to ja poproszę liry na wabankowa 😀
to ja poproszę o muśnięcia na MiyakoKuchiki
^^ z góry dziękuję 🙂
ciekawe czy też do nas trafi
Misaki
pewnie będzie, zawsze takie akcje się powtarzają 🙂 kupujcie pegazy na pióra, na com nie schodzą poniżej 50tys ;p na następną promocję zrobię sobie zapas 🙂
i kupiony 😉
Zwój Plutona
x 4
Czarna Orchidea
x 2
Lira Apolla
x 3
Puszka Pandory
x 2 (tylko na to samo)
Promień Heliosa
x 1
[s]Muśnięcie Filotes
x 1 [/s]
mam takie rzeczy i jeszcze dwa feniksy. wymienię na to samo lub muśnięcia/pięty/coś z posejdona 🙂 mogę dać dwa feniksy za gryfa/smoka/ducha
trzeba miec za co kupi xD
nie chce ktoś kupić luzytanskich zrebaków? 😁
ale numer, albo już wiedzą albo na pl pegazy są po prostu drogie. na com kupowałam po 5-10 tys przed promocją 🤔
no właśnie patrzyłam. zawsze tak jest? hehe, idę sobie zrobić zakładkę dla pegazów bo potem zapomnę ;p
wcześniej nie patrzyłam xD
Oni już wiedzą 😀iabeł: Pokusiłam się na jednego pegaza, zbieram dalej. Chcę mieć choć jednego boskiego konia! 🙂
Calore, gryf za feniksy? 🙂
bardziej mnie w tym przeraza 15 RO zeby podkowy znaleźć o.O
Ja sie dorobie na bank, mam 25 kuponów, jednorogi hoduje, a pegazy już zaczęłam załątwiac 💃 💃 💃 😁
Na pl ceny pegazów poszły w góre po tym jak weszła promocja na com. Wcześniej udawało mi sie kupić pegazy nawet i za 3tys :P
Btw, mam pegaza na com, jakby ktoś chciał to mogę oddać za 2 sztuki na pl 🙂
a macie roga? na com w sensie ;p mogę dać jednego na pl, ale on ma ponad 30 lat, może komuś zdechnie, bo mnie nie chce :/
a mnie właśnie zbanowali. byłam ciekawa za ile to nastąpi :P
eliksiry pewnie mnie ominą, a szkoda bo zrobiłam sobie mały zapas rogów i pegazów.
miałabym tylko prośbę, żeby brać udział w moich zawodach westowych w ośrodku, bo trochę pracy w nie włożyłam a nie chcę żeby upadło całkiem. wszystkie zawody nazywają się Rancho Rychnov. będę wdzięczna 🙂
Trail class : Finish 2nd in a 5-figure trail class competition
coraz głupsze te zadania 🤔wirek:
a macie roga? na com w sensie ;p mogę dać jednego na pl, ale on ma ponad 30 lat, może komuś zdechnie, bo mnie nie chce :/
Za co? 👀
co za co? 🤣 mam jednorożca na pl i chciałabym innego na com 🙂
aaaa... Na com jeszcze nie mam 🤣 Myślałam że za cos innego może 😉
nie strzeliła 😉 też się kiedyś zastanawiałam 😎
(czyżby głodnemu chleb na myśli? )
calore!! 🤬 😂 chodzło mi raczej o to:
Nie można nic zrobić...
Nie znaleziono nikogo pod wskazanym loginem. Upewnij się, że:
Poprawnie użyto wielkich liter.
Szukana osoba nie zrezygnowała.
edit: już wiem, gdzie był błąd.
Dopadł mnie limit, proszę wszystkich, którzy jeszcze nie dostali tego, co zamówili, żeby w przyszły poniedziałek wysłali mi wiadomość na Howrse. Będę wysyłać w miarę możliwości
Mnie sie udało do południa kupić 4 pegazy za 28 tyś sztuka , teraz poniżej 40 tyś nie schodzą
Poncioch musiała mnie ta ikonka z czerwoną twarzą zmylić ;p tak czy siak u mnie w znajomy jest dokładnie ten sam nick co AtlantykowaPanna podała 🙂
Jak można to poproszę krew meduzy na Kocipuszka🙂 :kwiatek: i lire 🙂
wystarczyło się pozbyć tego uśmieszku na końcu i jest ok 😉