Sankaritarina Dziękuję za troskę, jest coraz lepiej, obeszło się bez antybiotyków na szczęście 💃 baffinka Dziękuję ! Specjalnie dla Ciebie, jeszcze jeden portret z glutami w tle 😁
dziś było u Nas tak upalnie, że ja jeździłam w cieniutkiej bluzie i zgrzałam się jak nie wiem, a Siwy zaznał pół-kąpieli w dniu dzisiejszym 🙂 SEZON WIOSENNY uważam za otwarty! jutro (niedziela) uruchamiamy w stajni grila 🙂😉)
Siwy wygląda tu jak lama, na dodatek mokry w połowie i ten długi obleśny włos jeszcze :P
mbalicka nie przejmuj się ,brudny koń to szczęśliwy koń . Mój dziś pojechała na trening ,jak ja byłam na szkoleniu to mój osioł (ogier) tak się wytarzał w kupkach że wstyd było mi pokazać go przez doktorkiem 😡
Nigna urocze zdjęcie ,fajnie że koń wraca do zdrowia :kwiatek:
mbalicka nie przejmuj się ,brudny koń to szczęśliwy koń . Mój dziś pojechała na trening ,jak ja byłam na szkoleniu to mój osioł (ogier) tak się wytarzał w kupkach że wstyd było mi pokazać go przez doktorkiem 😡
uwierz mi, wiem o tym dobrze od ponad roku kiedy mam Siwego.. ten to jest artysta jeżeli chodzi o brudzenie się.. ostatnio też była w stajni jego Pani Doktor (akurat na szczęście nie do Nas) i jak go przyprowadziłam aby przygotować do jazdy, to się za głowę złapała i zaczęła śmiać 😀 bo On jest końskim Picassem 🙂