Flygirl z tego co mi wiadomo, to do 5 roku życia możesz, aczkolwiek ja zmieniałam i 20 letnim koniom 😉 Klikasz na krzyżyk przy imieniu konia, zmień profil i tam masz do wyboru specjalizacje 🙂
Morskie Oko możesz mi podpowiedzieć, gdzie mogę sprawdzić te ośrodki?
O dziękuję ci bardzo. :kwiatek:
myślę, że Morskie Oko chodziło o to, żeby wejść w ranking ośrodków, zobaczyć jakie mają zawody i wkleić ich nazwy pod listą wybierania zawodów. mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam i zrozumiale napisałam 🤣 ośrodki z początku rankingu będą mieć zawody z rozetami, ale do tego trzeba konia z dużymi umiejętnościami. no i nie wystarczy wziąć udziału, trzeba wygrać 😵
Q zaraz odpiszę ci na com 🙂
zarzuci ktoś punkcikiem na limonkowa. ? 🙇
CzarownicaSa kliknij na ranking ośrodków jeździeckich. Potem "zobacz rankingi najlepszych zawodów" i przełączasz na "zawody jeździectwa western". Np. w western pleasure masz 4 zawody z rozetami - jak klikniesz na nazwę zawodów to potem masz stronę gdzie jest nazwa ośrodka. Tą nazwę ośrodka musisz wklejać. W trailu jest dużo więcej zawodów z rozetami. A no i jak zobaczysz zawody z wynikami z dzisiejszą datą to nie ma sensu ich wklejać bo będa niedostępne.
A o co chodzi z tymi błedami w pleasure? 👀
zarzuci ktoś punkcikiem na limonkowa. ? 🙇
Wysłałam 🙂
A to czy jakiś błąd był czy nie to na stronie ze szczegółami danych zawodów które się odbyły można sprawdzić. Nie wiem od czego to zależy. Wysyłałam jakiegoś konia na nie i czasami niezależnie od tego czy miał miejsce 2 czy 4 zdarzał się błąd. Taka troche loteria
Morskie Oko dziękuję dobra kobito :kwiatek: :kwiatek:
mam tą nokotę, jak będę miała czas to ją zrobię 😉
dzisiaj mnie odbanowali, w końcu :P ma ktoś duchy, feniksy, smoki, gryfy na sprzedaż ?
Morskie Ok dziękuję :kwiatek: Na razie nie widzę żadnych zawodów z rozetami, ale będę sprawdzać 🙂
ile um musi miec kon zeby dac rade na zawodach z rozetami?
Morskie Oko dziękuję dobra kobito :kwiatek: :kwiatek:
mam tą nokotę, jak będę miała czas to ją zrobię 😉
dzisiaj mnie odbanowali, w końcu :P ma ktoś duchy, feniksy, smoki, gryfy na sprzedaż ?
Na com mam feniksy i ducha,na pl mam tylko feniksa
umie ktoś robić konie na gp, tak żeby miałum. powyżej 1000 ?
dałam 5 żywioł klaczy, która ma wrodzone um. 204, lool 😵
Ma ktoś pożyczyc konia który wygrałby rozete ? 🙇
hah, mój własny koń właśnie zrobił 2:14 w cuttingu, szkoda, że nie miałam go w weekend 🙂 no i w reiningu trafiłam na zawody za 20% energii, w pleasure nic :/
Mój koń miał 3x I m-ce w zawodach dla koni początkujących z rozetą i jej nie dostał... Wiecie czemu może tak być??
eee, chyba nie ma rozet dla początkujących. takie brązowe "kwiatki" to nie rozety.
😵 🤬 🤬 kurcze a bylam pewna ze to rozeta szlak
znalazłam zawody z rozetami ale mają taki wysoki poziom że nawet Boskie się nie łapią, a nie chcę przestawiać swojego najlepszego konia na West.
a co ci za różnica? ;p mój najlepszy nie łapie się nawet na te rozety, które znalazłam 😵
Prośba możecie sprawdzić u siebie... bo albo mi sie wydaje albo nieda wysłać się diamentów jako prezentu...
nie da się, było o tym na howrse i ja też to pisałam
Ma ktoś podesłać jakieś zbędne ze 2 PD na PL?
Nich Nefra01 jakby co. 😉
Ma ktoś podesłać jakieś zbędne ze 2 PD na PL?
Nich Nefra01 jakby co. 😉
Poszło 🙂
I właśnie odkryłam, że ostrogi, powiewy itp można teraz tak jak punkty dorastania dawać 🙂
ech, żeby taki
TAKI!!! koń nie miał umiejętności wystarczających do rozet! albo mam zwyczajnie pecha :/
wabankowa zmniejsz zdjęcie do 800 max
ma ktoś konia do rozet na com?
calore a po co ? tylko na nie kliknij 😉
a jest na nim to, że wygrałam rozetę xD
ale ja piszę zmniejsz, bo mod się przyczepi
Jeszcze a'propos treningu źrebiąt.
Ja korzystam z tego
http://craxor.free.fr/crixorcluwb/foalgames.phpJest tyle opcji i możliwości że ZAWSZE wychodzę 1.2 pg 🙂
mam na com:
Poseidon's Horseshoes
x 1
Black Orchid
x 1
Zeus' Lightning Bolt
x 1
Wymienie na to samo na PL