Nieźle, no ale dobrze, że wyjaśnili...
Nadżafowa to dobrze, ufff 😉
No ale jeszcze dodam fotkę zaległą- dla innych coby widzieli:
a jak to jest z psami? wpuszczaja?
Jak się okazało będzie też króciutko parajeździectwo 😁
Potrzebuje ktoś może karnetu? Sprzedam bardzo chętnie ;]
Czy ktoś orientuje się jakie sklepy będą na Torwarze oprócz Equishop i Karina?
Wydaje mi się (nie jestem pewna) że będzie jeszcze:
Pasi konik, pranimalia, ihaha, konik.
Czy ktoś wypatrzył bilety na sobotę w niższej cenie jak te z Citeam na poprzedniej stronie? Bardzo dobra rzecz.
koński świat będzie na pewno🙂
no dobra... to ja zgłaszam swoją obecność na imprezie... powiem Wam, że już mi niedobrze na myśl o obrabianiu zdjęć.. 🤔wirek: 😜
czy ci ktorzy dostali sie na wolontariat przejzeli juz grafik ?🙂
Ja przejrzałam i mi się już ciśnienie z rana podniosło, bo mnie wrzucili też do obsługi parkuru.
Trzeba było pisać ,że chcesz tylko tu i tyle ,my z koleżanką pisałyśmy dokładnie i nie ma problemu jestem tylko na parkurze .
Hej i mam takie pytanie może ktoś dojeżdza z okolic wołomina ,kobyłki itp i mółby mnie zgranąć ,a może ktos jedzie na trasie tłuszcz- wileński pociagiem i razem zawsze weselej . Gdyby co pisać na pw .
gajara18 cieszę się, że jesteśmy razem na parkurze 😀
Koniczka, mnie też grafik podniósł ciśnienie... Zgłosiłam się do biura zawodów i sekretarzowania, a jestem przy akredytacji w dodatku codziennie 6-14... a miałam nadzieje, ze chociaż ujezdzenie zobacze albo chociaż coś porobię sensownego... a tak będę siedzieć i się nudzić (bo ile można wydawać akredytacje)...
Witam, mam jeden karnet 4-dniowy "na zbyciu", okazało się, że nie mogę jednak jechać. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany, zapraszam na priv. 🙂
Nie ma jakaś dobra dusza 2 miejsc wolnych w samochodzie i nie wybiera się w piątek do Wawy? Dołożę się do paliwa :kwiatek: Szukam kogoś z Lublina albo okolic 😉
mbalicka, dlatego ja nawet nie starałam się o akredytację 😉
Będę w sobotę i niedzielę.
ja i gajara18 jestesmy od piatku do niedzieli od 6 do 15 🙂
Ja napisałam w zgłoszeniu, że chcę sekretarzować tylko. Już do nich wysłałam maila, jak tego nie zmienią to się wypisuję z tego interesu.
A moze ktos z re-voltowiczow trafil do biura zawodow? ja siedze tam w srode 9-15, piatek sobote 6- 15 i cala niedziele
a wiecie może jak można było się zapisać na dekoracje? jestem ślepa albo nie było takiej opcji do wyboru w formularzu...
po zobaczeniu grafiku też mi ciśnienie skoczyło. codziennie jestem od 14 do samego końca, akurat kiedy są najlepsze pokazy... 🙁
również będę na parkurze 😉
Eloiine, z tego, co można wyczytać w ostatnim mejlu, to nie było takiej możliwości wybrać nagród podczas zgłaszania się, bo ta funkcja została wyłoniona już po wybraniu wolontariuszy (po zgłoszeniach). A przy czym jesteś?
Myślałam, że skoro to wolontariat to nie będę siedziała codziennie i zupełnie inaczej to rozegrają... no ale cóż, na przyszłość będę rozsądniej dawać godziny dyspozycyjności.
Scottie jestem w biurze. myślałam, że w tym roku dziewczyny do nagród będą wybierane tak samo jak w zeszłym roku, czyli że dopiero później będą się chętne zgłaszały (właśnie ja się zgłosiłam i latałam z pucharami), a teraz tak dziwnie...
też mogłam inaczej pozaznaczać godziny, gdybym wiedziała jak to będzie wyglądać to 2 razy bym się zastanowiła
Kto z re-voltowiczów będzie w stajni? (wolontariat)
Ja i Jasnowata jesteśmy pt,sob,nd 6-15 na parcourze więc si ju 🙂
No w pt raczej nie od 6, ale sob, nd owszem 🙂
Mi tylko smutno, że nie będę sekretarzować, no ale, pewnie dużo osób się do tego zgłosiło.
Matko, a ja zaczynam panikować, że nie mam gdzie spać i ni hu hu nie wiem gdzie jest Torwar i jak się na niego dostać. Nie mówiąc juz o tym, że pierwszy raz będę jechała sama pociągiem do obcego miasta. Rany boskie, makabra.