Torwar 2012 22-25 marca

sei   . let's grow old together & die at the same time .
21 marca 2012 22:30
Jasnowata, z marginesem błędu/poślizgu licz sobie 30 minut 🙂 a tak naprawdę powinno być sporo szybciej.

deisgn, ja nie w temacie - które stoisko twoje?
Dzięki Sei.
Już ogarnęłam jak dojechać jednym autobusem. Oby mi się udało dotrzeć na czas 🙂
sei jesteśmy debiutantami, wiec liczymy na wyrozumiałość... Stoisko beckersport przy sektorze T, zapraszam w odwiedziny do dwóch re-voltowiczek:]
21 marca 2012 23:11
Jasnowata, ja pewnie zaśpię jak zawsze. dotarcie gdziekolwiek na godzinę 8 to dla mnie prawdziwe wyzwanie. trochę mission impossible nawet 😉
Design, postaram się wpaść. przynajmniej z przyczajki na was popatrzę 😀

edit: jakby co to ja smigam z 'prasówką' na szyi. więc jest ładnie napisane imię i nazwisko - nie ma mowy o pomyłce 😉
Zapraszamy🙂 Schockemohle, folklor i sztuczny łeb konia naszymi znakami rozpoznawczymi😀
konwalia
oo dzieki super!!! to z naszej bialoruskiej ekipy siwe i Vasia 🙂😉 a masz jeszcze cos, ?  🙄 :kwiatek:
Arimona robię zdjęcia przeważnie wszystkim koniom (pomimo, iż jestem tylko fotografem Malbrona  👀 ), dam linka podzielonego na wszystkie dni po całych zawodach 😉 w środę zrobiłam około 150 zdj. więc myśle, że ten siwens też jeszcze będzie.
A ja właśnie śmigam na torwar  😀
edit- takie niskie w koczku, brykach częściowo w szarą kratkę, prawdopodobnie z gorsetem ortopedycznym, z nikonem d90 w łapce to ja (i mam czerwony sznureczek oplątanyod tego na szyje od aparatu... nie wiem jak to się nazywa  😁 )
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
22 marca 2012 06:47
Ja tez juz w drodze.  Wstazeczka z napisem Re-Volta na nadgarstku. Szukac brunetki z wlosami do ramion, w szarej narzutce-sweterku z Nikonem d90 w lapce 😉
Ja wprawdzie będę dopiero jutro koło 16 ale w sumie też moge dorzucić że
najprawdopodobniej będę miała żółtą bluzę i
czerwoną wstążkę albo we włosach (kucyk) albo na aparacie- również d90
No a kucyk wiązany wysoko  😉
Ja też będę w sobotę 🙂 postaram się jakość wpiąć czerwoną wstążeczkę, a na pewno będę w czarno-białej kurtce skórzanej 🙂
Ja chyba dzisiaj wyskoczę na 19
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
22 marca 2012 09:13
no dobra! czas zawinąć cztery litery i jechać w końcu  😉  🏇
A wiecie może jak tam wygląda z parkingami? Będzie gdzie zaparkować w miarę blisko?
22 marca 2012 09:32
no dobra! czas zawinąć cztery litery i jechać w końcu  😉  🏇

no wreszcie 😁

ja siedze juz ponad 2 godziny i elasnie sie irytowalam ze jakies dziecko wygralo ipada za to ze wiedzialo co to wkkw. Ja tez wiedzialam, chce ipada 😁
słuchajcie czy orientujecie się czy na torwar wpuszczają psy ?
raczej nie, chyba ze masz takiego malego co mozesz trzymac w reku;p takiego to i ja wczoraj widzialam 🙂😉

a co do czerwonej wstążki to może coś wykombinuje 😀 , ciężko u mnie z tym kolorem 😀
A co teraz ciekawego sie dzieje? Bo dzieci juz pojezdzily na kucykach i poszly, rozumiem, ze nie wracaja juz?
22 marca 2012 10:16
Nie ma to jak moje genialne wyczucie czasu 🤔wirek: Właśnie trafiłam na dekorację i rundę honorową Milczarkowej i jest przerwa do 13.... Ja się powieszę  🤔wirek:
Teraz było ujeżdżenie.
Widziałam na Świecie Koni 🙂
Czyli do 13ej przerwa tak?
ciekawe jak bedzie jutro :P jestem od 6.
22 marca 2012 10:23
[quote author=marta__sz link=topic=84293.msg1346315#msg1346315 date=1332411504]
Czyli do 13ej przerwa tak?
[/quote]

Niestety, ale tak..... I co ja będę robić... Chyba się zdrzemnę! Miejscówka na prasówce jest, więc :P
🏇 SPRZEDAM KARNET NA CAVALIADĘ, PILNE !  🏇
22 marca 2012 10:41
mbalicka, ja wlasnie sama siedze 😉

co do psow to przed chwila widzialam dosc duzego na widowni a malych juz kilka widzialam 🙂
Nanana, kupiłam bilet 😀 Do ostatniej chwili nie wiedziałam czy pójdę, bo 3 lata z rzędu coś mi wypadało i nie mogłam iść. A tu ciach i jest 🙂 W sobotę najbardziej nie mogę się doczekać zaprzęgów, Honzy i ostatniego konkursu (tego o 21). Ciekawe o której będę w domu 🙂
Jutro wybieram się po raz pierwszy na Torwar i chciałabym wiedzieć, czy na hali jest zimno, czy można wnosić jedzenie i czy jest coś, o czym warto pamiętać idąc na te zawody, coś ze sobą zabrać itp?
ankers, mi zawsze było zimno, lepiej ubrać się na 10 stopni mniej niż jest na zewnątrz 😀 Butelek z piciem nie można chyba wnosić a jedzenie ta. No ale niech się inni wypowiedzą może.
22 marca 2012 11:04
Dzionka, super ze sie udalo!
Ankers, na hali chlodno bo z zewnatrz przeszkody wnosza itp. Zarcie mozna wniesc, picie w malych nieotwartych butelkach. Dzis mi nic nie sprawdzali ale w weekend juz moga bo wiecaj ludzi, Honza itd. Drogie zarcie (zapiekanka 8zl) wiec warto miec wiecej kasy w zapasie.
Ok, dzięki. Wezmę wyposażenie zimowe i już 😎.
22 marca 2012 11:11
ja też już jestem. widziałąm drugi konkurs ujeżdżenia - całe 3 pary. a teraz przerwa  😵 ale spoko. przynajmniej zdjęć kilka wrzuciłam do sieci 😉
kręcę się jak zawsze z ekipą świata koni. przy kamerzystach 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się