Libella ależ cudne to twoje zwierze !!! normalnie oddaj go!
ja natomiast ostatnio postanowiłam wyjść z hali 🙂 wiecej czasu zajęło mi wkręcanie haceli . 🤬 ale jazda na śniegu była wspaniała 🏇 na dole wstawiam dokumentacje😉
Wrzucam na szybko zdjęcie Latino z wczoraj 😁 i za raz uciekam do niego. Wieczorkiem nadrobię zaległości w czytaniu i odpisywaniu. Miłego dnia dla wszystkich :kwiatek:
Djarumm no widzisz, jakie "spotkanie" 😀 Dziękuję pięknie za pochwałę, Twoja klaczka również jest śliczna :kwiatek: Libella też mi tego strasznie brakowało. Szczęście, że istnieją jeszcze w moim świecie zaprzyjaźnione "luzackie" stajnie z luzackimi końmi. juliadna bardzo ładnie 🙂
Witam wszystkich rekreantów ! Mam na imię Paulina. Nie mam obecnie swojego wierzchowca, ale jeżdżę na koniu małopolskiem 'wielbłądzie' - Faterze, z którym obecnie zacięcie trenujemy ujeżdżenie. 'Moim' drugim konikiem jest 18-letnia Sparta rasy sp, z którę trenujemy skoki ;-). Jeżdżę w małej stadninie koni w Bałtowie wraz z moją koleżanką GniadoZłotą widoczniej na zdjeciu poniżej, po lewej (po prawej ja na Sparcie),a na dole ja na Faterze :
Dzięki Milusi ( :kwiatek🙂 i uprzejmości Madzi ( :kwiatek🙂, mam możliwość jazdy na kochanym koniku, jakim jest Hamit 😍 Spacerowe 😉 i ze Zwiastunem: Fantazja- Pożyczyłam sobie Twoją kurtkę ( :kwiatek🙂 😁
Tristia-w końcu mam do kogo buzię w terenie otworzyć 😉 bo tak to tylko Zwiastuna zagadywałam 😁 Madzia-oj udał, udał-nie często trafia się taki koń jak Hamit 💘