jeżeli dzisiaj nie dostaniesz od nich odpowiedzi to tak. chcę już znać cenę i zrobić przelew. chcę mieć to z głowy. nie cierpię spraw tak rozwleczonych w czasie 😉 wolę konkrety 🙄
sei, ale to było do przewidzenia przecież, że tego się nie załatwi w tydzień. Ty dostałaś jaką odpowiedz od nich w sprawie ceny? A i twój naczółek ma miec 46,5 cm, pani pisze, że to bardzo bardzo duzo, że może być za duży, u nich x-full ma 44cm
do kogo i do kiedy to zamówienie horsestyle?
hanoverka, to REZYGNUJĘ. skoro dla nich 46,5 cm to za dużo to wolę zobaczyć jak wypadną te wasze. dla mojego konia naczółek opadający horze 43 cm jest maławy, ale może to kwestia nie wiem czego. 45 cm to absolutne minumum jakie musiałby mieć ten. poza tym pytałam jeszcze o inną konfigurację kamyczków itp. itd.
że w tydzień się nie załatwi to ok. jednak w środę będą już 2... 2 tygodnie na to żeby podać CENE to długo...
poza tym strasznie ale to strasznie wolno ci odpisują... kontakt powienien być z dnia na dzień.
To ja już się pogubiłam!
Dajemy rozmiar naczółka normalnego a oni dodają sobie cm żeby zrobić z tego opadający?
Bo sei napisała o naczółku 46,5cm ale gdyby mieli dodać jeszcze do tego ileś cm żeby był opadajacy to będzie miał 50cm a to naprawde dużo!
A ja zmierzyłam na klaczy o głowie xfull i naczółek Artemisa full nie jest opadajacy niestety i ma 43cm dlatego podałam taki wymiar! Boję się, zebym nie dostała kolejnego "nieopadającego" naczółka!
:/
draskaeb, mieliśmy podać bez tej fali , np. 40, 42, 44 cm - tak odpisali Hanoverce
Ale to nie jest dla nich za dużo, tylko pani się mnie zapytała czy NA PEWNO taki rozmiar ma być, bo oni takiego nie mieli i ona się obawia poprostu, ale skoro taki ma być to taki zrobią. Zaden problem. I ja wysłałam zamówienie 20 lutego czyli jest 7 dni, pani odpisuje dość regularnie, ale dopytuje jeszcze o szczegóły, ogólnie zamówienie pisałam dwa razy, bo za pierwszym razem było to dla niej skomplikowane i wysłała mi wzór jak ma to wyglądać, (szkoda, że odrazu mi tego nie wysłała) mi to zajęło trochę czasu, bo chciałam, żeby każdy dostał to co zamawiał, a nie np. naczółek z innych kamyków. I tak się boję czy na pewno dobrze to zrobiłam. Każde zamówienie było sprawdzane po kilka razy przeze mnie a naczółków było 23 i w większości specjalne życzenia. To nie jest tak, że sobie klikam jak w sklepie internetowym i zaraz wiem wszystko. Więc jeśli chcesz to przelej do mnie 150 zł i one będą u mnie leżeć, najwyżej jeśli zajdzie potrzeba to doślesz potem 20- czy 30 zł lub ile wyjdzie ogólny rachunek i bedziesz mieć z głowy. Rozumiem twoją niecierpliwość, ale ja myślę, że w tym tygodniu juz będzie wszystko podane na tacy. A jeśli rezygnujesz definitywnie to napisz mi na pw.
Dajemy rozmiar naczółka normalnego a oni dodają sobie cm żeby zrobić z tego opadający?
tak
Hanoverka czy jak oni Ci odpisza jakie sa koszta za naczolki to dasz liste co i jak kto zamawial i ile wyjdzie😉?
