Końska rewia mody cz.VI (2012)

Eh ten uśmiech na twarzy kiedy kurier dzwoni do drzwi...🙂 bezcenne ❗ właśnie mnie takowy odwiedził i przyniósł pierwszego mojego brillianta i dralona aubergine-violet 😅
wątek zamknięty
sasquach, super! 💘
huzarova, według mnie jest fajnie 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
21 marca 2012 09:27
Eh ten uśmiech na twarzy kiedy kurier dzwoni do drzwi...🙂 bezcenne ❗ właśnie mnie takowy odwiedził i przyniósł pierwszego mojego brillianta i dralona aubergine-violet 😅

brillant lavender? 👀
wątek zamknięty
zairka niestety nie... berry
Ale samo to, że ja kupiłam brillianta to już coś. Bo do tej pory do mnie nie przemawiały
wątek zamknięty
21 marca 2012 09:32
zairka niestety nie... berry
Ale samo to, że ja kupiłam brillianta to już coś. Bo do tej pory do mnie nie przemawiały

to teraz bedziemy lansowac sie obie w brillancie berry + nauszniki na Black & White 😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
21 marca 2012 12:05
Sivens, fajnie! Ja na mojego kuriera ciągle dziś czekam 🙂
wątek zamknięty
Livia u mnie już dwa razy dzisiaj był  😍 😅 i jak się uda to jeszcze raz w tym tygodniu mnie odwiedzi
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
21 marca 2012 14:30
Co obfocić na Czeku? Komplet burgundy czy Seageenka?
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 marca 2012 14:32
Burgundy 🙂
wątek zamknięty
21 marca 2012 14:34
Livia u mnie już dwa razy dzisiaj był  😍 😅 i jak się uda to jeszcze raz w tym tygodniu mnie odwiedzi

a co za drugim razem? 👀
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
21 marca 2012 14:44
Mam jeszcze ciepłe zdjęcie porównawcze.

Bordeaux+ owijki eskadron standard/ komplet burgundy/ Komplet Ruby

i te owijki do Burgunda tak nie do końca pasują  🤔 jakieś takie bardzie różowe są, wpadające w tonacje sangri.

wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
21 marca 2012 15:13
juliadna, weź Burgund 🙂 A Bordeaux jest cudny! Zresztą, te 3 to są najfajniejsze czerwienie ever, może jeszcze tylko Wine by się załapał 😉
wątek zamknięty
juliadna, Burgund weź 😀 Wszystkie czerwienie piękne, w szczególności bordeaux. 💘 On to jest takie moje szmatoholiczne marzenie.
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
21 marca 2012 15:46
Łezka Eskadrona będzie strasznie wyglądała pod wszechstronnym? 🙂
wątek zamknięty
21 marca 2012 16:46
juliadna, weź Burgund 🙂 A Bordeaux jest cudny! Zresztą, te 3 to są najfajniejsze czerwienie ever, może jeszcze tylko Wine by się załapał 😉

nie zgadzam sie! Zapomniałaś o Scarlet  Red Esa 😜
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
21 marca 2012 16:51
ChingisChan moim zdaniem nie, możesz spokojnie brać  🙂 Chociażby tu na zdjęciu (od Livii  :kwiatek🙂 jest zestawienie siodło wszechstronne + łezka i źle to nie wygląda, choć osobiście nie przepadam za tym krojem  😉

