O Boże jakie obleśne te w węża.... A białe 🤔 🤔 🤔 🤔 . Masakra.
Ale przecena zacna :P
Białe fuuu, ale brązowe i czarne mogłyby ujść, pod warunkiem jeszcze większej obniżki. Poczekajmy więc 😎
Tiaa...Większa obnizka, ale ja kurde widze ze model Extra Wide nie jest na obniżce cholender...Za to co inne na wyprzedazy kupiłam 😀 dla siebie
-10% w GNL na wszystkie produkty ES. Kod promocyjny : facebook 🤣
No i pójde z torbami 🙇 🙇 🙇
7% taniej wszystkie artykuły pielęgnacyjne STASSIEK I GOLD LABEL
wkrótce siodła daw-mag w promocyjnej cenie
http://www.sklep.swiatkonia.pl/13-pielegnacja-koni-i-sprzetu
nie rzuciły wam sie w oczy przeceny sztybletów ? 😀
pytałam 🙁 nie ma. w gnl jest ale na oficerki.
Widział ktoś jakieś przeceny na czapsy? 😉
O to też pytałam 😀 Szukałam ale nie rzuciło mi się 🙁
w GNL.pl do 21.03 wszystkie oficerki 10% taniej
http://www.gnl.pl/dla-jezdzca/obuwie/oficerki-c-12_11_253.htmlrównież w gnl
nauszniki eskadron (berry, apricot) za 75,00 i ostatnie derki i brillianty 😉
www.capriola.pl mało rzeczy ale promocji dużo 🙂
te promocje wykonczą mnie i mój cały budżet ! 🙂
hym...no i nie mam nadal katalogów itd. ani żadnej informacji nawet w stylu "pocałuj nas w ..."
sklep jest calkowicie nie poważny. ladna akcja, promocja, zachęta i takie coś ... toż to antyreklama...
a ja (i pewnie sporo osób) na prawdę należę to lojalnościowych klientów i jak ktoś mi coś daje to się odwdzięczam... bo milo z kimś w porządki i miłym, inwestującym, współpracować. taka inwestycja w klienta. od lat wiele firm tak robi i wychodzą na tym na plus.
no ale w takiej sytuacji - taka promocja wychodzi raczej na minus ;/
horse_art podjedź do Cavallo i sobie weź katalogi
JEst ich pełno - bez "łaski" i "akcji promocyjnych"
do mnie również żadne nie dotarły
Pamiętacie promocję walentynkową -30%?
w zeszłym tygodniu otrzymałam wszystkie zakupione produkty.
Towar pełnowartościowy i wszystko ok, ale cała reszta pozostawia wiele do życzenia.
Jeśli ktoś ma czas i nie potrzebuje być informowany co się dzieje z zamówieniem i ewentualna obsuwa 3 tyg nie robi rożnicy to polecam 😉
http://www.konskiswiat.pl/chyba tylko tu była taka promocja🙂
Dokładnie tak, to tam 🙂
także katalogi mnie wcale nie dziwią...
Napisałam do nich wiadomość na fb- zero odezwu. Napisałam post na ich stronie- zniknął 🤔 To cholernie niepoważne 🙄 Chyba przekażę to info znajomym. Pisząc u siebie na tablicy 😎
ja też nie dostałam katalogów 🙄
mieszkam niedaleko sklepu więc się chyba wybiorę do nich i zapytam czy zawsze tak klientów traktują 😫
Czy Wy jesteście poważne? Taka afera o katalogi?? 😵
Ja też nie dostałam katalogów ale dajcie spokój...
Może dla tego sklepu to lepiej że stracą klientów gotowych zrobić taką aferę o katalogi 😁 😁
Przecież te katalogi można ściągnąć w 15 sekund online w pdfie... 😲
Mozliwie
Tylko jak się robi akcję: podajcie swoje dane a wyślę Wam katalogi za darmo to się je wysyła
To cena jaką płaci się za bazę danych potencjalnych klientów - z której to (bazy) korzysta sie później adresujac wszelkie druki promocji firmy...
tu nie zadziałało... a sklep nawet nie był łaskaw napisać zbiorczego maila z wyjaśnieniem...
Zorilla nie chodzi o same katalogi, bo to nie problem można zobaczyć w internecie. Chodzi o fakt, że ani me ani be ani kukuryku, na temat że katalogów nie będzie 🙄
Przynajmniej ja wolałabym, żeby mi poprostu przysłali maila z taką informacją. To chyba nie problem skoro można było napisać, że sprawa się opóźnia :kwiatek:
A co do straty klientów to nawet nie chodzi o to, że nie pójdę i nie kupię nic u nich ale o taki zwykły niesmak przyzwoitosci 😉
_Gaga, firma, baza, to wszystko ok, ale na boga, to nie jest Orlen, tylko malutki jeździecki sklepik, prowadzony przez jedną osobę. Katalogi się najpewniej prozaicznie szybko skończyły, a chętnych multum i teraz ciężko i niezręcznie ogarnąć to wszystko.
Mnie tylko dziwi takie ciśnienie na coś, co można mieć szybciej i również za darmo 😁 Aż taka różnica, jak się dostanie trochę papierowych kartek? Te katalog wchodziły z półtora miesiąca temu, a temat wraca i wraca 😉
W sumie to ja nawet mam na biurku kilka takich katalogów (i bynajmniej nie sępiłam z Końskiego Światu) 😉 Z chęcią je prześlę każdemu, kto pokryje koszt wysyłki, i to bez zbieranie jego jakichkolwiek danych. Ciekawe, czy będzie w ogóle jakikolwiek odzew 😉
Wystarczyłby mail, albo chociaż info na facebooku (do tego nie trzeba wielkich pokładów czasu i energii, jedna osoba podoła i nie musi sie zastanawiać komu ma maila wysłać a komu nie bo dostał katalog) 🙄 A tu zero odezwu, kasowanie posta z zapytaniem o katalogi a oferta na stronie wisi 🤔 I o to chodzi a nie o same katalogi. Taki trochę niesmak zostaje...
Misskiedis, z tym kasowaniem to faktycznie niefajne. Ale za właścicielkę KŚ ręczę, że to jest ostatnia osoba, która chciałaby kogokolwiek "przerobić". Wyszło średnio, no fakt, ale żeby aż tak to traktować jak jakiś przekręt na wielką skalę i okropną potwarz? Info do wątku, że sklep naobiecywał, nie wywiązał się, chała - a mamy kolejną stronę w stylu "nadal nie dostałam katalogu, co za chamstwo, co to ma być!!". Raczej szanse na otrzymanie są już obecnie żadne (Horze drukuje określoną ilość sztuk, rozdaje na początku sezonu sklepom, więcej katalogów nie ma).
Quanta, no właśnie, a wystarczyłoby małe info że katalogów już nie ma, wszyscy by zrozumieli. A tymczasem oferta z wiosennymi katalogami wisi na stronie. Skoro są/były wiosenne katalogi to w pierwszej kolejności powinny je otrzymać osoby którym obiecano że katalogi dostaną 🙄