Oczywiscie, tak zrobię, ale raczej wyślę ją na pw lub e-mail. Nie będę wklejać na forum 😉
juhu, dostałam ceny, wieczorem je porozsyłam, bo teraz wychodzę na trening. Czekajcie z niecierpliwością 😀
To do cen proszę dorzucić numer konta, na które mamy wpłacać! Najlepiej zrobić to od razu! ;-)
Czy ktoś robi zamówienie od reitsportklawunde?
Dołączam się do pytania. 🙂
Porozsyłałam ceny na pw i maile. Teraz tak, może mi to ktoś przetłumaczyć
Set out whether it is a cob, full or full bridle x goes because I've never seen such strange sizes and exchangeable ring to avoid it like this behind it.
Ciężko się gadą z tą panią 😀iabeł:
hanoverka, a nie chodzi o to, żeby podać po prostu czy to ma być cob, full czy x full? bo Pani się chyba pogubiła w tych długościach w cm.
No właśnie też mi się wydaje, że o to chodzi, tylko po cholerę każe pisać w cm jak teraz chce w rozmiarach 🤔
ona pewnie chce, żeby jej przy każdej długości w cm dopisać czy standardowo to cob, full czy xfuul, żeby nie było pomyłki.
hanoverka, a jaki przelicznik i ile doliczyć za wysyłkę? :kwiatek:
hanoverka, a jaki przelicznik i ile doliczyć za wysyłkę? :kwiatek:
dziś euro stoi 4,13, ale trzeba będzie przyjąć kurs z dnia wktórym będziemy robić przelewy.
kujka Zajrzałam tu za późno? 😀 Chciałabym jedną szmatkę. 😡
Dziewczyny czy ktoś z re voltowiczów próbował zamawiać preparaty Orling bezpośrednio w Czechach ? Tam są one dużo tańsze. Może ma ktoś namiary na jakąś stronkę internetową lub sklep, który wysyła do Polski. Mieszkam niedaleko granicy więc gdyby coś było w pobliżu to można by zorganizować jakąś zbiorówkę. Dla porównania u Nas Gelapony Arthro Biosol 2 litry 190 zł, w Czechach w pierwszym lepszym sklepie internetowym wychodzi 135 zł. Spora różnica.
czy ktoś będzie może robił zamówienie z
http://www.equestrianclearance.com/ ?
http://www.equestrianclearance.com/ --> POLECAM!
Zakupiłam od nich sporo rzeczy i zawsze było szybko tylko byłam wtedy w UK!
CZY znalazłaby się ktoś chętny na podłączneie do zamówienia z Holandii? Kupuję kilka rzeczy od jednej osoby i chcę podzielić koszty przesyłki.
Ma na sprzedaż dralon chocochip pink w rozmiarze L oraz dwa stripeiny (brąz, różowy pasek i jaśniejszy brąz) oraz (szary z niebieskim paskiem w kolorze delft) dl full
Czy wiadomo już coś co z tymi naczółkami?!
Tak wiadomo tyle po długich bojach 😀iabeł:
I will make the measurements, but at your own risk, because as I told the dimensions very strange.
The shipping € 27, -.
The delivery will take approximately one month after the payment.
Teraz idę do quanty o to żeby ona wykonała przelew, bo posiada konto walutowe, jak z nią porozmawiam i ustalę szczegóły, podzielę koszt wysyłki między wszystkich i pieniądze pójdą do niej, a one je przeleje do Holendrów.
hanoverka, bo oni trochę dziwnie do tego podchodzą - podaliby na stronie rozmiary cob=38, full=40, xfull=42 i nie byłoby problemu. A tak każą wymyślać sobie rozmiar i się dziwią. A konie są przecież różne, standardy pasują mniej lub bardziej 😉
To czekamy na dane do przelewu i przelicznik 🙂
Tym bardziej, że wcześniej pisali jak mamy je mierzyć a nie podawać w rozmiarach full, pony itd. Ja tak trochę mam dosyć tj korespondencji już.
No to w takim razie czekamy!
To za przesyłkę wyjdzie niecałe 2euro na osobę :p