no to spoko, bo ja chyba wszystko zużyłam, chyba, bo głowy nie dam. ale i tak powinni dać te 10 każdemu. nie każdy grał rok temu. ja nawet nie pamiętam, że był taki event.
Event był, ale raczej nie na walentynki. Na dzień matki albo coś.
może, serio nie pamiętam. ale mam już róże. dostałam po przelogowaniu się po napisaniu poprzedniego posta.
mam wreszcie 17 poziom i paprykę 💃 jedna z misji już prawie skończona ;p
haha, dobiłam dzisiaj do 18 poziomu 😵
Kiełba-D przyjmę sąsiadów
no to pierwszy etap zrobiony, róże rosną sobie na małych polach z dopalaczami, więc pewnie dam rade, tylko woda leci tak sobie ale chyba damy radę 😉
U mnie pierwszy etap końcówka. Flakoniki lecą już do dugiego etapu.
Jaka ja głupia jestem. Stara farmerka ze mnie, a takich ważnych rzeczy nie wiedziałam jak chutney (że daje +2 w sensie z każdego pola nie wiedziałam), przedłużanie chutney'a dyniowym dżemem. I że z małych pól dużo flakoników/kartek czy co tam akurat leci z pól wylatuje.
Hihi ja w ten sposób od jakiegoś czasu kończe ewenty bez problemu? I przez chutney dżemem z dyni bo mi się wydaję że oba na raz nie działają
Działają. Znaczy dynia przedłuża działanie chutney'a i dalej lecą plus dwa produkty. Jak dasz razem chutney i dynię, nie zrobi się z tego plus 3 produkty.
Ja kiedyś zaniechałam dzielicę przemysłową i mam za swoje.
A to nie zauważyłam. Ja produkcje mam ale leci to wszystko powoli i mozolnie 🙂
jak to wszystko działa, o czym mówicie? 🙂
To są produkty z rzemiosła po których dodaje ci plus 2 lub 1 do zbiorów a jeśli dodatkowo zje się jeszcze ciasteczko ananasowe to na baharamie wtedy +2 z ciasteczka i +1/2 chutney lub dżemik, można to wszystko na targu kupić jeśli wstawisz małe pole to raz że więcej wody wyleci dwa masz normalnie plonu 2 sztuki a tak masz 4
gratki 🙂
podoba wam się nowe okienko z roślinami? mnie średnio, ciężko mi odnaleźć konkretne rośliny, ale za to fajne są te "ulubione" 🙂 wrzucam tam po jednym rodzaju i już się nie mylę przy zasiewie ;p
Mnie się nowa grafika roślin podoba. Okienko ma nieco za małe ikonki roślin.
Skończyłam misje karnawału 🏇
I kolejny ewent - nie dadzą wytchnienia. A ja się zastanawiam czy grać czy odpuścić bo florenów brak kupować nie chcę a ilości do zebrania ogromne bo ponad 50 tys sztuk gerbera a nagrody takie se. Robicie ten ewencik?????
Oczywiście jak każdy, ile sie da to się zrobi bez FL (poleci chyba nieco na GT wtorkowy).
Może ktoś coś ma z tego co potrzebuję, może komuś się coś przyda:
Poszukuję:
Zagrody sów (za świetliki lub motyle tylko)
Mleczodrzewu (proponuję zestaw motyle+świetliki+renifery xl/owczarnia jubileuszowa)
Drzewko jajeczne (oddam za nie dwa pachnące, lub owczarnię jubileuszową+pachnące)
Drzewka XXL
Oborę pomarańczową lub wyżej
Fabryki kolorowe
Mam do oddania:
motylarnia x 2
świetliki x 2
owczarnia jubileuszowa x 2
pachnące x 2
kurnik pomarńczowy x 3
królikarnia pomarańczowa
fabryki
drzewka złotolistne x 3
mirabelki x 2
Zwykłe zagrody, zagrody xxl.
brzoskwinia x 6
Różne itemy (zainteresowanym wysyłam zdjęcie ogrodu z itemami do oddania).
Oj widzę że masz cały zestaw potrzeb 🙂
No troszkę tego jest, kiedyś głupia byłam i dw jajeczne oddałam i mam tylko jedno 🙁
A to troche mało chociaż jajka na targu staniały bardzo 🙂
Jak event, ja nic nie widzę..
Bo on się dzisiaj zacznie 🙂
Nie ma ktoś 1 scenariusza na zbyciu????
Ja mam, ale nie wiem jak wysłać.
Bischa zainspirowałaś mnie do przejrzenia całej wymiany i chcą np 20 kartek np 3 scenariusza za 1 kartkę 1 Dobre sobie i daruję sobie te całe wymiany 🙂
Potrzebuję sąsiadów! Wróciłam do gry 😉
Nick: Torqoise
Notarialna, zaraz pójdzie zaproszenie od brata 🙂.
poszło zapro, nick jak tutaj 🙂
już dawno miałam pisać - nie odsyłam prezentów ani nie wysyłam z własnej inicjatywy. jak ktoś stąd coś mi wyśle, to niech się odezwie, wtedy odeślę 🙂