DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

To już chyba moja ostatnia jaskółka , znudziły mi się  ❗

sei   . let's grow old together & die at the same time .
13 marca 2012 20:54
Anaa, na gniadym ostatecznie też może być 😉

Widek, bardzy fajny pad. a korona  😜  super to wygląda!
Sio   nowe wcielenie marchewki
13 marca 2012 21:04
Widek, no co ty? to co ja teraz będę u Ciebie podziwiać?Musisz teraz wymyślić coś równie szałowego
jeden mały padzik ode mnie żebyście o mnie nie zapomnieli całkiem 😉 i właśnie tym padzikiem całkowicie żegnam się z końskim DIY (poza gadżetami dla siebie)

chyba żartujesz sobie z nas?
Sio: uczyłaś się sama, z internetu? bo aż mnie coś tknęło i muszę spróbować 😀

escada: szkoda, mój dzielnie służy w każdych warunkach... 🙁
a padzik piękny!
escada,  no nie rób sobie jaj.

Twoje pady są super! mam dwa i nie oddam nikomu!
Szkoda, wielka szkoda... Też mam dwa pady od escady i je uwielbiam, są naprawdę piękne i starannie wykonane.
13 marca 2012 21:33
JSBach - techniki uczyłam się z internetu,a już same zwierzaki z głowy i z natury..i praktyka, praktyka......
escada - przykro mi ,że rezygnujesz zanim ja się dorobiłam konia i czapraka od Ciebie.... taki świat :kwiatek:
marysia550 niestety nie żartuję 🙁

JSBach, Isabelle, harja cieszę się, że nadal dzielnie służą i mam nadzieję, że posłużą jeszcze długie lata 🙂

Sio mi też trochę przykro bo siedzę w padach od ponad 7 lat, ale macie przezdolną Ivett, której pady po stokroć przebijają moje więc nie zginiecie 😉 To do niej odsyłam wszystkich chętnych już od ponad dwóch miesięcy - ten padzik uszyłam w ramach zadośćuczynienia za zjedzoną derkę 😉 Rezygnuję tak naprawdę po to aby zrobić więcej miejsca czasowego dla mojego salonu i planów na przyszłość... od maszyny nie odchodzę, jedynie się przebranżawiam 😉
Sio, dostałam w prezencie od cordkowej konika i rękawiczki od Ciebie, konik jeździ ze mną samochodem i jest najbardziej uroczą rzeczą jaką kiedykolwiek dostałam!! 😀 masz może jego zdjęcie?
To jest mój padzik od Escady w roku 2010 http://rewiamody.konskieforum.pl/m/all/k/all/f/39/s/1/z/1223 . Teraz zaczyna służyć trzeci sezon i ani niteczka nie puściła, ani się nie zdefasonował . Ech...,trudno
ash   Sukces jest koloru blond....
14 marca 2012 08:06
escada, ja po cichu liczę, że kiedyś wrócisz do szycia padów. Już raz odeszłaś od szycia, a potem ku mojej radości wróciłaś i mam kolejne 2 super pady od Ciebie.
Teraz skuszę się na pad od Ivett i Jarpola. Wspieram nasze zdolne re-voltowiczki bo naprawdę warto!
I proszę co odkryłam w necie  😍 , musze to pokazać bo konik występuje w mojej jaskółce . Wooowo …
#!

Jak to zobaczyłam to myślę ze jeszcze parę zrobię , piękny podkład muzyczny 💘 . 
Incantowa   Ask often, be content with little, and caress...
14 marca 2012 08:58
Muzyka dobrana obłędnie. Sama przyjemność to oglądać.
Widek07 super
i widzicie nic nie odstaje  😁
uwielbiam fryzy niestety nie stać mnie na takiego  🙁
No tak , jak widać ! 😉
dora123  dzięki  :kwiatek:

14 marca 2012 11:31
Burza -ja wiem,że dostałaś...specjalnie nie wstawiałam na forum,żebyć miała niespodziankę 🙂 Cieszę się,że Ci się podoba...bo rękawiczki  to pewnie spore... :/ wrzucam pioruna 🙂  tu z rękawiczkami http://konikszajbusek.blox.pl/2011/11/Komplet-2.html  a w zdjęciach indywidualnie
Widek-jak mówiłaś-nie odstaje i prezentuje się pięknie. A koń ma słodki pędzelek na grzywie...no i ten jeździec...

No i moje nowe dziecko-zamówienie Aleks, co powiedziała, że może mnie ponieść wyobraźnia....to jajkonik
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/85/2220#i

o takiego kolorka mnie się prze Pani rozchodzi 😉

mój butter tak się prezentuje

a to kieszonkowe pady Tunridy

Livia   ...z innego świata
14 marca 2012 12:28
ivett, pady kieszonkowe są absolutnie boskie 🙂
Incantowa   Ask often, be content with little, and caress...
14 marca 2012 12:30
ivett, pady kieszonkowe teraz w kolorach bardziej terenowych 😉
bardzo dziękuję 🙂

Zobaczymy co na to powie wymagająca właścicielka  😉
tunrida zaszalała! Wobec tego widzę, że na mnie kolej.  🏇  ivett, uwaga, bo zaraz ruszam do boju
ivett weszłam w Twoją galerię, obejrzałam pady i .... padłam trupem  😜 . Koniecznie coś na wiosnę zamówię 🙂
Aleks   Never underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf
14 marca 2012 13:52
Padłam dziś z zachwytu na ryjek  😜  😍 .

Pierwszego ataku dostałam jak zobaczyłam Mojego jajkonika od Sio  🙂 . Jest fantastyczny, aż mi się ciepło zrobiło i obłędnie wiosennie  😜
Zagroda w koszyku już jest dla niego i teraz trzeba tylko nadać mu jakieś totalnie wiosenne imię.

http://konikszajbusek.blox.pl/2012/03/Jajkonik-Laczka.html

Drugiego, w momencie otwierania przesyłki od ivett
Sami zobaczcie  😍

Dziękuję Dziewczyny  :kwiatek: :kwiatek: i już myślę o kolejnych zamówieniach 🙂.

ps. i napuszczam na Was koleżanki  😜

EDIT: no zaraz zaraz przecież jajkonik ma już imię -  Łączka   😍
Ivet- wymagająca właścicielka na 100 %  będzie usatysfakcjonowana.  😍 Są idealnie takie jakich potrzebuję.
Ivett:  👍 za torbę i pady!!
A tak technicznie, czy nie byłoby estetyczniej, gdyby w tej torbie nić na rzepach, którą widać od zewnątrz była koloru torby?🙂
Ivett , piękne są te pady ! Jako miłośniczka żółcio-pomarańczy zachwycam się Twoją wersją butterscotcha  😍
dzięki 🙂
JSBach byłoby estetyczniej, ale przypomniałam sobie o rzepie jak miałam już wszytą lamówkę. 😡
A nitka z tego co pamiętam jest szara, ale jakoś faktycznie blado na fotce wypadła
Aleks   Never underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf
14 marca 2012 14:20
Wypadła blado bo z lampą błyskową robiłam zdjęcie, w naturze nie odcina się tak 🙂.

Mnie osobiście nie przeszkadza, tak że reklamacji nie będzie 😉 :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się