Trafiłam przez przypadek i strasznie mi się spodobało... 😀 Kocham takie grube miśki. Mam przyjemność na takim jeździć (Polski koń zimnokrwisty sztumski) Tajga ma prawie 14 lat i jest strasznie uparta (lubi postawić na swoim)
Patataj92 chyba większość grubasów (przynajmniej te które znam) jest upartych 🙂
Tajga to chyba najbardziej uparty grubasek jakiego znam...W terenie jest super, nie ciągnie, jest sterowna...Gdy wjeżdżamy na ujeżdżalnie i mamy coś zrobić to już koniec naszej współpracy...Każda z nas czeka aż druga odpuści...Nieraz mi się udaje być górą, ale to naprawdę czasami 🤔
Więc ja przedstawię mojego rekreanta Bartłomieja 😉 Bartusia staramy sie utrzymać w formie Fit wiec jak patrze na Wasze grubaski to Bartuś jest zagłodzony 😁
Bartuś jest osobnikiem ciężkim do życia, jest dominujacy bardzo zarówno w stosunku do ludzi jak i koni... ale...grzeczny być potrafi .. i ambitny.. .. potrafi zapozować 😉 i jest sliczny 😍
O ironio jak rozglądam się za takim lekko pogrubianym konikiem dla koleżanki < lekko! ona jest drobna i wysoka, żadnych 100% z 😉> to bardzo o nie ciężko, już nie wspomnę o podjeżdżonym.
Borysek sobie wziął do serca jak usłyszał ze lubie brykające i dembujące konie i spełnił moje oczekiwania w 100% xD było cudownie, jak to any ujeła - epicko 😀 a spadłem z błachego powodu, spuścił troche pary, popreg się poluzował i zamiast w pionie jechałem w poziomie, ale długo się nie utrzymałem 😀 Borys - fabryka flaszek 😀 no a jak sie wybrykał to był bardzo grzeczny 🙂 a tereny - kapitalne 😀
matko jakie one wszystkie piękne! 😜 😍 Euphorycznie jestem w niej zakochana! Burza Piorek tylko pięknieje już! Zairka Bartuś jest cudowny! Trochę mi moją przypomina, tylko ona ma rudą grzywe