Kącik Małolata...:D
Fala, a nam niedobrze robi się patrząc na posty takich jak ty.
Fala Kacik Malolata, nie plac zabaw. Widac nie ma mozliwosci na dyskusje na poziomie 😉
God bless ignor 💃
Dobra spływaj... 🤦
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1325954#msg1325954 date=1330852005]
Fala Kacik Malolata, nie plac zabaw. Widac nie ma mozliwosci na dyskusje na poziomie 😉
God bless ignor 💃
[/quote]
Osoby w moim wieku jeszcze się uczą a dokładniej o co wam chodzi...?
edytuj posty
Niemiłek, dobrze, że istnieje taki jeden przycisk, nie? 🤣
Fala taka mała rada - dużo więcej pokory i szacunku dla starszych i mądrzejszych
Od dziś mam mocne postanowienie dużo się uczyć ciekawe ile wytrwam w tym postanowieniu 😁 I rzucam palenie 🙁
Jak zrobiłam coś źle to bardzo przepraszam ale mam 13 lat i ciężko w życiu... :grupa: :grupa:
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg1325995#msg1325995 date=1330854194]
Arroch ale po co dowód ;> trzeba tylko wiedzieć gdzie zajść, a o dowód nie będą się pytać 😎
U mnie super,super,super pogoda za oknem ^^
Fala 😵 a chłopaki to bardzo fajne stworzenie. 😉
[/quote]
Ale mi nie chodzi o wszystkich ją sądzę że chłopaki to świnie bo zepsuli mi wf i prawda jest takae przestałam chodzic na wf co wbyśmy nie zrobiły oni są lepsi może jestem dzieckiem ale swoje wiem... 😀
Fajny masz awatar
Boże, widzisz i nie grzmisz... 😵
wieki mnie tu nie było i nikt mi nie powiedział, że się tu tak fajnie zrobiło (zwłaszcza teraz :hihi🙂 😉
wieki mnie tu nie było i nikt mi nie powiedział, że się tu tak fajnie zrobiło (zwłaszcza teraz :hihi🙂 😉
Boże...
Super awatar...
Bardzo lubię takie. :kwiatek:
Fala, świetnie, bardzo nas to interesuje.
Fala a co cię sprowadza na forum i może coś opowiesz o sobie ?
RFala, świetnie, bardzo nas to interesuje.
Jak cię nie interesuje to sobie idź bo ją nie mam zamiaru... 😂
zaraz mozesz zmienic zamiar. albo ja ci go zmienie. za tepote ostrzezen nie ma, ale za nabijanie postow i wkurzanie uzytkownikow, owszem sa.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] nabijanie postow
Fala, haha. No widzisz, ja też nie mam zamiaru. Masz problem.
Może ty..
Nie strzelaj jadem bo ci się skończy...
Fala ciekawa jestem, jak zdobywasz tych swoich przyjaciół, kiedy traktujesz innych w ten sposób. Pominę już, że starszych i mądrzejszych.
Fala ciekawa jestem, jak zdobywasz tych swoich przyjaciół, kiedy traktujesz innych w ten sposób. Pominę już, że starszych i mądrzejszych.
Ale na realu jestem inna poprostu tu jest dużo niemiłych osób i trzeba się bronić ale z tego co zauważyłam muszę poszukać innego form ja nie lubie się kłócić...
A jak narazie to ciebie nawet lubię..
Fala, haha, dobre. Nie znasz nas, ale już wiesz, kogo lubisz, a kogo nie 🙂. Zabawne.
Fala, haha, dobre. Nie znasz nas, ale już wiesz, kogo lubisz, a kogo nie 🙂. Zabawne.
Hmm...
Na pewno nie ciebię...!
Dobra kij z tym pogódźmy się i zmieńmy 💘 :kwiatek: temat ja pierwsza wyciagam dłoń może nie przepadamy za sobą ale warto zacząć od nowa...
Dziewczyny, nie dyskutujcie z nią to sobie w końcu pójdzie 😉 znudzi się dziewczęciu 😁
dziewczyny, ogarnijcie, ona będzie tak ciągnąć i ciągnąć 😵 😁 i tłumaczenie "bo ja mam 13 lat"... też miałam jak przybyłam na forum 🙄
Fala jakże mi miło. 😎 Powiem ci, że nie bardzo się orientuję, która z dziewczyn jest niemiła. One reagują na twoje zachowanie, dokładnie tak jak powinny. To u ciebie jest problem, nie u dziewczyn. 😉
Fala jakże mi miło. 😎 Powiem ci, że nie bardzo się orientuję, która z dziewczyn jest niemiła. One reagują na twoje zachowanie, dokładnie tak jak powinny. To u ciebie jest problem, nie u dziewczyn. 😉
Tylko nic nie zrobiłam a zaczęły się przyczepiać dobra zmieńmy temat to forum końskie a nie do kłócenia się .zaczynam jaką rasę koni lubicie najbardziej...? :kwiatek:
ja wakacje na pewno Warszawa i Gdańsk, podejrzewam, że na początku pojadę do warszawy, w połowie gdańsk (konwent i inne takie), potem pewnie znów warszawa 🤣 no i może na tydzień/dwa na mały obóz o ile stajnia będzie organizować 😀 i znając życie to warszawa i gdańsk połączą się z jakimś last minute wylotem do skandynawii, ale bez rodziców 😁
edit: swoją drogą tak mnie naszło właśnie czy chcę na ten obóz jechać 🤔wirek: ciągnie mnie do koni dalej, ale chyba tylko jeśli miałabym możliwość jeździć więcej niż raz na pół roku...
EwuśCa całe swoje wakacje spędzam w stajni z kobyłką. Walczę o kupno siodła, a na obóz i siodło kasy nie będzie. 🙂
Fala takie pytanie to bardziej do galopuje.pl pasuje...
Fala znasz takie powiedzenie ,,Milczenie jest złotem '' ? ; )
[font=Verdana]Aż nie chce mi się wierzyć ,że jeszcze mam 13 lat... [/font]
bakalia07 bądź z siebie dumna. 🤣
aaleee na produkowałyście! Dzielnie o 5 wstałam na zdjęcia 😎
I jeszcze jedno nie śpieszcie sie z chłopakami to świnie... 🥂
Pozdrawiam nową koleżankę :kwiatek:
Ja tylko wpadłam i już się zegnam bo zaraz wybywam 😉