A tak na marginesie to wczoraj przyszedł mój pad od ivett i normalnie jaram się nim. Jest piękny, taka masełkowa pomarańcz przechodząca w żółć (coś jak ankowy butterscotch  🙂😉, a poza tym niesamowicie wykonany  😜 Zobaczymy jak się będzie zachowywał w użytkowaniu, ale póki co, moim zdaniem, w dotyku fajniejszy niż nowe Anki. Nie mogę się doczekać aż założę go na Indiańca!
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
21 marca 2012 16:53
Anderia fotyyy  😜
wątek zamknięty
21 marca 2012 17:08
Dobra, kupiłam berry 😵.
wątek zamknięty
Łezka jest w porządku, jeśli ktoś ma małego konia i vs-ki wyglądają na nim jak kołderki.  🙂 Ja też się będę przymierzać do jakiejś ładnej łezki, ale to dopiero za jakiś czas.
wątek zamknięty
Burgund na moim zdjęciu rzeczywiście trochę wyblakły, ale mam nadzieję, że dorobimy się fajnych fotek.
ChingisChan, dobry wybór ! 🙂
wątek zamknięty
21 marca 2012 17:20
maison na razie mogę zarzucić tylko fotkami na sucho, ale jak chcesz  😉 (to zdjęcie ma jakieś dziwne kolory)

no i hitem jest dla mnie siatka, która jest czerwonaa  😜

huzarova, gdyby ten Twój kary był naprawdę kary, to burgund wyglądałby całkiem fajnie, ale taki bułano-skary traci swój urok  🙁 Oczywiście wiem, że na to praktycznie nic poradzić się nie da. Urok tej maści 😉
wątek zamknięty
21 marca 2012 17:24
nope Haxleya VS nie przykrywają, ale jest bardzo mały. Myślę, że SR będzie fajnie wyglądało.
No ale jak szaleć to szaleć, nauszniki berry też są już moje 😂.
huzarowa oby 😀.
wątek zamknięty
Anderia, zimą jest idealnie kary, ale z nadejściem wiosna jaśnieje, aby stać się żółty latem  🤔wirek:
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
21 marca 2012 17:38
Huzarova Garson też taki był  🙂
wątek zamknięty
a ja dzisiaj byłam w  koniku i widziałam nową kolekcję. Kupiłam tylko 2 łezki!  jestem mistrzem samokontroli 🙂 z nowej wzięłam yellow,który jest b.ładny i burgunda z poprzedniej,który chodził za mną już dłuuuuugo 🙂  Aqua na prawdę śliczny,ale nie było akurat brillianta,więc kupię przez neta chyba.(cotton też ładny,ale napaliłam się na brillianta)  No a mint ... jakoś mnie nie przekonał specjallnie,trochę ciemniejszy niż na fotkach katalogowych(przynajmniej w tamtym świetle.) i odpuściłam. Teak też dość ładny,ale czekam na brillianta  🤣
wątek zamknięty
21 marca 2012 18:04
zalcia97 to obfoć koniecznie żółty, bo jestem go ogromnie ciekawa - na katalogowych wygląda zachęcająco  😉
wątek zamknięty
Dokładnie zalcia, pokazuj, bo ja też się napalam na yellowa. Czekam na zdjęcia na Cypku, on ma dość podobny kolor do mojej kobyły.  😀
wątek zamknięty
dla tego pana lepszy butterscotch czy klasyczny black? rozważam jeszcze jakieś zielenie grass/jade... jak myślicie? 😉
wątek zamknięty
ciężko go uchwycić na zdjęciu, w warunkach pokojowych przynajmniej... nie widziałam na żywo yellowa z nightblue/moon,ale ze zdjęć ze szmaciarni,wydaje się być najbardziej podobny. A Gelb z kolei jest cieplejszy (przynajmniej tak mi się wydaje,po fotkach ). hm, na Cypku premiera będzie ... jutro! 😀  mam nadzieję,że będzie ładna pogoda 🙂 Najlepiej kolor oddaje chyba to zdjęcie :  (ale też nie do końca, ciężko dobrze go uchwycić,ale jest ładny  😍 )
[img]http://desmond.imageshack.us/Himg821/scaled.php?server=821&filename=dsc09533k.jpg&res=medium[/img]
ententa butter może być ładny  💘  grass też.
wątek zamknięty
Ententa wszystkie fajnie, ale ja bym stawiała na butter 🙂 Choć zielenie to coś co ja na kasztanach uwielbiam 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.