ciąża, wyźrebienie, źrebak

furmanka   zawsze pod górkę...
02 marca 2012 13:01
titina, tfu, tfu - cudny jest.  Gratulacje.    Widzę, że już na crossie ćwiczycie  🏇.

dominoxs,
  Pewnie, że zostaniesz z trzema  😎.  Ja też zostawiłam swój "gratis" . Jakoś dajemy radę.

Dziękuję dziewczyny, cieszę się, że się maluch podoba  :kwiatek:..
Ja się na razie do końca nie mogę zrelaksować - czeka nas jeszcze jeden poród  😀

titina, tfu, tfu - cudny jest.  Gratulacje.    Widzę, że już na crossie ćwiczycie  🏇.

furmankadzieki  :kwiatek:, jeśli chodzi o młodego, no cóż matka WKKW-stka, to i może z niego coś będzie  🙄, na razie, niech się opatrzy  😉 🤣
borkowa.   silesian team
02 marca 2012 17:52
już nie mogę się doczekać końcówki marca !  😅
Ircia   Olsztyn Różnowo
02 marca 2012 18:13
furmanka śliczny maluch, szkoda że ja nie zrobiłam swojemu filmiku w tamtym roku  🤬
titina  😍
dominoxs zostaw ją, jest śliczna, taki gratis jest fajny, a ile radości daje, spójrz w te jej oczęta które "paczą"  👀 
Tak się pchała na świat tydzień temu huculska Ostrawa-W🙂
To jest taka duża biegalnia? Jest tam więcej koni razem?
Bischa   TAFC Polska :)
02 marca 2012 18:24
Miałam o to samo zapytać (o biegalnię), z tyłu widać kawałki drugiego konia 😉
Tak, to biegalnia. Stoją teraz tam 2 matki ze źrebakami tygodniowymi i 3 klacze w kolejce do porodu.
titina sypnęło chłopakami  😉

Świetne maluchy, ja do maja czekam  🙄
Ale w przyszłym roku lutowe może będą, na razie dziewczynka korzysta  😉 i nie ma zamiaru do domu wracać  😎
titina sypnęło chłopakami  😉

Świetne maluchy, ja do maja czekam  🙄
Ale w przyszłym roku lutowe może będą, na razie dziewczynka korzysta  😉 i nie ma zamiaru do domu wracać  😎

Dzięki Louisa, ano sypnęło, wojna chyba jakaś  będzie, bo wygląda, że to nie koniec, jeszcze jedną mam taką co 7 dni już przenosiła  🤣 😉
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
04 marca 2012 17:07
Cos mało źreboli w tym roku tutaj, tz. mało fot 🙂 !! Co to, za wiele sie nie rodzi, czy jak?

Nasza pakerka  🤣  :

Condina  śliczne źrebaki ,musisz dodawać więcej zdjęć bo żrebaków w tym roku mało .
Cos mało źreboli w tym roku tutaj, tz. mało fot 🙂 !! Co to, za wiele sie nie rodzi, czy jak?

Condina, śliczniucha, ta Twoja perełka.  😜
Jam mówisz, że mało fot, to w takim razie dorzucam parę z wczorajszego dnia  😉 Z tego co wiem ,za dużo hodowcy nie kryli w zeszłym roku, przynajmniej w naszym terenie 🤔

Moje zdjęcia może gorsze jakościowo, ale mam aparat taki prosty, i nie za bardzo umiem robić fotki  😉 🤣

pulpet i ciążowe fochy 😁 jeśli wszystko pójdzie zgodnie z moimi wyliczeniami to będzie wielkanocny bobas 😅
Condina
Mała jest mega  😍 - coś czerwonego jej doczep, koniecznie 😉 Trzymam kciuki za resztę bobasów  😜

titina
Ach tej foty Dyrektora jeszcze nie widziałam - jaki on jest cudny  😍
Mówisz o tej   ,,w powietrzu"  🤣  Jest na facku, na 100%   😎

I pomyśleć, że jedna bardzo znana pani trener od ujeżdżenia, chciała Narvika wy wałaszyć  🤬
Mówisz o tej   ,,w powietrzu"  🤣  Jest na facku, na 100%   😎

Możliwe, że nie zauważyłam, mam hiper internet i fotki długo mi się ładują  😡
Titina pierwszy źrebak cudo  😍 

fruity_jelly ale mały brzuszek ma  🙂
może kwestia tego, że pod dziwnym kątem zdjęcie zrobione ale jest okrąglutka, bo stoi i radośnie sobie tyje a niunio rośnie 😍
ale nas nastraszyła, właśnie od tego że się nie ruszała bo ani to wziąć na jazdę a na wybiegu stoi głównie jak kołek brzuch jej tak hm.. napuchł 🤔 przyjechał wet i kazał ruszać na spacery na lonży i przeszło
Titina slicznosci!! ten gniady bez odmian na glowie mi sie podoba

nie ma jak wtulic sie w mamę....
Złota, ale fajne zdjęcie  😀 wygląda jak konik morski
Złota
Ojej, jakie cudne zdjęcie !

fruity_jelly
Czym źrebna ?
armara, małopolskim ogierem Agrest. wypytywałam się o niego w wątku małopolaków 😉
Dzięki ludziska  :kwiatek:
Złota, malutka jest słodka  💘
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
05 marca 2012 09:18
Monia dzieki,

Oliwia my nie lubic czerwonych wstazeczek  😀

Titina pierwsze i ostanie foto mega 🙂 Tak lekkutko w klusie 🙂 super

A my mamy pierwszy spacer robiony komorka. Mamuska byla mega ostrozna - nawet klusowac sie chciala! Kolezanki po sasiedzku odpierdzielaly rodeo - mimo. ze tez na ostatnich nogach sa (sic!-o porodzie powinny myslec!) a kobylka miala to gdzies i tylko ja wlasny zrebol interesowal 🙂

Złota maluch uroczy ,co tam mało zdjęć  🤬 

fruity_jelly  u nas też jedna ostatnio nas nastraszyła ,tylko że o 4 rano i musiałam z nią łazić  😉  w tym roku kryjemy wszystkie klacze  😍  więc na drugi roku będę się chwalić źrebakami , teraz  zostało mi oglądać wasze . 

Pokaże wam mojego osła , chłopak ma 11 miesięcy (zdjęcie robione na 10 miesięcy ) kasy co na niego idzie to jestem w szoku  😤 
Na 3 zdjęciu z koniem 160 cm. na 4 zdjęciu z klaczą 155 cm .
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
05 marca 2012 19:46
Condina, jak maluch ruszył kłusem goniąc mamusię 😍
monia, puszczasz młodego z kobyłami? mój już się ogierzy jak czuje jakąś, a ma tyle samo co Twój! Czemu tyle na niego wydajesz, jakieś leczenie?
Condina
Rozumiem. Mała jest świetna naprawdę  💃
kucyna
Mój chodził jeszcze jako 1,5 roczny, ale on jest zniewieściały bo ma w stajni same koleżanki  😁
mój ma tylko swoją mamuśkę po sąsiedzku,a że ona ma ciągle ruję to młody ciągle wącha i lata z dobytkiem wywalonym na wierzch 🙂. Gdzieś na forum czytałam,że roczniak pokrył kobyłę, więc bałabym się już puszczac razem.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się