Końska rewia mody cz.VI (2012)

Kocham pomarańcze, więc wzięłabym pomarańczowy.
Ale czarny też byłby ok. A nie możesz wziąć obu, bo to ciężko porównywać? Jeden lekko szalony, a drugi stonowany.  🙂
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
21 marca 2012 18:36
No to mamy burgunda

wątek zamknięty
juliadna, czadowo! Ale faktycznie te owijki nie do końca pasują kolorystycznie. Za to cotton! szał!
wątek zamknięty
21 marca 2012 18:39
MoniaaA na żywo widać makabryczną różnicę  🤔 Ale cotton jest sam w sobie bardzo ładny 🙂
wątek zamknięty
juliadna,
tutaj zdjęcie forumowej fin:

wydaje się, że te owijki Api lepiej by pasowały do cottona
wątek zamknięty
A nie możesz wziąć obu

nawet sobie nie wyobrażasz jakbym chciała, jednak jak to ktoś mądry kiedyś powiedział 'największym przeciwnikiem marzeń jest portfel'  😁

widzę, że butter przegłosowany, tak więc zaczynam na niego polować  😁
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
21 marca 2012 18:45
juliadna, fajnie! Owijki wydają się bardziej pasować do odcienia Melange'a burgundowego 🙂

Co do dyskusji łezkowej - łezki pasują pod siodło wszechstronne 🙂 I nie trzeba mieć małego konia - VSki na moim wyglądają ok, ale po prostu wolę krój łezek, w VS wkurza mnie ta buła z przodu 😉
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
21 marca 2012 19:04
juliadna Czekowi (?) pięknie !  😍
wątek zamknięty
21 marca 2012 19:16
lizzy dzięki 🙂 Tak Czek 🙂
MoniaaA dzięki 🙂 od razu jak otworzyłam paczkę to tak na myśli mi przyszło zdjęcie Fin , ale to będzie komplet do codziennego użytku  🙂
Livia faktycznie!
wątek zamknięty
A ja dzisiaj byłam w naszym stacjonarnym Pegazie i widziałam nową kolekcje a nawet porobiłam foty 😎 Jakość słabiutka, ale robiłam na szybko i w stresie że zaraz ktoś będzie przechodził i będzie się głupio paczył na moje obfacanie sklepu 😁
Powiem że jest ładna, ale szału nie ma. Jako kolor zaskoczył mnie Aqua (na focie dość dobrze oddany) - naprawdę śliczny stonowany delikatny niebieski 💘 Kantar z futrem powiedział do mnie 'mamo' dla tego za tydzień po niego jade 💘 Co do cottonów żółtych (teak?) to dałabym sobie głowe uciąć że są z Gelba, naprawdę podobne. A cała brązowa reszta w sumie troche bezszał. Taka za zwykła.

wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
21 marca 2012 19:20
ja trochę się czaje na ten lekarski (mint?) ale właśnie nie wiem czy nie będzie "za lekarski"...  😁
wątek zamknięty
zalcia, on ma brązową lamówkę?  🙂
wątek zamknięty
Demonowa  teak to brąz, żółć to yellow.  Jak już mówiłam, aqua też mnie zaskoczył i jest prześliczny 😉
lizzy  ja się właśnie trochę zawiodłam,na żywo mint wygląda gorzej. IMO.
Altiria  tak  💘
wątek zamknięty
boże, ja przez te szmaty to sobie długów narobie...  😵 marzy mi się taki brilliant mint  💘
wątek zamknięty
juliadna najpiękniejszy zestaw dla Czeka! i to pierwsze zdjęcie na którym tak naprawdę spodobał mi się ten kolor!  😍 😍 😍
ententa butter!
wątek zamknięty
juliadna ładnie ładnie , ale faktycznie te owije maja inny kolor 🙂
Demonowa  mi się od poczatku aqua podobał, może jak  bedzie jakaś pożadna gotówka to sie na brilianta skusze , bo  staram się leczyć z mojego małego szmatocholizmu, ale niestety niebieski uwielbiam 😉  Jak bedziesz miala już kantar to pokazuj 😀 Ja też bym się śpieszyła  z robieniem fot 🙂
Anderiafajny , ale faktyczne dziwne troche kolory wyszły 😉
ententa moim zdaniem  butterscotch 😀

Ja mam nadzieje ,ze mój nieduży szmatoholizmm na torwarze się schowa.  😁 Trzeba pamietać tylko drobe rzeczy 😀 oby oby
wątek zamknięty
juliadna ładnie, ale IMO macie lepsze komplety :P

A ja kupiłam 2 czapraki  😵 😵 ot tak przypadkiem bo tanie były, eskadron jeans blue i citrus. Ale za taką cenę to normalnie aż żal było nie kupić.
wątek zamknięty
jak myślicie jaki kantarek Eskadrona pasowałby do kucysia? chcialam napisac czaprak ale pol roku nie chodzimy 🙁
wątek zamknięty
xxagaxx  wstaw focie! jestem ciekawa,jak wyglądają ;D  citrus chyba ładny ? :>  i za jaką cenę,jeśli można wiedzieć?
wilczyk  oj dużooo. Ja widzę apricota,berry,green  💘
wątek zamknięty
xxagaxx Za ile ? pokaż  😀
wilczyk Może z teraźniejszej kolekcji ? np aqua , bo widze że w niebieskim mu do pyska 😀
wątek zamknięty
Na ebayu wylicytowałam za 11 i 10 euro  🏇 🏇

citrus

jeans blue
wątek zamknięty
21 marca 2012 19:58
xxagaxx, faktycznie, żal by było nie kupić 😀

wilczyk, weź Berry! 🙂
wątek zamknięty
Szukał ktos tu ostatnio chyba owijki black eskadron ? znalazłam http://allegro.pl/owijki-eskadron-nowe-czarne-i2218406075.html ( nie umiem zmieniac linków  :icon_rolleyes🙂
wątek zamknięty
właśnie berry mnie najbardziej ale w gnl (tam bede zamawiac) PONY mają tylko taki:
http://www.gnl.pl/kantar-eskadron-coffeeapricotberry-p-11116.html
nie maja tego ladniejszego:
http://www.gnl.pl/kantar-eskadron-berryvanillacoffee-p-11115.html
jak myślicie brać?
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
21 marca 2012 20:23
wilczyk, moim zdaniem, ten brązowy jest najładniejszy. Mój go ma i jestem zachwycona, nawet o innym nie chciałam myśleć. I bierz od razu uwiąz 🙂
wątek zamknięty
21 marca 2012 20:30
wilczyk, oba będą ładnie pasować, ale mnie bardziej widzi się ten drugi 😉
wątek zamknięty
wilczyk ja też uważam, że ten coffee-apricot-berry jest o wiele ładniejszy
wątek zamknięty
w sumie im dluzej na niego patrze tym bardziej mi sie podoba 😀
wątek zamknięty
aqua troche wyglada jak raufblau chyba? podoba mi sie. mieta i aqua z nowej chyba beda u mnie....
ale wkurza mnie, ze one nie maja kontrastowych lamowek. 🤔 tylko mnie?
wątek zamknięty
Mint nie jest lekarski. Powiedziałabym nawet że nie miętowy a zielony - taki jak na tym zdjęciu Geenie z pferdetrends :
Aqua może faktycznie ma taki minimalny ton z Rafblauwa w sobie, choć jest ewidentnie delikatną niebieskością. Cudny 😍
A co do lamówek to w brilliantach są straszne. Wyglądają okropnie, są niedopasowane i niszczą IMO całkiem ładne kolory samego czapraka.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.