Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Dramka fajna cena. Też poluję na Hunter'y i najlepiej gdyby udałoby mi sie je znaleźć na Allegro, tylko, że muszę najpierw iść gdzieś takie przymierzyć żeby potem kichy nie było, że za małe albo za duże, albo że za wąskie w łydce 😉
Ja miałam huntery i powiem szczerze szkoda na nie kasy, moim zdaniem są przereklamowane, guma taka sobie, szybko się ścierają obcasy. Co prawda chodziłam w nich codziennie z racji ciągłych opadów. Od roku mam też kalosze benettona i są o wiele lepsze, cieplejsze, nie zakładałam do nich ocieplaczy nawet w zimę. No i kosztują 200 a nie 500

W&P, w bik boku mają podobne http://aamiras.blogspot.com/2011/11/bikbok-shoes.html
TErcet wybieram sie do arkadii jeszcze pomierzyć bo w carrefour nie mieli rozmiaru 35/36, a ja mam mega problem zawsze bo mam bardzo szczupłe łydki

Kupiłam  ❗ Udało mi się upolować okazje, myślę że taniej nie kupie  💃

http://allegro.pl/show_item.php?item=2180526502
JARA - te czarne maxy ? Obrzydlistwo. Nawet facet, który tam pracował przyznał mi rację bo porównywałam do swoich. Ja nie wiem skąd oni biorą tak brzydkie modele  🤔wirek:
Ja dziś miałam dylemat między trzema parami 😵 (pewnie nie są w stylu żadnej z Was):

w końcu wybrałam te, na żywo wyglądają dużo lepiej, ale jakoś nie jestem ich pewna.

[quote author=miss_misery link=topic=8215.msg1323922#msg1323922 date=1330677333]
Droga młodzieży  😉 czy tenisówki Vans są jakoś znacząco lepsze od zwykłych tenisówek? Nie w sensie metki, bo to mnie gila, ale wygodniejsze, trwalsze, bardziej przyczepne itd.?
Podobają mnie się, ale nie wiem czy warto wydać te 200 zł czy lepiej kupić 4 pary zwykłych w H&Mie   😎
No i jak wypada rozmiarówka, bo widzę że jest chyba zaniżona.
[/quote]
Owszem, ale raczej zamszowe, lub z zabudowaniem, te zwykłe szmaciakowe trzymają się trochę dłużej niż H&Mowe (wiadomo, podeszwa dużo grubsza, w końcu buty typowo na deskę). Ja sama chciałam kupić sobie te zwykłe, bo damskich zamszowych w Polsce chyba nie ma, ale zdecydowałam się na DC.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
03 marca 2012 20:52
JARA - te czarne maxy ? Obrzydlistwo. Nawet facet, który tam pracował przyznał mi rację bo porównywałam do swoich. Ja nie wiem skąd oni biorą tak brzydkie modele  🤔wirek:

Byly dwie pary bialych,ale takie nijakie. Wygladaly jak pierwsze wypusty,czarne tez byly.
[quote author=idziosława link=topic=8215.msg1325542#msg1325542 date=1330804780]
Owszem, ale raczej zamszowe, lub z zabudowaniem, te zwykłe szmaciakowe trzymają się trochę dłużej niż H&Mowe (wiadomo, podeszwa dużo grubsza, w końcu buty typowo na deskę). Ja sama chciałam kupić sobie te zwykłe, bo damskich zamszowych w Polsce chyba nie ma, ale zdecydowałam się na DC.
[/quote]
Dzięki. Kupiłam i tak, szmaciane. Jak się szybko znoszą to kolejnych już nie kupię i będę wkurzona, że dwie stówy na tekstylne trampki wydałam  😀 Teraz czekam na przesyłkę  😀
DC też oglądałam, szkoda tylko, że na te, co mi się podobały, to już za stara jestem  😁
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
04 marca 2012 20:22
juliadna świetne, aż żałuję tych które kupiłam  😵
04 marca 2012 21:08
idziosława a jakie kupiłaś?

