Promocje i wyprzedaże - centrum informacji
Sądzę że MAgda nie spodziewała się po prostu takiej fali zamówień na katalogi...
Może już warto dać sobie spokój z tą 'katalogową aferą' 😁 i dać spokój temu wątkowi nie zaśmiecając go w ten sposób, bo docelowo jego przeznaczenie jest zupełnie inne.. 😉
Spodziewała, nie spodziewała, jakby napisała, że więcej nie ma, to nie byłoby sprawy, ktoś by tu napisał że sie skończyły, ktoś by odpisał że szkoda, że się nie załapał i... tyle. 😉
Ciekawa jestem czy wam wszystkim rzeczywiście chodzi o te katalogi czy może przypadkiem o te gratisy które miały być dolaczone... Jak to u mnie powiadają: "za darmo to tylko wp****ol można dostać" 🙂
oczywiście, że jeśli dają gratisy to każdy by chętnie taki dostał-bo bo co w tym złego? 😉
ale gdyby wysyłali same katalogi też bym zamówiła, przynajmniej ja, nie wiem jak reszta
W amigo wyprzedaż derek 🙂
prib, o tych gratisach to ja już zapomniałam, zresztą tam chyba był np. breloczek z logo sklepu więc nic szałowego 👀 Mi chodzi o to, że ktoś mnie olewa. Nie ma katalogów zimowych? Ok, poczekam na wiosenne skoro sama właścicielka sklepu to zaproponowała ale skoro wiosenne wiszą w ofercie a ja nie dostałam nawet odpowiedzi na moje pw a post został skasowany to coś jest "nie halo" 😉
Jeżeli tak Ci zależy ściągnij online. 🙄
Dramka, już pisałam, że nie chodzi mi o sam katalog, tylko o podejście sklepu 🙄
[quote author=_Gaga link=topic=15196.msg1344865#msg1344865 date=1332313368]
horse_art podjedź do Cavallo i sobie weź katalogi
JEst ich pełno - bez "łaski" i "akcji promocyjnych"
do mnie również żadne nie dotarły
[/quote]
oczywiście - biorę stamtąd i zamawiam dlatego u nich... 😉
nawet nei chodzi o te kurcze katalogi - tylko właśnie o dobre imię.
dostałabym z KŚ - zamówiłabym w KŚ, wezme w cavallo (a przy okazji pomacam co nie co, jak już się wybiorę) to kupie w Cavallo ...
mi jako klientowi to chyba wszystko jedno ...ale sklepowi powinno zależeć na klientach.
żadnej przesady w naszym "oburzeniu" nie ma ...
obiecali- nie ma. powinniśmy dodać do listy nieuczciwych sklepów ;]
choć zbiorczy mail z przeproszeniem, wysyłają info o produktach a o tym nie mogą? zwykłe wyłudzanie danych osobowych żeby spam rozsyłać. a spamowanie to chyba nawet karalne już jest 😉))) (to to już przesada - żart oczywiście)
Osoby które marudzą o gratisowy katalog to nie klient 😂
Ale potencjalny klient na pewno 😉 A tu ani katalogu, ani info i klient się zaczyna wahać czy jak coś zamówi to np. będzie kontakt ze sklepem czy też go oleją
Znam bardzo dobrze Magdę - właścicielkę końskiego świtu. Często tam bywam, już tutaj pisałam i kolejny raz napiszę - akcja 'darmowe katalogi' okazała się być na dosyć dużą skale a ponieważ chętnych było więcej niż katalogów ,no to niestety część nie dostała. Teraz jest torwar, przychodzą nowe kolekcje sądzę, że wiele się dzieje i nie ma czasu tego ogarnąć. Na wiadomości na FB nie odpisuje, no nie dziwie się. Jakbym sama prowadziła sklep jeździecki, musiała wszystko ogarnąć to raczej nie miałabym czasu na czytanie i jeszcze odpowiadanie na wszystko. Jednak sklep to sklep. Zapytań przychodzi pierdyliard, niektóre są sensowne inne nie. Jak dla mnie bez sensu wpisywać sklep za jedną nieudaną akcję na czarną listę. Szczególnie, że tak na prawdę zaczynają teraz od nowa się rozkręcać a do pomocy jest jeden chłopak, który mam wrażenie nie bardzo ogarnia co się dzieje. Z resztą, na Cavaliadzie stoisko będzie, jak ktoś ma pretensje o wiadomości na facebooku lub że nie dostał maila z przeprosinami, który został określony jako ' spam ' przez kilka osób. To niech podejdzie i się zapyta o katalogi, może będą na miejscu i od ręki dostanie. Tyle ode mnie.
