Torwar 2012 22-25 marca

Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
12 marca 2012 19:14
Ale podobno zgłosiło się ponad 200 osób.
"Informujemy, że pozostałe osoby są na liście rezerwowej i w przypadku zmian zostaną poinformowane drogą mailową."
Raczej jednak nie.
e: To było do Marty 😉
Scottie   Cicha obserwatorka
12 marca 2012 20:23
Ja się zgłosiłam do sekretarzowania i obsługi biura zawodów (zaznaczyłam dyspozycyjność we wszystkie dni, we wszystkich godzinach).

Po pierwsze fajne doświadczenie, po drugie nie mam możliwości w inny sposób dostać się na Torwar.
mi odpisali ze sie odezwa.. moje koleżanki , z ktorymi miałam jechac przyjeli..
12 marca 2012 20:34
Wiadomość Cavaliady z facebooka:

RE VOLTO!!!!!!
mamy propozycję.
SOBOTA - godz. 15😲0 - zapraszamy was do SEKTORA "E".
niech WAS będzie widać!

🤣
E to jest chyba ten tuż przy tym w kącie, widoki nie za fajne....
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
12 marca 2012 20:37
Ale to tylko na sobotę na 15 🙂 Normalnie okupujemy sektor H 😀
Co wy na to żeby na sobotę ubrać się podobnie np. na czerwono? Wtedy nas będzie widać 😀iabeł:
A ja sobie wplotę czerwoną wstążeczkę w kucyka. Bo była o tym mowa? 🙂
12 marca 2012 20:54
Mowa była że symbolem rozpoznawczym ma być czerwona wstążeczka ale organizator zaprasza nas na konkretną godzinę do jednego sektora, może warto ten raz zrobić jednokolorowy tłum, w końcu chcieli żeby było nas widać 😅
Sama nie wiem.
Tam jest bardzo kiepski widok, a jak pójdziemy
to zajmą nam miejsca w sektorze H 😉
Misskiedis, fajny pomysł, jestem za 🙂
Nuna, myślę, że nie będzie tak źle 😉
Miło, że o nas pamiętali :kwiatek:
Ja przyjdę w revoltowej koszulce, umawiana czerwona wstążeczka też będzie. Nie przesadzajmy już z tym jednym kolorem, to nie najważniejsze 😉
12 marca 2012 21:24
Niech się lepiej Cavaliada ujawni i powie kim na forum jest  🤣
12 marca 2012 21:25
Nuna, zostawimy kartki "rezerwacja dla elity" 😂
Organizator po raz pierwszy wyszedł z inicjatywą do takiej grupy jaką jest społeczność forum, myślę że wypada przyjść 😉

plan torwaru:

Jeśli dobrze pamiętam (jeśli nie to bijcie 😁 ) to sektory b,c,d,e sa połączone i nie jest źle 👀 Wiadomo że z H jest lepszy widok bo cały parkur widać z boku ale nie jest chyba aż tak tragicznie 😉

A na Cavaliadzie będzie Honza Blaha 😍 😍
Wiem!
Też piszczałam chyba przez 30 minut jak sie dowiedziałam, ciesze sie że on przyjedzie 🙂

A co do sektorów to sie zobaczy 😉
Ja na pewno załatwię sobie czerwoną wstążkę 😀
Pewnie doczepie we włosy i do torebki
Kurcze, ten Honza ma byc akurat wtedy kiedy wykłady Mickunasa i Morsztyn:/ Trzeba będzie cos wybrać.
Alice, Odpuść wykład, serio.. 😉 btw koniecznie musimy się spotkać 😀
Kurcze, ten Honza ma byc akurat wtedy kiedy wykłady Mickunasa i Morsztyn:/ Trzeba będzie cos wybrać.

No NIEEEEE. Napiszmy zbiorowe podanie o przesunięcie czegoś! Może do Fundacji, będzie łatwiej... Normalnie, jak w telewizji - jak już coś jest w końcu fajnego, to na wszystkich programach jednocześnie i człowiek nie wie, co ma oglądać  😵
bez sensu z tym E, rok temu tam przesiadywalam-kibel  i tyle w porowaniu z kochanym H
siedze w H w weekend i sie w ogole stamtad nie ruszam😀
no chyba ze gdzies na poziom parkuru i przy ekipie swiata koni
czy ktos z rv bedzie sie stazowal z sedziowania?

[/quote]A na Cavaliadzie będzie Honza Blaha 😍 😍
[/quote]

Może głupie pytanie ale gdzie znajdę takie info?  😡
w sensie o której i kto?
Z tym sektorem to super pomysł! I dziewuchy nie narzekajcie tak! Zbierzemy się tam na góra 30 min, wiele nie przegapicie. Moim zdaniem to miło, że organizatorzy dążą do integracji takiej dużej grupy jeźdźców.
Może będą rozdawać darmowe drinki? 😁
Szaga wiadomo co komu na na myśli w imię integracji  😀iabeł:

super pomysł od organizatorów :-) Może ustalmy jakąś godzinę pomiędzy konkursami ?
Na przerwie tak ale pliss nie na konkursach,bo znowu powcinaja sie obcy do h i lipa z ogladanka. 🙁
Karla no dokłądnie!
Zajmą nam miejsca i szkoda  😉
Ale ja i tak chyba sobie zrobię kartkę VIP- zaraz wracam hahahaha  😂
Myślę, że to niezły pomysł. Człowiek się dwa razy zastanowi zanim zajmie takie miejsce. A gdyby pół sektora było zastawione takimi karteczkami to wogóle bali by się tam wchodzić  🙂
Qaida, no musimy😉 Sama jedziesz czy z ekipą?
fioukova jestem za 😉 Ale chyba do Cavaliady będzie łatwiej niż do Fundacji, bo sobota jeździecka jest od 17:30 do 21, więc mogliby go dać o tej 17:30, albo po 20.
Niech dadzą po 20, jako taki, wiecie, gwóźdź programu  🏇 To co, piszemy?
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
13 marca 2012 15:24
A ja się dostałam na wolontariat a chyba będę musiała zrezygnować  🙁 buuuuuu...myślałam że znów będę miała okazję dźwigać te dragi i stojaki a wypadło mi że muszę zaopiekować się bokserami i goldenami w pewnej domowej hodowli 🙁 Ku***** ja to zawsze mam problemy... A miało być tak pięknie.
Alice, Z małą ekipą😉 część chyba nawet znasz. A Ty sama czy też z kimś?
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
13 marca 2012 16:20
Będę, mam nadzieję już od czwartku =) Pewnie bardzo zalatana, ale i tak zagadujcie =)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się