Końska rewia mody cz.VI (2012)

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 marca 2012 20:33
izunia on ma zaledwie 166cm 🙂 Zostałaś wylizana?  😁  🚫

brunatna jutro też pstrykamy 😀
wątek zamknięty
tak, wylizana, wymiziana i jak odchodziłam to rżał, chyba się cieszył że ma mnie już z głowy 😁 chociaż w weekend też u niego byłam i stał się moim ulubieńcem forumowym oraz stajennym u Szarych, no może razem z kucykiem brunatnej i ogierem Nabucho (nie wiem czy to się do końca tak pisze, ale stoi w tamtej jakby luźno stojącej stajni)
wątek zamknięty
izunia a widziałaś jak trener na niego wsiadał  😁 ?
wątek zamknięty
nie, niestety nie, musiałam zmykać do swoich grubasów, widziałam tylko stęp i połowę kłusa
wątek zamknięty
17 marca 2012 20:53
izunia oczywiście, jak tylko się szpera w worku marchewek to od razu są "okrzyki radości" - Typowy numer Lolka, złapać za serducho, aby dostać marchewę  😍
wątek zamknięty
juliadna baaardzo skuteczne zagranie  😁
wątek zamknięty
widać, że mamusia dba 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
17 marca 2012 21:00
brunatna, obłęd w ciapągi!  😜 😍
wątek zamknięty
17 marca 2012 21:01
brunatna ,zunia Lolek jak Lolek ma swoje sposoby  😍 no ale nie ciągnijmy  offtopa już.

wątek zamknięty
sei, powiem skromnie że też mi się bardzo podoba  😍
wątek zamknięty
Anderia, dzięki 😉 Indian Red może obfocę w środę dopiero. 🙂
brunatna, super 💘
wątek zamknięty
brunatna, no mega wygląda w tym petrolu. jednak superieur to superieur. ale ten kolor chyba najfajniejszy ze wszystkich!! 😍
wątek zamknięty
Gagulec   Mistrz lokalny
17 marca 2012 22:33
brunatna szał  😍

Ja wracam do szmatoholicznego swiata po dlugiej przerwie... 😀
W koncu!!!
wątek zamknięty
dziewoje, doradźcie mi, na poprzedniej stronie, na samym dole są zdjęcia i pytanie. Ewentualnie może być jeszcze brillant coffe lub berry
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
17 marca 2012 22:42
Brunatna, pięknie!  😜

Obiecany black z black/silver/cooper na maksymalnie niewspółpracującym koniu dzisiaj  😁

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=dsc03022d.jpg&res=medium[/img]

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc0277od.jpg&res=medium[/img]
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
18 marca 2012 05:48
brunatna super gniademu w petrolu

arivleco klasyka, to klasyka  😉

Gagulec co kupiłaś?

Cotton sky + owijki Horze na kasztanie. Najlepsze zdjęcie jakie się udało zrobić  🙁 Zostawić czy puścić w świat?  👀
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
18 marca 2012 06:26
Nasturcja-Renata mnie sky nigdy nie przekonywał, na żadnym koniu nie ma dla mnie "szału" ale to jest tylko mój gust i prywatna opinia 😉
wątek zamknięty
bardzo dziękuję, za wszystkie miłe słowa na temat mojej padowej twórczości  :kwiatek:
Do tej pory funkcjonowałam tylko w wątki DIY, ale tu też jest miło  🙂
wątek zamknięty

Nasturcja - Renata tak bez wyrazu. Ja osobiście lubię jasne na koniach, ale ten coś nie pasuje, chyba, że masz lepsze zdjęcie.
wątek zamknięty
brunatna przez twoje piękne fotki, strasznie się zakochałam w tym es'ie.. Ale powiedzcie, że na karej będzie bez szału??  🙄
arivle pięknie!  😍
wątek zamknięty
arivle nie lubie czerni na niczym, ale na rudej wygląda naprawde pięknie 🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
18 marca 2012 08:28
maison,Zet dzięki za opinię  :kwiatek: Waham się czy zostawić czy nie... Lepsze zdjęcie się postaram zrobić, ale ciężko złapać ten kolor  :/ Musi byc jakiś pochmurny dzień. Może we wtorek się uda  😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata ja wgl nie lubię błekitów i coś mi nie leży... 🙁 sprzedaj!
brunatna kucyś rewelacja! to jest pierwszy koń na którym mi się ten czaprak podoba i to mega!!! 😍
izunia berry, ew. burgund, ale mnie ten kolor zawiódł trochę... myślę, że berry bd najlepszy!bo beże i brązy źle na siwku będą wyglądać...
arivle  😜 jeny jak pięknie!!!!!!!! klasyka!
wątek zamknięty
izunia, brillanta coffe znajdziesz tutaj w rewelacyjnej cenie http://allegro.pl/czaprak-eskadron-brillant-coffee-i2197580180.html
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
18 marca 2012 14:25
Brillant berry w słoneczku, na paskudnie niedobrej grzejącej się babie 👿
wątek zamknięty
Zairka pelen lasn jeszcze z tymi ochraniaczami 😎 miosobicie pasuje ten kolor do niej 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
18 marca 2012 14:41
te ochraniacze to mi dzisiaj krwi napsuły 🤬 są nowe futro nie ubite, skora nie wyrobiona i tyły żyły na końskich nogach własnym życiem 😵
Ale dziekuje mi tez sie podoba Czarnuch w Berry 😍
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
18 marca 2012 14:46
zairka pięknie  😍
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
18 marca 2012 15:03
Zairka ślicznie!

A ja wrzucam zdjęcie Anek grupowe z okazji powrotu Sangrii od krawcowej 🙂

I dla mnie te zdjecia idealnie oddaja kolory tych padów.

wątek zamknięty
Zairka, zjawisko!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.