Ja dziś jeszcze mierzyłam te ale pomarańczowe i teraz muszę znaleźć takie granatowe 40 w fajnej cenie  😁 - w nike spokojnie mogę włożyć 38,5 a w adidasach 40... ale duże różnice...

mils   ig: milen.ju
04 marca 2012 22:35
juliadna aaaa, obłędne są! Już wiem, na co zapoluję. 😀
Ja zbzikowałąm na punkcie tych butów... w przyszłym tyg jade po nie🙂
juliadna, obłędne są te granatowe! No i teraz mam problem: te czy granatowe wysokie conversy. Ehh 😉
trampki New Age - szmaty, czy do przeżycia? jeśli wytrzymają jeden sezon bez większych jęków to dla mnie ok. no i jak z rozmiarówką? 🙂
05 marca 2012 18:53
byłam w już w 4 adidasach przez parę ostatnich dnia i tylko w jednym sklepie były ale tylko pomarańczowe  🙁 I na żywo troszkę tracą te pomarańczowe, bardziej widać szycie.
Ale i tak i tak granatowe są genialne  😜 I teraz są moim pierwszym na liście must have  😜

I też miałam problem bo granatowe conversy też są superowe ale zastąpię je białymi 😀 I będę szczęśliwa  😉
juliadna ostatnio kupiłam takie:

I wcześniej trochę nike dunk takie:

Ale podobają mi się w miarę obie pary, na żywo wyglądają lepiej.

Ale marzą mi się te:
05 marca 2012 19:11
idziosława te szare ostanie cudowne! [s]Pod jaką nazwą je szukać [/s] 😉 😉 znalazłam

mi się podobają te

ale jak tak sprawdzam to niestety są rozmiary 41 i wzwyż  😤
idziosława te szare ostanie cudowne! Pod jaką nazwą je szukać    znalazłam

podziel się  😉
05 marca 2012 20:30
Quendi Nike Dunk High AC , tylko te jednokolorowe to same duże rozmiary mają 🙁

A  🏇 udało mi się upolować 40 (cud) z tych czerwonych i tu ładniejsze zdjęcie mają  😜 😜 właśnie kliknęłam  😎

I teraz trzeba mamę prosić o te granatowe adidasy  😜
Przyszły moje huntery  💃 Chodze po domu i zastanawiam się czy nie są za małe  🤔  🤔wirek:

dobra podróba http://allegro.pl/wysokie-kalosze-la-e-minet-model-hunter-s-r-36-37-i2187859779.html

okropne! http://allegro.pl/hunter-37-25-cm-z-kozuchem-made-in-brazil-i2162338113.html
juliadna te czerwone są na żywo bardziej czerwone czy bardziej bordowe? Rzuciły ci się gdzieś w oczy takie w rozmiarze 37-38?  👀
Może ja się nie znam, ale czy to jest normalna cena UGG?
http://allegro.pl/kozaki-ugg-klasyczne-37-kolor-tan-wysylka-gratis-i2161578997.html
To jak jesteśmy przy takich sportowych butach, to ja na dniach zamawiam:
Pursat   Абсолют чистой крови
07 marca 2012 19:56
Ja zmieniłam koncepcję i czaję się na te:

tulipan dobrze, że zmieniłaś koncepcję  🤣 są baaaardzo fajne, i faktycznie raczej mało spotykane! Te czarne które wstawiałaś wcześniej jak dla mnie słabe i mało oryginalne
juliadna moja koleżanka ma takie czarne i jest zadowolona, podobno bardzo wygodne
Ja dzis kupiłam air maxy i zapłaciłam za nie 319 zł w Fashion Housie w Piasecznie. Sa piękne  😍
i mam nadzieje ze oryginalne  😉
09 marca 2012 17:40
wczoraj doszły nike bordowe. Niestety nie są takie nasycone jak na drugim zdjęciu  🙁 Ale bardzo mi się podobają. Są dość grube i ciężkie. Ale wygodne, bo dziś je testowałam w szkole. I bardzo dużą ilość osób zachwyciły  😀 ( Dlatego są lekko przybrudzone) i od razu te trampeczki Adidasa  😉

podrzuć linka do adasiów  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się