Howrse gra :)

nie ma ktoś na zbyciu promienia zeusa na com? mogę dać puszkę pandory 🙂
Black Orchid
x 4
Ploutos' Parchment
x 3
Croesus' Fortune
x 2
Pandora's Box
x 2
Helios' Ray
x 2
Morpheus' Arms
x 1
Philotes' Stroke
x 1
Apollo's Lyre
x 1
Artemis' Arrow
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 1
Medusa's Blood
x 1
Fertility Wand
x 1

Dam na com za equusy na pl, albo coś z CR, jestem otwarta na propozycje, nie chcę nie wiadomo ile  😉

Calore, chodzi Ci o promień heliosa? Czy piorun zeusa?  😀
zeusa, ten od zmiany płci 🙂 pozajączkowało mi się 😉
Udało mi się z rozetą!!  😀 Wybaczcie, że późno, ale konik też dotarł późno, wielkie podziękowania z mojej strony dla wabankowej  :kwiatek:

Kto teraz? Cierp1enie? Nick na howrse rosolowa, tak?
tak  😀
kto mi złapie rozetę, dam autoryzację zaufanym
niestety rano idę do pracy, a zależy mi na niej i od razu przekazany by był koń dalej! 
Wiem, pisałam wabankowej na jaki nick konia.

O, to dzwine, ja miałam 10letnią różkę położyłam ją spać przed 22, z energia ponad 55% zdrowie 100% i jak ją postarzyłam to umarła 🤔wirek:

A może morale były do D...
wabankowa - dałam Ci auto, spróbuj zdobyć mi tą rozetę, sorry że na ostatnią chwilę, ale uciekam do pracy, a będę pod wieczór, a po co ma koń stać u mnie jak inni mogą skorzystać.
I dałam Ciebie, bo Ci ufam.
Mam jeszcze szansę na wypożyczenie tego konia od rozet? odwdzięczę się, moja kobyła jest jednak za słaba.
klacz jest u Cierp1enie bo przez cały dzień się same dobre konie w zawody pchają i wygrać nie mogę :/
To ja która jestem w kolejce do konia ?

Lilcia na PL
Ja bym bardzo prosiła na Deni , jak już będzie wolna :kwiatek:
dziewczyny przykro mi ale klacz wymiękła ... jej najlepsze osiągnięcie to 4 miejsce ..
nie da rady  😕
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
04 marca 2012 19:19
mówi się trudno 🙂 zdarza się.
Zawsze bedą inne promocje :P
jakoś to przeżyjemy 🙂

ta jutro albo we wtorek już będzie xD
i też RO do zdobycia jest 😀
ehh no trudno 🙁
wabankowa - dzięki za chęci  :kwiatek:
szkoda, że nie wygrała, zawsze to więcej ro do eliksirów
przykro mi 🙁
ale pocieszę Cię, też mam tylko 6 w zapasach 😉
zdobyłam!!!!  🏇

komu teraz???

ps KUPUJĘ WSZYSTKIE NIEPOTRZEBNE KONIE DO 800EQ
MOŻNA WYSYŁAĆ NA NICK ROSOLOWA NA ZAREZERWOWANE 🙂
jak konia do rozety to ja prosze!!
poszło, o Watrusia chyba śpi
potem jej wyślij
okok

Poszlo na Deni
szybko zrobiłaś 🙂

zaraz się kończy, a mi zabrakło 3 zwycięstw do różdżki 🙁
klacz wygrala rozete na pierwszych zawodach na jakie ja wyslalam🙂 le fontanny juz nie odblokuje
1. za slabe konie
2. juz koniec dokonań
ja nie zrobiłam swoich 🙁

Jutro zaczynamy eliksiry??
Chyba jestem gotowa
mam 50pegazów  😵
Nie śpię  🙂 ale już nie wchodziłam na forum,  weszłam tylko na pocztę e-maila  i zobaczyłam wiadomość, niestety za późno,  🙁 Klacz jest w razie czego u mnie, komu przekazać? lub przechować aż będzie mogła wrócić do właściciela? 
Cierp1enie , 50 pegazów 😲 łoł
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=353000

Mała wyprzedaż  😉

Jak sądzicie, maxsymalnie wytrenowany hanower z PG ok. 585 ma jakieś szanse na pierwszą 100 w GP? Fajnie by było coś ze swojej hodowli podrasować  😎
Qentica, momentalnie zerknęłam na klaczkę, którą proponujesz.
Wiesz, dość małe masz umiejętności wrodzone. To nie wystarczy jak dla mnie.
Używaj najlepiej wytrenowanych koni z największym PG jakie masz, a umiejętności wzrosną. Dodatkowo używaj Łez Afrodyty. To bardzo przydaje się na aukcjach a nie tak trudno zdobyć. Ja osobiście kocham Zestaw Hery, chyba z 6 ich mam. 😉
To akurat są tylko źrebaczki na zarobek, do GP oczywiście inaczej bym hodowała, no i te maluchy mają dużo niższe PG  😉
Sio   nowe wcielenie marchewki
05 marca 2012 09:19
Hej!!!!!! Czy ktoś nie chciałby całkiem nieźle prosperującego konta na Howrse.pl    To moja strona: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1020921
Ja nie chcę się już bawić bo mi to zajmuje za dużo czasu, oddaję konto (pod warunkiem zmiany maila). Podstawą hodowli są hanowery, poza tym ma painty, Coby (1 klacz czysta), angloaraby i nokotę. Ośrofdek jeździecki zazwyczaj ma prestiż ok. 66-67, teraz jest troszkę gorzej bo przegapiłam zatrudnienie stajennego. Propozycje składajcie na Privie

Edit. NIEAKTUALNE  moimi howrsami zaopiekuje się Cierp1enie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się