Pomoc przy koniu - Śląsk <szukam>
.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] calkowita edycja posta
wątek zamknięty
O rety! Okazja!
wątek zamknięty
Ja nie rozumiem - co to w ogole za podejscie - za jazdy powinno sie kasowac, a nie placic? 🤔 Prosisz kogos o przysluge, poswiecenie swojego prywatnego czasu, zasobow wiedzy, doswiadczenia, bo sobie sama nie radzisz i jeszcze "foch", ze to ma byc za darmo, ze TOBIE nie zaplaca? Rany 🤔
wątek zamknięty
nie mam zamiaru płacić, bo oddaje komuś konia do jazdy (a za to powinno się kasować , a nie płacić ludziom).
👍
wspaniały pomysł ! 😁
wątek zamknięty
Ja dam swoją kobyłę Anky i każę jej zapłacić za mozliwość jazdy na mojej kobyle 😂
wątek zamknięty
Sezon na łapanie jeleni uważam za otwarty 😎 😂
wątek zamknięty
łeeee kijowe warunki. sama se jeździj.
wątek zamknięty
Nie doceniacie oferty. Surowy konik polski i to całkiem ZA DARMO.
wątek zamknięty
Najgorsze, ze "szalone nastki" dają sie nabrać takim cwaniaczkom dającym łaskę, ze w ogole trzeba wykonać ciężka prace nad ich koniem, a potem płacz i zgrzytanie zębów, bo tyle kasy wydane na transport, czasami tez treningi i sprzęt, a na koniec sie okazuje, ze właściciel konia sie rozmyślił, albo sprzedał konia 2x drożej i na koniec nie ma ani dziękuje, ani nic...
wątek zamknięty
Livia, padłam 😁
To w sumie żenujące a nie śmieszne.
wątek zamknięty
ale jestem guuupia. bo placilam za jezdzenie na moim koniu, a to mi powinni placic... ale guuupia 🤦
wątek zamknięty
Jestem z Zabrza i marze o tym żeby móc sie za darmo pomeczyć z konikiem polskim 😀 🏇 😂 pewnie jeszcze na leśnej...
Tania
Jaki surowyy? Ganaszuje sie przecie... 😉
wątek zamknięty
O kurcze, no to teraz wiem że trener jest za darmo 😀iabeł:
wątek zamknięty
Ganaszuje się tej co jej nie ma. Mnie by do kąta uciekł.
wątek zamknięty
Oj tam, jak niedawno szukalam konia do jazdy w Wawie to skrzynka PW pekala w szwach od ofert typu "jak mi dasz 700zl to dam Ci 2 razy w tygodniu pojezdzic na moim surowym huculku" 😉
wątek zamknięty
Ahh widzicie ludzie jacy my naiwni... Płacimy trenerom lub innym ludziom za jazdy zamiast czekać na pieniądze od nich 😁
kasska ale,że co? 🤔 I to jeszcze 700 zł za 8 jazd w miesiącu... To chyba jakiś czempion surowych hucułów 😜
wątek zamknięty
wiesz kasija, to nie jest cytat, ale w przyblizeniu tak to wlasnie wygladalo 🤣 bo to wtedy jest WSPOLDZIERZAWA, a nie 8 JAZD W MIESIACU, rozumiesz 😎
wątek zamknięty
moje czytanie ze zrozumieniem w takich godzinach słabiej mi idzie 😉
wątek zamknięty
wszystkim trenerów, którzy kasują jezdżąc na cudzych koniach do sądu!
wątek zamknięty
myszatekuce, nie wiem czy wiesz ale weszłaś do jaskini lwa 😅
wątek zamknięty
myszatekuce- masz rację-Jak sobie dupę obijać to na dobrze rokującym koniku polskim 🤣
A gdzie stoi ten uroczy osobnik?? Znam kogoś, kto na bykach startuje, może będzie chciał poćwiczyć przed sezonem jak konik dowcipny 🏇
wątek zamknięty
kasik, no w Zabrzu (Mikulczyce) ... przeca napisała 🤬 🏇
wątek zamknięty
Spotkałam kiedyś pana (w sumie to nawet kilku), który chciał, żeby mu konie za darmo zajeździć i myślałam że to już szczyt głupoty, ale Ty go przebiłaś, konia Ci ułożyć i jeszcze po stopach całować za taką możliwość... Dla mnie to już szczyt BEZCZELNOŚCI. Szukać osoby, która się na tym zna i wmawiać jej, że jej praca nie jest na tyle wartościowa, żeby za to płacić...
wątek zamknięty
danish- tak się składa, że tam jest kilka stajni albo ja o czymś nie wiem 🤔wirek:
wątek zamknięty
myszatekuce, zostaniesz królem revolty.
wątek zamknięty
[quote author=myszatekuce]Szukam osoby (...)[/quote]
To szukaj. Życzę powodzenia. Z tym, że życzę - ale nie wróżę 😉
wątek zamknięty
kasik, a to sorry - zwracam honor...
Niestety myszatekuce złą formę prośby o pomoc przybrałaś..tupet, tupet i jeszcze raz tupet...zajechało mi arogancją , brakiem pokory i brakiem szacunku dla czyjejś pracy,wysiłku i poświęcenia swojego własnego prywatnego czasu...masakra...
wątek zamknięty
myszatekuce- została zapewne zarzucona propozycjami i nie ma czasu z nami "porozmawiać" 🙁
wątek zamknięty
Jestem opiekunką, nie właścicielką. Chętnie skorzystam z pomocy kogoś doświadczonego, ponieważ mam z klaczą spore problemy.
1. Co na to właściciel/ka konia????
2. Za pomoc osoby doświadczonej się P Ł A C I - za darmo umarło !
Ale ok....życzę powodzenia w znalezieniu osoby "doświadczonej" ,która za free "pojeździ" sobie na "surowym" koniu 😂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.