Końska rewia mody cz.VI (2012)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 marca 2012 10:21
Dzięki :kwiatek: Ale teraz po marcu bede sie odkuwać finansowo przez pół roku 😁
Mam nadzieje ze w Irlandii nic fajnego w jezdzieckich nie maja 😂
wątek zamknięty

pomocy czy ktoś nie widział tego padu  (stripe candy-navy) w wersji DL ale w jakiejś bardziej ludzkiej cenie niż 260zł?  :kwiatek:
wątek zamknięty
akzzi,  cos poważnego sie dzieje 🙁?

Zairko, we no kiedyś caaalutką kolekcję w jednej fotce zrób 😍
wątek zamknięty
disco padam na kolana , pięknie pięknie!!  🙇
wątek zamknięty
disco, cudnie  😍  😍
wątek zamknięty
wątek zamknięty
gryglydor dzięki  :kwiatek:
no właśnie szukam czegoś taniej 🙂
wątek zamknięty
burgund na gniadym 😉
wątek zamknięty
choccocino ładnie wam w burgundzie, btw  naczółek też śliczniusi.. 😉
wątek zamknięty
disco, pięknie 😍
choccocino, fajnie wyglada ten burgund 😉
wątek zamknięty
puk puk z takim pytaniem... czy jak będę szukała padu o podobnym kolorze jak na zdjęciu to celować w coś nevy-podobnego? To jest taki "aksamitny" pfifek, który bardzo dobrze się spisuje ale chciałabym w podobnym kolorze i też z jasną lamówką jakiś padzik wykopać 🙂 lubie swojego konia w takim kolorze, jasny ranat można to chyba nazwać.

wątek zamknięty
zapukaj do ivett   😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, powiedzcie mi coś o sklepie Patataj, bo w wątku sklepowym zostałam przywalona marudzeniem o paszach i mój post zginął.  :kwiatek: Tam jest czaprak, który MUSI być mój.  😁
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
19 marca 2012 17:24
Ja z patatajem mam same miłe doświadczenia  😉
A co to za czaprak?  👀  😁
wątek zamknięty
To zamów 😉
wątek zamknięty
Nie powiem, bo ktoś kupi.  😀iabeł:  Jak zamówię, to się pochwalę.  😁
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
19 marca 2012 17:36
ja na razie z końskimi zakupami czekam do cavaliady 😀
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
19 marca 2012 18:46
disco, Ty wiesz jaka jest moja opinia na Wasz temat!  😍

Ostatni mój zakup to dralon burgundy w grudniu. No niestety wytrzymałam tylko 4 miesiące... Cotton i owijki burgundy już u mnie  😵
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
19 marca 2012 18:50
juliadna, ale to dobry zakup, na Lolku burgund będzie wyglądać pięknie i elegancko 🙂
wątek zamknięty
Ja właśnie kupiłam łezkę green, mam nadzieję, że to nie błąd na stronie internetowej i rzeczywiście ją mają.  😁
wątek zamknięty
Dramka, pomyślałam własnie o ivett, bo nałogowo ogladam jej galerię. Ale własnie nie widziałam takiego koloru i chciałam spróbować go nazwać.
wątek zamknięty
Altiria to sklep odłam konika tak że w koniku też będą mieli tylko upewnij się czy mają na miejscu bo często jest tak że mają na stronie a w praktyce jest ściągany dopiero z torunia. Na temat przesyłek się nie wypowiem bo ja mieszkam niedaleko i kupuje na miejscu 🙂
wątek zamknięty
Cejloniara, Może royal navy 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 marca 2012 20:00
ja z patatajem mialam rozne doswiadczenia raz mnie mega wkurzyli i zawiedli ale pozniej upolowalam niedostepne juz nigdzie owijki aubergine i faktycznie były! 💃
wątek zamknięty
barnabik, ja zamówiłam, ale jeszcze nie zapłaciłam, jutro zadzwonię i się dowiem, czy mają.  🙂
Jeszcze teraz yellow z nowej kolekcji i jakiś czerwony padzik i będę szmatoholicznie spełniona na jakiś czas.  😎  Nie mogę się doczekać jarpolowej kolekcji!
wątek zamknięty
W razie gdyby któraś potrzebowała mogę zajrzeć do Patataja i sprawdzić co mają na stanie  😉
wątek zamknięty
choccocino, koń piękny, w kolorze ślicznie! a co to za naczółek?
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
19 marca 2012 22:04
Mam prośbę, zmierzy mi ktoś nauszniki full eskadrona?
wątek zamknięty
Padzior jarpolowy sprawdzony w trudniejszych warunkach, nic się nie przesuwa, nie odstaje, super 😀

wątek zamknięty
xxagaxx, wygląda fajnie 🙂

Dziewczyny, powiedzcie mi czy jest szansa znaleźć brillanta z kolekcji marine/kitt? W wersji vss/vs lub ostatecznie vsd..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.