karolinag4 zdjęcie bardzo mi się podoba 🙂
Pursat , montana dzięki 🙂
karolinag4 mi się podoba 🙂
Dyra, Breakawayy dzięki :kwiatek:
Wczesny ranek, dla koni też chyba było za wcześnie 😉
Wszystkie tutaj zaprezentowane zdjęcia bardzo mi się podobają. 🙂
Jessy, Twoje wszystkie zdjęcia są przesiąknięte niesamowitym klimatem. Moim zdaniem robisz najlepsze zdjęcia tutaj. Piękne światło i ujęcia. Z 2. strony najbardziej podoba mi się 4. zdjęcie, bo pięknie ujęłaś oko - tyle w nim piękna i radości, ciekawy klimat; 8. zdjęcie. Codzienna czynność ujęta w niecodzienny sposób oraz 9. zdjęcie. ten miedziany kolor wydobywający się z konia, i te oświetlające promienie. Cudo 😀
Pursat pierwsze zdjęcie jest bardzo ładne. Przyjemnie się na nie patrzy. Ładny koń, ładne tło 😉Trzecie jest bardzo ciekawe. Ma klimat, który bardzo lubię, mroczny, smutny. Czwarte zdjęcie ma bardzo fajny kontrast, szkoda tylko, że nie widać oka. Z początku patrząc na nie, szukałem głowy dziewczyny 😀 Dziesiąte zdjęcie z kwiatkiem. Moim zdaniem kwiatek zdecydowanie powinien być wyżej 🙂
W następnym Twoim poście, 3 zdjęcie straasznie mi się podoba. Klimat jest fantastyczny, od razu robi się cieplej, patrząc na konia oblanego brzoskwiniowymi promieniami 😉
Blondyna podoba mi się 2. zdjęcie, fajnie konik się tarza 😉
Zygzak - dobre ostre, żywe kolory. 😉
kcj90 pierwsze zdjęcie jest naprawdę super. Lekko różowa ( nie umiem zdefiniować koloru 😁 ) poświata dobrze wpływa na klimat zdjęcia 🙂
Burza bardzo fajny pomysł z rozmyciem, szkoda tylko, że za mało kontrastu i braku żywych kolorów 🙂
Achaja ciekawa sesja. 😉 Ostatnie Twoje zdjęcie, bardzo mi się podoba. Piękna zieleń. 🙂
Jessy jesteś moim absolutnym fotograficznym guru !!!!!!!!! 🙇 🙇 🙇
Sigma pierwsze przeurocze, aż ciepło z niego bije 🙂
Janek zdjęcie to przypadek przy pracy- i zmierzchało więc trudno o żywe kolory jak się robi ciemno, hm? 😉
nadaje się? 😉

jasne ! zawsze mi sie podobał Twój avatar, klimacik jest 😀 😁 😜
dzięki dziewczyny :kwiatek:
Maupit absolutnie fantastyczna ta fota w sepii 🙂
Czwarte zdjęcie ma bardzo fajny kontrast, szkoda tylko, że nie widać oka. Z początku patrząc na nie, szukałem głowy dziewczyny 😀
Dziękuję za opinie 😉 Co do tego zdjęcia właśnie - nie jest mojego autorstwa, robiła je moja koleżanka, jestem na nim ja i Posman. Oka konia nie widać, bo w tak ciemnym zdjęciu trudno by było doszukać się jakiejś iskry, blasku w oku, które ma zaćmę 😉
Lotnaa - zdjęcia bardzo mi się podobają. Zwłaszcza to czarno-białe. Super! 😀
Lotnaa mi sie podobaja wszystkie! najbardziej z kwiatkami i z oczkiem 😜
Lotnaa jak dla mnie 3 i ostatnie najlepsze 😁 👍
dzięki dziewczyny :kwiatek: 😡
Lotna pierwsze takie sobie
ale reszta 😍 😜
a 2 i 3 przefantstyczne 🙂
Lotnaa, maruda jesteś 🤬
Moim zdaniem bardzo fajne fotki.. Zwłaszcza ostatnich 5 😁
Lotnaa 6 ostatnich- powalające. 😜
z takich nastrojowych... nie chciałam zakładac nowego tematu tyko dla tego zdjęcia
znalezione na onecie najciekawsze zdjecia roku wdg AP , normalnie baaardzo klimatyczne , prawda?
http://wiadomosci.onet.pl/111275,21,24,pokaz.htmli podpis : Prace włoskiego artysty, Maurizio Cattelana, wystawiono w muzeum w Sydney.
Na tym zdjęciu tego dokładnie nie widać, ale ten "artysta" coś eksperymentował przy nadpęciach tego źrebaka
http://lh3.ggpht.com/_uIi_UIu41pg/SGOiu6iEvRI/AAAAAAAAEXI/D45ZXmveCNU/MCA+-+2.jpg
M.indira, zdjęcie hehe, bardzo klimatyczne 😀 co jak co, ale mnie nie cieszy
Nie wiem, czy się nadają, ze mnie żaden fotograf ...

Lena, konina też by się napiła herbatki 😀 Fajne 🙂
I moja Babia Góra - wracając ze ski skiringu:
Lena drugie. 😜 fantastyczne.. gdyby jeszcze było czarno-białe.. 😍 😜 😜
Elbus ależ widoki.. i jaki klimacik 💘
Lena one są takie... ciepłe... 🙂
Bardzo ładne. :kwiatek: