek zamknięty
Juliadna twój koń jest boski ! 💘
kiwi  😀
https://picasaweb.google.com/106333678469950867070/25Marca2012?authkey=Gv1sRgCOaUqpbtouaQ4QE
któreś nadaje się do szmato?
(ilość  :icon_redface🙂
wątek zamknięty
25 marca 2012 20:20
Szarlotka. link nie działa  🤔
wątek zamknięty
[quote author=fruity_jelly link=topic=79630.msg1349469#msg1349469 date=1332695262]
korsik, ta podkładka pod siodłem to mattes zwykły dl czy z korekcją? :kwiatek: bo ostatnio nie mogłam dojść do tego czemu ten korekcyjny, który kiedyś wstawiłaś w wątku o podkładkach jest bardziej futrzasty niż ten niekorekcyjny vs. czy dlatego że jest dl czy dlatego, że ma tam dodatkowe centymetry korygujące? 😉
[/quote]

To wciąż ten sam korekcyjny (tył) dl. Mi się wydaje, że jest grubszy przez to, że ma dodatkowe centymetry z tyłu, a faktycznie jest grubszy niż mates dl, ale bez korekty 😉
wątek zamknięty
brunatna zostaw 🙂
wątek zamknięty
Mi działa link 😉
Szarlotka to zdjęcie pod samym kompletem, w kłusie moim zdaniem do szmatoholików da radę 🙂

A ja doznałam szoku... Po obejrzeniu zdjęć katalogowych nowej kolekcji Eskadrona stwierdziłam, że do jesieni mam spokój ze szmatami. Po czym poszłam na Torwar... I teraz czekam na wypłatę  😀iabeł:
Zastanawiam się czy owijki od Coffee z poprzedniej kolekcji pasowały by do tego Brillianta brązowego z nowej... próbował to ktoś porównać?
wątek zamknięty
A ja pstryknęłam dzisiaj dwie fotki Kiwi, koń jak ciapa stoi ... no cóż modelką Nikita nie zostanie  😀

wątek zamknięty
Czekam w takim razie do piątku, jak wrzucę go na Classico to zobaczę co zrobię 😉.
Ale widzę że sporo chętnych na niego  😁
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
25 marca 2012 21:06
brunatna, zostaw zdecydowanie. Moim zdaniem to jeden z waszych ładniejszych zestawów. Sama mam chrapkę na taki, ale trzymaj go mocno 🙂
wątek zamknięty
Mój najnowszy nabytek (już ostatni na jakiś czas, mam nadzieję):

Tylko wszechstronny oczywiście.
Nie mogę się go doczekać 💃
wątek zamknięty
Pytanko jakie inne owijki niż oryginalne Eskadrony apricol, pasują do czapraka  tej samej kolekcji?
wątek zamknięty
Atamanka, bardzo bardzo bardzo ładnie!
wątek zamknięty
Wtrącę się w wątek, czy ktoś ma może zdjęcia, na koniu, padu HKM microXsoft?
wątek zamknięty
Dzionka, piękny 🙂 za mną chodził strasznie beige... no ale były inne priorytety 😉
wątek zamknięty
Anaa, właśnie za mną też chodził od wakacji! Nawet go wtedy zamówiłam w equishopie, ale mi napisali wiadomość, że wszystkie już "wyszły" ze sklepu. Spełniłam sobie 3 szmatoholiczne marzenia w miesiąc i moja kolekcja chyba pierwszy raz w 100% mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
domcia406,

Pod wszechstronnym siodłem.
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny :kwiatek: Już od jakiegoś czasu czaiłam się na coś klasycznego musztarda-granat, polowałam na brillanta deepblue-nougat, ale w końcu stanęło na szokomolu i to jeszcze w promocji 😉
wątek zamknięty
Magdzior, po prostu boski ten pad!! Chcę go!! Totalnie moje kolory... Ciekawe czy gdzieś można go jeszcze dostać...

Atamanka, dla mnie byłoby ładniej z jasnymi podkładkami pod owije. Tak trochę nie z gruchy ni z pietruchy teraz ten granat na nogach, a na tle białego/kremowego super by się odcinał i pasował do lamówki lepiej. Ale sam czaprak ładny 🙂
wątek zamknięty
Tak 😍 mi się podoba! tylko rozmiar chcę jednak nasz.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
25 marca 2012 21:46
Burza jak dla Was stworzony! Jeszcze na żadnym koniu tak mi sie ta cerata nie podobała 😍
wątek zamknięty
Zairka, a ja się nigdy na żaden polar tak nie ofukałam jaki paskudny kiedy Sierra kupowała 😁 no i przyszło, po dłuższym czasie przychorowałam na nią 😀
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
25 marca 2012 21:50
domcia406, prosz:
wątek zamknięty
Burza Dzięki  :kwiatek: Byłaś z niego zadowolona, czy raczej nie kupować? W ogóle mały  🚫 ale dopiero po tych zdjęciach widać jak Piorun się niesamowicie zmienił. Podziwiam Was  👍

kujka  :kwiatek: właśnie nad tym kolorem myślę 🙂
wątek zamknięty
kujka, ale Gilowi było ładnie w tym padzie! Czemuś sprzedała zła kobieto?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.