Hej. Co sądzicie o
http://ogloszenia.re-volta.pl/ ? Według mnie poprzednia (wątek ogłoszenia) był lepszy... Można było pooglądać wszytko za jednym razem i natknąć się na coś co może nam się przydać przypadkiem, a na nowej trzeba mieć sprecyzowane plany co do kupna albo szukać po wszytkich stronach :/
Co sadziecie?
wątek zamknięty
Mnie się podobają nowe ogłoszenia 💃
Przecież możesz oglądać też wszystkie po kolei jak chcesz.
Poza tym pewnie jeszcze będą ulepszane w między czasie.
wątek zamknięty
Do starych ogloszen nawet nie zagladalam, bo byly kompletnie nieczytelne i zeby znalezc konkretna rzecz trzeba bylo pol dnia sie naszukac, a i tak nie bylo pewnosci czy na kolejnej stronie ktos nie oferuje takiej samej rzeczy tylko np w lepszej cenie, albo lepszym stanie. Do tego ladowanie tych wszystkich zdjec chwile trwalo i np. zaczynalam czytac konkretne ogloszenie a strona mi leciala do dolu, bo sie w miedzyczasie otwieraly inne zdjecia, irytujace 😉
W nowych ogloszeniach mozna wrzucac zdjecia prosto z komputera, ustawic czas przez jaki ogloszenie ma sie wyswietlac, latwiej jest znalezc cos czego sie szuka. Ogloszenia z koniami czy pensjonatami nie gina w zalewie bryczesow i czapraczkow 😉
Brakuje mi tylko watku oddam/przyjme konia na stronie glownej, ktory lubilam sledzic i troche szkoda, ze zostal zamkniety i przeniesiony do ogloszen.
wątek zamknięty
Dlaczego jeszcze mod nie zamknął wątku?! 🤔
wątek zamknięty
Dramka, ale Ty groteskowa jesteś 😜
Tu się szarpie o moda, tam o ogłoszenia. No proszę ja Ciebie, aż tak Ci się nudzi?
i nie wyskakuj mi tu z 'magiczną ikonką w którą mogę kliknąć' bo nie zwykłam ignorować drugiego użytkownika.
Teraz chyba na topie będzie dyskutowanie o ogłoszeniach.
Wylansować się będzie można, stworzyć grupy za i przeciw a wtedy to już pójdzie z górki. Psioczenie, wyzywanie, bicie piany i tupanie nóżką.
wątek zamknięty
wczoraj w ciągu parę sekund mój wątek był zablokowany 😲
nie widze sensu bić piany w 2 watkach o tym samym 🙄
wątek zamknięty
Mi się dużo bardziej podoba ta nowa strona. Nie muszę przeszukiwać 3 stron, tylko zaznaczam to co mi akurat potrzebne i gitara.
wątek zamknięty
watek jest dublem i jest w nieodpowiednim dziale forum.
Dlaczego jeszcze mod nie zamknął wątku?! 🤔
bo mod byl u konia 🙄
wątek zamknięty