yeah to ja tez będę- od czwartku do niedzieli.
Jakby się ktoś chciał z Wrocławia zabrać to wyjeżdżam w środę późnym popołudniem.
Hej. Czy w piatek lub sobote mozna kupic bilety na miejscu? Czy trzeba sie wczesniej zaopatrzyc?
jova, jeżeli jeszcze będą to jak najbardziej 🙂
Spytam o coś chyba oczywistego, ale czy nie ma żadnych ulgowych biletów? Chodzi mi o bilet dla osoby uczącej się w gimnazjum.
Nie ma żadnych ulgowych 🙁
przejzeliscie poprawiony grafik?
cos sie wam pozmienialo ?
mam bilety, stawiam się w piątek i sobotę po południu z czerwoną wstążką 🙂
A ja zapraszam przed Torwar 🙂 Będziemy z końmi zabawiać dzieci 😜
Kiedy o której gdzie?? Ze swoim darmozjazdkiem chcę wpaść zobaczyć czy oby zawalu na widok konia nie dostanie
Ja będę na bank w sobotę od 15 do końca. Mam nadzieję, że spotkam kogoś znajomego (albo poznam nieznajomego) 🙂
Ja przez część Cavaliady będę się szwendać sama więc z chęcią kogoś poznam 😀
a spotkam się z kimś w... środę? 😎 bo jade jako jakby to określić luzak a w środe są treningi.
czy ktoś z rozprężalni jest?
Misskiedis ja tak samo 🙂 w piątek będę sama i i w jeden dzien weekendu nie wiem ktory :p
ja będę w piątęk i w sobotę, a jak uda mi się kupić jeszcze bilet to i w niedzielę. Będę z tatuśkiem(następny zapalony koniowielbiciel) więc poznam jakąś miłą szmatoholiczkę 🙂
Uwaga, zmiany w grafiku wolontariuszy!
Moje 'stękanie' na Volcie zostało wysłuchane i mam zmianę 14-23 🙂 Będę od czwartku do niedzieli, przy akredytacji, a wcześniej na konkursach ujeżdżenia w H1 😀
Kiedy o której gdzie?? Ze swoim darmozjazdkiem chcę wpaść zobaczyć czy oby zawalu na widok konia nie dostanie
W czwartek w godz. 9-12 i w sobotę w godz. 10-14. Ogólnie organizator wymyślił całkiem sporo zabaw dla dzieciaków, więc powinno być całkiem fajnie. Ja będę z takim małym, kudłatym stworem z białymi skarpetkami 😉
Ja od czwartku od rana, pewnie w H sobie klapnę, wstążkę na ręcę tez zawiążę (co prawda nie mam takiej zwykłej więc będzie z ozdobnym serduszkiem ale czerwona 😀 ), także chętnie poznam 😉
No właśnie, jutro muszę do pasmanterii po wstążkę jechać 😁
Czyli, że znakiem rozpoznawczym jest czerwona wstążeczka? Bo już się zgubiłam .. 👀
huzarowa z tego co mi wiadomo to tak.
Ja przynajmniej tak zrobię 😉
huzarova czerwona wstążka przypięta/zawiazana gdzies w wmiare widocznym miejscu 🙂
ja po prostu opitolilam kawalek starego flo i mam piekna gruba czerwona wstege 😁
Ja będę w czwartek na wolontariacie przy ujeżdżeniu, w piątek akredytacje prasowe + przerwa na ujeżdżenie, siedzę ogólnie do 14 i muszę lecieć. A w sobotę najpierw siedzę na wolontariacie przy ujeżdżeniu, a potem planuję sobie wolne w stajni srobić i zostać i pooglądać trochę w roli widza 😉
No to Scottie - do Ciebie uderzę😀
proponuje na wstążeczkach napisać też swoje loginy
raczej słabo widoczne by były jak idziesz będziesz patrzyć na wstażke ? Ale może by tak opaska na ręke z kawałka czerwonego papieru i wyrażnie napisać nick .
W kazdym razie ja będe miała czerwoną bluzke a na niej koszulke wolontariatu od piatku w czwartek tylko bluzka .Wiec śmiało po czerwonym mnie poznacie i wstażce .
a potem planuję sobie wolne w stajni srobić i zostać i pooglądać trochę w roli widza 😉
Wybacz Koniczka, ale ten Twój błąd to tylko dowód, że komp totalnie nas ogłupia. Nie umiemy pisać.
ja mam czerwoną wstążkę z hubertusa (w zeszłym roku była zamiast flo)
kokakola, nie wiem jak Ty, ale ja cały czas uważam, że pisać umiem. A że palec mi się omsknął i zrobiłam literówkę? Kto nie robi...