Howrse gra :)

Dementek   ,,On zmienił mnie..."
27 lutego 2012 20:39
Chętnie zamienię rzeczy z CR z International  na CR z polskiego Howrse:

kupon - tylko i wyłącznie na kupon
Nyx Pack x 1 - tylko i wyłącznie na Nyxa

Reszta na to samo lub dogadajmy się 😉:
Black Orchid x 2
Artemis' Arrow x 1
Water of Youth x 1
Apollo's Lyre x 1

Zainteresowani proszeni na pisanie na PW  😉
calore ja mam jednoroga na com 😉

wystawiłam Ci go jak będziesz wystaw tego swojego 😉
już nieaktualne 🙂
wymienię objęcia za 2 ro
Ciekawe kiedy te kwiatki wejdą na polskim,ludzie już chyba zwęszyli interes bo ceny pegazów poszły w górę 😀
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
27 lutego 2012 21:43
Ja skupuje nawet po te 40 tys, w zeszłym roku na eliksirach sprzedawałam po 80 tys więc przebicie niezłe 😀
Ja za bardzo kasy teraz nie mam,ale jedna krew w zapasie jest,pegaza też mam,w razie czego budżet sobie podczas eliksirów podreperuję 😀 No i spodziewam się też szału na względnie tanie rogi,to też puszczę kilka "w świat" 😀
ja mam 6 krwi meduzy i 9 pegazów

i 12 rogów niepotrzebnych 🙂
Wymienię jednak tego pegaza na com za 1 pegaza na pl  😁 Niezła maniana się z tym wszystkim robi, ale udało mi się dorwać pegazy po 20 tysięcy od jakichś dzieciaków  😜 
Sprzedam, sprzedam, sprzedam  👀
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=6050681&requete=id%3D1085432[[a]]
Ludzie, ludziska... ma ktoś może na com Achilles' Heel na sprzedaż?
Na wymianach wszystkie sprzedają pojedynczo, a ja bym chętnie dwie naraz przygarnęła.
Za Morpheus Arms też byłabym wdzięczna...
wymieniłam dwie orchidee na krew, ktoś musiał być w potrzebie chyba 🤣 a jak próbowałam ją dać przypadkowemu koniowi, to odkryłam, że on już jest pegazem 😂
Ja też wymieniłam dwie orchidee na krew, a co tam 😉
Ale pomyślałam sobie, że po co mam zbierać 15 ro na tego konia, skoro mogę sobie stworzyć kolejne cudo do GP. 🙂
mam na wymianę z com na pl 😉

1x Medusa's Blood
4x Chronos' Timer
1x pegaz
1x kupon

dalej wymienię 😉
calore krew poszła 😉
WYMIENIĘ PEGAZA na COM na PEGAZA na PL!
wabankowa krew za krew? 🙂
Black Orchid
x 4
Ploutos' Parchment
x 3
Helios' Ray
x 2
Croesus' Fortune
x 2
Medusa's Blood
x 1
Fertility Wand
x 1
Pandora's Box
x 2
Morpheus' Arms
x 1
Philotes' Stroke
x 1
Apollo's Lyre
x 1
Artemis' Arrow
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 1

Do wymiany na pl, Krew za krew, reszta - może być za coś innego, nawet mogę oddać za equusy na pl, jestem otwarta na propozycje bo mi to nie potrzebne  🙂

+ mam pegaza na com, dam za pegaza na pl  😀

edit: aktualizacja listy  🙂
Mam dobre klaczki luzytańskie z ok. 190 UM i 703 PG na sprzedaż, chętnych proszę o kontakt na howrse,
nick: kuciak
Napisało do mnie jakieś dziecko,że chce kupić dwa jednorogi...w zamian miałabym dostać czarną orchideę 😂
Haha, a ja wczoraj wystawiłam swojego konia za 11 kuponów do negocjacji. Napisał do mnie chłopaczek, że jest zrozpaczony po stracie swojego najukochańszego konia i że ten mój mógłby go zastąpić. Zaproponował mi 16tys eq. Dobre, nie? 😉
Ale wy jesteście nieczułe 😀iabeł:
zrobiłam dzisiaj pierwsze 3 mikstury 🙂 w tym upominek hestii  🏇
ja też trzy machnęłam, a brakuje mi jednego kwiatka do piątego żywiołu 😀
gratki 😉
Calore, DeJakota jak coś mam jeszcze pegaza i lista dalej aktualna  😉
powiedzcie jakie zadania trzeba wykonywać i jakie składniki są potrzebne, bo nie mam konta na com, a chcę się przygotować
Cierp1enie, zbieraj pegazy (na nowego konia potrzebnych jest 5), rogi się przydadzą oraz min. 15 RO? 😉
dzięki wielkie!
u nas wchodzi 5.03?

a podkowy jak się zbiera?
w RO, jak zwykle
a no przecież 😀
zapomniałam
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się