Końska rewia mody cz.VI (2012)

sacramentia dobry pomysł 🙂

Nie wiecie gdzie znajdę owijki olive do tego ES'a ()? Ewentualnie sesam, ale wolałabym olive.

edit:
odkopałam starocie 🙂
Siwa w ES stripe navy-candy i moja mina :-O

i w Anky fuchsja

wątek zamknięty
Sivens, fajnie w Esie 😀
brunatna, C-3 lub C-6 😉
Wczorajszy Pielgrzym w marone
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 marca 2012 21:30
Jestem dzisiaj najbardziej wściekłym szmatoholikiem!
Nie będę miała mojego morninglighta  👿 👿
Akzzi właśnie napisała że okradli jej samochód łącznie z moim padem 🙄 😵
szkoda gadać ehh
wątek zamknięty
C-3 i C-6.

brunatna, C-3 lub C-6 😉

gabb., mamy podobny gust :kwiatek:

Zairka, 😲 😲 ale to trzeba mieć "szczęście", żeby coś takiego się przydarzyło...
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
23 marca 2012 21:38
Zairka

Że CO?????

Nie wierzę!! Normalnie nie mogę uwierzyć.....Po tym jak przez dwa tygodnie obydwie ( konkurencja)  próbowałyśmy od akzzi go kupić lub wymienić się za niego i jak miał już być twój to go ukradli z jej samochodu? Kurde...dobrzy złodzieje...Ja to bym myślała ze raczej elektronike z samochodu będą kraść...Makabra...

Poczekajmy aż Akzzi coś napisze więcej. Dobrze że jej sie chociaż krzywda nie stała.

Zairka...Kurde...Żal mi tyłek ściska, bo tak się z tego padu cieszyłaś 🙁.
wątek zamknięty
macałam dziś na torwarze jarpolowe pady.
Te zwykłe alcantarowe są IMO sztywnawe, mimo że wierzchni materiał bardzo na plus w porównaniu do poprzednich.
Natomiast a'la cross in bardzo fajny - mięciutki w dotyku, gruby dosyć ale nie przesadnie. Super 🙂
wątek zamknięty
23 marca 2012 21:47
Ide sie powiesic 😎
wątek zamknięty
asds,  nam kiedyś pod blokiem, jak byliśmy u teściów, okradli auto. auto nie takie stare, bo wtedy 4 letnie, wybili szybę.

było tam radio na pilota, cb radio razem z anteną, gps wielki i netbook. wszystko leżące na wierzchu(nasza wina), a oni ukradli SWETER. i tylko SWETER. uzywany, lekko sprany, roboczy SWETER :P

wiec w kradzież padu jestem w stanie w 100% uwierzyc. moze to jakiś szmatoholik😀?
wątek zamknięty
Livia, ciesze się 🙂

Isabelle, 'pije' mnnie powala 🙂 do mnie dla odmiany kolor nie mówi, no i nie mam owijek! <dramat> 😀

gabb., ale golasek cudny!

wątek zamknięty
23 marca 2012 22:05
pad był już jako paczka zapakowany... z jednej strony wierze we wszystko po tym, jak moj ojciec wyrzucił karton pełen czapraków na śmieci (po przeprowadzce) i odkupywałam go kilka dni później o żula który na nich spał 😉
z drugiej strony, cała transakcja daje za dużo do myślenia, ale nie ważne. Upoluje ten pad prędzej czy później 😉 i już nie będę się prosić żeby ktoś sprzedał mi go za praktycznie podwójną wartość 🙄
wątek zamknięty
Zairka, sugerujesz akzzi nieuczciwość??
wątek zamknięty
gabb ale cudownie wygląda goły i w Marone 😍
wątek zamknięty
23 marca 2012 22:20
nie sugeruje, tylko serce mnie boli że pech mnie nie opuszcza 🙄
wątek zamknięty
zairka a za ile Ci żul odsprzedał Twoje szmatki?  😂
wątek zamknięty
Zabrzmiało trochę dwuznacznie..
wątek zamknięty
23 marca 2012 22:25
zairka a za ile Ci żul odsprzedał Twoje szmatki?  😂

po 5zł od sztuki 😁 😁
wątek zamknięty
Ma ktos może pod reką fote skarego (najlepiej odcieniowo zblizonego do mojego łogra) w brązowym sprzecie ??
Przeglądam różne galerie z zawodów, ale nic nie widze...
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
24 marca 2012 07:06
ten C-3 jest bardzo podobny do Anky Cognac, A kucyk ostatnio miał robione foty w cognacu...

wątek zamknięty
jakby ktoś szukał Indiana Red to wczoraj dojechał do końskiego światu! Są DL i VS! a dla wszystkich torwarowców -10% 😀
wątek zamknięty
Burza, dziękuje  :kwiatek:
Demonowa, dzięki 😉
fin, no jak widać podobny 🙂
wątek zamknięty
Klami zdjęcia nie mam, ale moim zdaniem byłby szał! 🙂
wątek zamknięty
Klami, obejrzyj sobie starannie dowolne zawody na ojrosporcie 😁 Ostatnio specjalnie liczyłam. Czarnego sprzętu (ogólnie) naliczyłam... sztuk 4 🤣 Królują różne odcienie brązu. Na pewno upatrzysz sobie coś na wzór na skarego.
wątek zamknięty
Klami, forumowa Darolga pokazywała kiedyś Koraba w brązach: http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,41891.msg1051342.html#msg1051342
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
24 marca 2012 12:32
Dziś udało mi się obfocić tylko kantarek coffe/apricot i czarak, niestety aparat odmówił posłuszeństwa, a koń po strasznym goleniu też miał dosyć 😉
Które najlepsze? 🙂

wątek zamknięty
maison trzecie.Ale świetny jest ten kolor na kare (lub skarogniade?) konie. Chyba też sprawie ten kantar mojemu.
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
24 marca 2012 12:52
Demonowa skarogniade 😉 No to trzecie idzie do szmato 😉

Mam jeszcze takie ale już troochę bardziej komórkowe:

I premiera na skaczącym koinu, ostra jazda bez trzymanki  😂
wątek zamknięty
Ide sie powiesic 😎

Zairk Ty się wieszać? Ty pecha masz? To ja już nic nie mówie nawet...

Cała sytuacja może wyglądać dziwnie, ale nic na to nie poradze. Chciałam by móc wysłać Ci pad jak najszybciej po wpłynięciu kasy na konto, w związku z tym niemal od razu zapakowałam w pudełko i wrzuciłam do auta by czasami o nim nie zapomnieć. Poleciałam załatwiać sprawy, zostawiłam autko normalnie na parkingu, a po powrocie nie było radia (stare jeszcze na kasety!!), CB, notebooka, paczki (może że spore pudelko to się połakomili), zestawu kluczy, gaśnicy i innych pierdół (takich dosłownie pierdół)...  😵
Dlatego też nie miałam jak napisać od razu bo nie miałam dostępu do kompa.

wątek zamknięty
A ja wrzucam Cinnamona też na gniadym, ale trochę innym 😉
Ale paskudnie się ułożył, dopiero teraz na to zwróciłam uwagę  😵...
wątek zamknięty
Arsene w testowym padzie z Jarpola  😍
wątek zamknięty
gogue służy do lonżowania, nie jazdy 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.