Pomoc przy koniu - Śląsk <szukam>

Gillian   four letter word
23 lutego 2012 17:25
Od jakiego czasu? napisałam w tym wątku może ze trzy posty. Mamy porównywać kto pisał gorsze? naaaah... chyba mam ciekawsze zajęcia. A skoro Ty nie masz, to przejdź się po innych wątkach i nawracaj wszystkich plujących jadem. Śmiało, baw się dobrze!
Z mojej strony koniec off topa. Nie o mnie jest ten wątek.
wątek zamknięty
nie 3 a ogólnie 12,  ostatnie 4  na moje posty, a reszta z jadem. Z moje strony też koniec off topa bo jak widze i tak nie ma sensu.
wątek zamknięty
Ależ ja niczym nie grożę! Prosiłam, żeby wszyscy którzy zachowali się w niesympatyczny sposób odrobinkę się zastanowili nad tym jak adresat może odebrać taką falę nieprzyjemnych postów i ataków na jego osobę. Bo ja nie powieszę się jak mi napiszesz że jestem durną małolata, ale są ludzie którzy biorą do siebie pewne rzeczy (bo skoro tyyyyylu ludzi tak piszę, to może i tak jest).
Niczym nie grożę i nie mam zamiaru.

Przede wszystkim chciałam prosić Was o trochę luzu, wyrozumiałości i spokoju.
Tylko tyle. Tylko tyle i jednocześnie aż tyle...
Na pęwno w przyszłości inaczej to "ujmę w słowa" tylko gdybyście spokojniej zwrócili uwagę - byłoby łatwiej, no ale stało się. Dziękuję tym którzy zrozumieli.
Bo przecież Wy jak macie naprawdę ciężki dzień też nie chodzicie i nie zarażacie pozytywną energią,  (a uwierzcie że u mnie w stajni w owym czasie były i kolki u koni, awantury u ludzi, plus moja desperacja - kiedy zostałam wręcz oszukana przez dziewczynę która płatnie - pomagała mi z koniem; no ale tu nie chodzi jakieś użalanie się teraz) więc wyklikałam raz dwa co wyklikałam i cóż... Nie dostrzegałam tego jak bardzo trzeba liczyć się z KAŻDYM słowem i zdaniem na luźnym, zwyczajnym (tak przynajmniej wtedy myślałam) forum...

znow brak edycji 🙄
wątek zamknięty
faktycznie, jestem mistrzem dopier... innym a zwłaszcza autorce wątku, prawda? reszta niewinna.

Ale przecież ja nie mówie tylko o Twoich wypowiedziach. Dla mnie powinien być koniec tematu.
wątek zamknięty
Ja chyba naprawdę poproszę już nie moda a administratora o.....PIEKIEŁKO 🙂
Z tego co widzę coś takiego by się na tym forum przydało 😀
Wasze kłótnie nic tu nie wnoszą i niepotrzebnie się nakręcacie 🙂
wątek zamknięty
A może po prostu zamknąć ten wątek?
wątek zamknięty
Nord   -"Bryknąć Cię?"-zapytała Łoza
23 lutego 2012 20:44
a kim Ty jesteś żeby mi zabraniać się wyżywać na kim chcę i gdzie chcę? 

BRAWO!  👍 re-volta schodzi na psy pod względem dyskusji...Mozna pokazać, że coś nas śmieszy, albo zadziwia, ale kulturalnie jak np. Tomek, ale bez przesady.
A skąd wiecie co to w pojęciu założycielki wątku znaczy, że ktoś ma dobrze jeździć? Może wystarczy, że wie na którą nogę się anglezuje-kasy za to nie dostanie a pojeździ za darmo...
wątek zamknięty
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
23 lutego 2012 21:34
Ech... a wystarczyło zamiast:
"Jak miałoby to wyglądać - nie mam zamiaru płacić, bo oddaje komuś konia do jazdy (a za to powinno się kasować , a nie płacić ludziom). Jestem opiekunką, nie właścicielką. Chętnie skorzystam z pomocy kogoś doświadczonego, ponieważ mam z klaczą spore problemy.
Ty możesz sobie pojeździć całkiem za darmo, a ja mam pomocnika =) "

napisać:
-  PROSZĘ o pomoc. Zapraszam do wspólnych jazd doświadczonego jeźdzca. Będzie mi miło czegoś się nauczyć . PRZEPRASZAM. Niestety nie dysponuję funduszami na zapłacenie za trening, ale gdyby ktoś aktualnie szukał konia do jazdy odstąpię oczywiście nieodpłatnie. DZIĘKUJĘ za ewentualne zainteresowanie."
Byłoby całkiem inaczej? Magiczne słówka. Tylko TRZY. Łatwo zapamiętać.

no proszę, teraz to my jesteśmy samo zuo, a wystarczyło napisać jak powyżej zasugerowała Tania...i już, po sprawie
to samo w podobnym wątku, prośba o poradę zamiast bezczelnego ogłoszenia i tupania nóżką bo "ja chcę"

mam nadzieję, ze roszczeniowa postawa obu pań połączona z brakiem szacunku do cudzej pracy, oraz zupełny brak wyobraźni teraz ulegną weryfikacji 🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.