Ogłowia

Podoba,ale nie wiem czy cena mnie nie zabije?
Dasz rade  😉
KarolaLiderowa   Lider moj dobry smok
28 lutego 2012 15:32
Dramka napisz ile 🙂
350 bez wodzy 400 z wodzami
Rozsypał mi się meksykan więc zaczynam poszukiwania. Chciałabym jakiegoś ciemnobrązowego z ciekawym naczółkiem pasującym do tej rudej mordki. Miał być Hooks ale sama już nie wiem...  🤔

kasiaaddham dzwoniłaś może?
Bo ja jak zwykle jeszcze nie ale muszę się zebrać w sobie!
Nowe ogłowie ^^. Mam nadzieję, że cyrkonie po pierwszym noszeniu nie poodpadają ; D.
Kocham te opadające naczółki.
BandA
Śliczny naczółek, co to ?
Gru bardzo ładne to ogłowie, no i ten naczółek taki inny, śliczny 🙂
BandA -Gdzie kupiłaś to ogłowie? Iza ile ? Taki naczółek za mną chodzi  😁,Tanrim kiedyś wystawiała, ale był za krótki  🙁 na moje kuniska.
asds   Life goes on...
29 lutego 2012 17:19
A czy to ogłowie to nie z allegro czasem od sprzeajacy czarus72? czy jakos tak?
ChingisChan   Always a step ahead! :)
29 lutego 2012 18:26
Jak sprawują się skóry w ogłowiach firmy Lippo i Jacson?
armara Nie wiem czy mają jakąś konkretną nazwę ale mówi się na nie po prostu opadający naczółek ; ) A jeśli chodzi o model ogłowia to Tranzelka Gracia z Yorka ; ).
figaro2046 Kupiłam ze sklep.bergo.pl za 139 zł. Tutaj masz linka, akurat teraz przecenione ; D. http://sklep.bergo.pl/tranzelka-p-1602.html
BandA, jak wypada rozmiarówka? Kusi mnie to ogłowie od jakiegoś czasu, ale jak zwykle mam problem- cob czy full:/
asds   Life goes on...
29 lutego 2012 19:01
BandA

Właśnie jak wypada rozmiarówka? full taki duzy?

No i jak z jakoscią skóry?
Hm, no ja mam COBA i jest jak typowy COB więc sądzę, że nic nie "pokręcili" w rozmiarówkach ; ). A jakiej rasy masz D+A ?
A co do skóry to wydaje mi się porządna ale tego jeszcze nie mogę ocenić bo mam je zaledwie trzy dni a konia jeszcze nie widziało, więc określić mogę dopiero po jakimś czasie ; ).
Moje sp, ale głowy mają takie, że w cob często naczółek jest za mały a w full paski policzkowe za długie:/
asds   Life goes on...
29 lutego 2012 19:08
To ja mogę zaponmnieć...moje koniska to typowy łeb jak sklep
D+A Hm, jeżeli to coś pomoże to jak nie zapomnę, będę mogła Ci je zmierzyć w naczółku oraz na paskach policzkowych ; ).
o super🙂i jeszcze obwód nachrapnika jakbyś mogła😉
D+A Jasne ; ) To zaraz poszukam centymetra i zmierzę ; ).

Edit.

Nachrapnik : 62cm.
Paski policzkowe : 38 cm.
Naczółek : 35 cm.
BandA, a skóra mięka, twarda? Mielonka ?
Dzięki :kwiatek:
Dziewczyny mam pytanie (jeśli takie  już było to przepraszam) : ile wyniosła was cała zabawa z artemisem (przesyłka+ogłowie + oczekiwanie na paczkę??
asds   Life goes on...
29 lutego 2012 22:35
Widziałyscie te naczółki na allegro?

http://allegro.pl/naczolek-recznie-robione-l-art-i2176861290.html

Cena spora i patrze ze wymairy chyba dosc zanizone naczółków...Full - 40cm
Okropny naczółek 😉 ktoś zwęszył biznes, siedzi i 'zawija je w te sreberka' 😉 dobrze może coś ciekawego też się z czasem pokaże.
Okropny! Niech takie ktoś porobi (zdjęcia ze strony pewnej szwedzkiej blogerki, zrobione na stoisku przy zawodach skokowych... ehhh)

Chyba bym nie mogła wybrać, ale czarne są intrygujące 😀 piękne!
Same czarne skorki?
ojej, jak tu coś wybrać 😜  😍 Wszystkie są cudowne! Ciekawe, czy ceny zwalają z nóg.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się