Nadżafowa - a ja domyślam się co byś zrobiła jakbyś miała sklep 😎- nie dość, że byś obiecała że wyślesz to jeszcze wzięłabyś za to kase i także nie wysłała bo to "pirdoła" przecież ... tak jak robisz teraz sklepu na szczęście nie mając.
mam przepraszam jechać ze Szczecina do Wawy po katalogi bo pani już ma tyle klientów, że olewa swoje obietnice i tych potencjalnych? nawet maila nie wyśle? z promocjami może...czas ma...
troche offowe, ale nei do końca - piękny przykład promocji: ostatnio zamawialam torebki papierowe. największa fabryka w polsce (może i eu ?) - zamówienia mają zwykle na pewno na grube dziesiątki czy setki tyś. no i pisze ja. od razu zaznaczam ze chce małe zamówienie po kilkadziesiąt szt -na 200 zł pewnie max (w koncu wzielam 2x tyle 😉 ) i kolejne za niewiem kiedy, ale też nei większe i czy w ogole takie ilości sprzedają?. pan oddzwania, opowiada, wysyła kurierem próbki wielu produktów , + katalogi itp z własnej inicjatywy (kurier + próbki koszt pewnie ze 30 zł jak nie więcej) także sa na 2-go dzień, ponownie dzwoni czy pisze na gg, czy wszystko mi pasuje, ustalamy co i jak (a musiał się sporo nasprawdzać dla mnie, natłumaczyć), gdy produkcja się opóźniła odrazu informuje, przeprasza, daje rekompensatę.
to się nazywa podejscie do klienta! a co ja za klient w porównaniu do większości? ale na pewno, nawet jak znajdę gdzieś taniej będę zamawiać już tam i polecać każdemu - bo są pewni, słowni, terminowi i dbają o klientów.
w promocjach w stylu "bezpłatny katalog + gratis" właśnie chodzi o takie zachęcenie do siebie, zaufanie... ale jeśli nawet nie może wywiązać się z własnej inicjatywy - to co będzie z realizacją zamówień? też pani będzie zbyt zajęta żeby wysłać lub poinformować, że czegoś nie ma, coś się opóźnia....
to całkiem anty reklama - właściciele biznesów - nie róbcie takich rzeczy! czarny PR jak nic ...
Ja niestety też zawiodłam się na KŚ. Pisałam w wątku o sklepach . Zamawiam oficerki w grudniu, miały być za max 6 tygodni. Ostatnio Magda do mnie zadzwoniła, że je zamówiła 🤣 i będą koło 15, do dziś dnia nie mam odp. Zresztą... zamówiłam gdzie indziej.
Obroże dla psa firmy WOZA zamówiłam w ok 14 grudnia. W związku z tym, że szczeniak zaczął wychodzić na dwór napisałam maila do Wozy czy przyśle mi daną obroże, była za dwa dni wysłana priorytetem. Tydzień temu zadzwoniła do mnie Magda,że obroża do odbioru 🤣
I gdzie tu podejście do klienta? Jest kilka sklepów w Warszawie, gdzie mają firmowe rzeczy, zresztą sklepy internetowe też robią swoje. Ja mam do ŚK od siebie z domu 1 3km, ze stajni 1,5 km, a nie robię już tam zakupów. Zrobiłam raz za ok 1000zł i po akcji z butami i obrożą podziękowałam.
[quote author=horse_art link=topic=15196.msg1345738#msg1345738 date=1332359215]
Nadżafowa - a ja domyślam się co byś zrobiła jakbyś miała sklep 😎- nie dość, że byś obiecała że wyślesz to jeszcze wzięłabyś za to kase i także nie wysłała bo to "pirdoła" przecież ... tak jak robisz teraz sklepu na szczęście nie mając.
[/quote]
Popieram popieram.
Szkoda, że tak wyszło, bo p. Magda na poczatku tej akcji zrobiła naprawdę super reklamę, pisała sprawiając wrażenie osobistego podejścia do każdego człowieka...
a tak poza tym to wytłumaczenie, że jest zajęta jest trochę głupie, w końcu to jej praca, a nie jakaś łaska
Magda ma osobiste podejście, i jest naprawdę fajną ogarniętą laską z porządnym sklepem. Ale nie przeszkadzam wam w szlochaniu nad papierami- btw ja chyba też gdzieś ze dwa katalogi Horze mam, może wam wysłać skoro to taka drama?
Burza Byłam u Magda, jest bardzo sympatyczna 😀 Przecież te katalogi można sobie ściągnąć! 🙄
Dramka od dawna uczysz się polskiego? 😵
Dramka, mi nie musisz tłumaczyć.. 😉
o masakra, a ja myślałam, że jakaś super wyprzedaż jest, jak tu tyle postów.
Naprawdę tak płaczecie nad katalogiem? czy może za gratisem którego nie dostaliście?
może część osób po prostu nie lubi jak się ich oszukuje, "robi w konia", ignoruje, itd...
przecież nie chodzi o głupie katalogi ;/
(których przykładowo ja nie moge sobie ściągnąć akurat)
Ilość katalogów się wyczerpał KONIEC KROPKA.
Nie wiem co to ma wspólnego z oszukaństwem 🙄
Nie z oszukaństwem ale z olewaniem, wystarczyłby post na fb że katalogów nie ma i nie będzie i afery by nie było 🙄
mi się wydaje, że wam chodzi o te gratisy 🙄
Cierp1enie
jakie gratisy ?
Cierp1enie, no oczywiście, o breloczek z logo sklepu, marzę o nim nocami 😜
jak na razie, to największą aferę robią ci, którzy nie zgłaszali się po katalogi. po co to? a no tak, bo wy wiecie lepiej, że tylko o te gratisy chodziło, które zresztą dostało tylko kilka osób z jakiegoś konkursu 🙄