sklepy internetowe

---------  😵 minus  😵 dla STEFANIDIS - płaci się za towar "wirtualny" i NIKT nie udzieli informacji czy TOWAR jest na stanie, bo czemu bo IM NIE WOLNO  🤬

Może i by to uszło jako opinia gdybyś nie pisała o swojej (chcąc nie chcąc) konkurencji... ?  🙄
czy okser odpisuje w ogóle na pytania zadane przez ten formularz na ich www?

Epikea - ja z formularzem mam mieszane doświadczenia. Raz odpisują, raz nie - częściej jednak nie. Ale zawsze odpowiadają na telefony i odpisują na maila spoza formularza. Przynajmniej takie są moje osobiste doświadczenia.
dzięki
to spróbuję inaczej 🙂
polecam z całego serca wwr shop
błyskawiczny kontakt, bardzo dobra jakosc zamawianych rzeczy... a przesylka to totalny expres
PLUS dla Animavet- szybka  wysyłka b.dobry kontakt.  :kwiatek:
PLUS dla BERGO! Rewelacja. Kontakt wzorowy i przemiły 🙂
Wymieniają towar jak coś nie pasuje bez zawahania.
Fajne promocje. Dostałam nawet przydatny gratis 😉
Czy ktoś wie co się stało z AwilHorse? Sklepu na Roździeńskiego już nie ma, na Stabika też nie, strona internetowa jest.
Livia   ...z innego świata
12 lutego 2012 10:21
Z ostatnich zakupów plusy dla:
- Konika - za każdym razem przesyłka była u mnie najpóźniej 2 dni po złożeniu zamówienia,
- Bergo - byłam uprzedzona po pierwszym, nieudanym zakupie jakiś czas temu, skusiłam się na zakup derki w promocji i tym razem transakcja przebiegła pomyślnie.
Stefanidis dostarczył nam paletę ściółki, więc pomimo wydłużonego czasu oczekiwania jednak zrealizowano zamówienie. Kontakt telefoniczny również bez zarzutu.
szukam osobe ktore sprzedaje u nas odziez SPOOKS  👀
Czy ktoś wie co się stało z AwilHorse? Sklepu na Roździeńskiego już nie ma, na Stabika też nie, strona internetowa jest.

Jest na Stabika 22, nad restauracją, trzeba nacisnąć na domofon  🙂
Skusiłam się na witaminy z Atosa w promocji, niestety są przeterminowane... MHD 10/2011

Edit: Dostałam odpowiedź ze sklepu Atos:

"Witam nie sprawdzałam terminu przydatności - jeżeli termin jest nie aktualny
proszę odesłać witaminy a po odebraniu witamin zostaną zwrucone pieniądze.

Jeżeli tak się stało to przepraszamy"
Odeślij witaminy i nie powtarzaj to samo w kazdym watku.
Dramka, apropos SPOOKS skrobnij do mnie na priv 🙂 bo nie wiem czy oficjalnie na forum mogę  🙂
Dwa duże plusy dla equishopu- jednego dnia kliknęłam kup teraz, a następnego rano rzeczy już były u mnie. Polecam!
+ dla sprzetjezdziecki.com  😍
super kontakt , pani o każdym problemie informowała telefonicznie i pomagała też dobrać odpowiednie rzeczy . Fachowa pomoc i miła obsługa .
Stefanidis jest jeden, jedyny niepowtarzalny  😎
Dzisiaj miła Pani zadzwoniła do mnie i zapytała czy chcę jeszcze moje zamówienie z października bo w sobotę będzie już u nich  😂

Dosłownie  😵 nawet nie pomiętałam co tam jest
tradycyjnie + dla animalii  😀
super plus dla GNL  🙂
Odesłałam koszule którą kupiłam od Awilhorse na allegro i zero kontaktu  🤔
Dava   kiss kiss bang bang
20 lutego 2012 16:12
Odesłałam koszule którą kupiłam od Awilhorse na allegro i zero kontaktu  🤔

To bardzo dziwne, bo ostatnimi 'promocjami' kupowałam u nich bardzo dużo rzeczy i nie było problemów z kontaktem i zwrotem  😀iabeł: Cały czas są na mailu i telefonie...

zaległe plusy dla:

+ standardowo animalia.pl
+ awilhorse
+ gnl
+ bergo
+ okser

wielki + dla mksklepu, dostałam rozwaloną paczkę z wyciekającą wcierką w piątek, po telefonie od razu wysłali drugą 😉
Co prawda nie jest to klasyczny sklep internetowe ale ogromny plus dla Torpol.
W piatek poszedł przelew , paczka dotarła przed chwilą  😀
Ogromny plus dla MKSKLEP

Błyskawiczna wysyłka  😀
ja zamawiam z capriola.pl albo konik.com.pl  😉
kiedyś tez z caprioli coś tam zamówiłam raz czy dwa.. teraz likwidują..
ach ten kryzys..
Mega PLUSy dla:
- Pan Podkowa
- GNL
- Equishop
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Co się dzieje ze stroną konika? Czy to tylko ja mam problem ze złożeniem zamówienia?
diabeli   Jak idziesz na szczyt to nigdy nie jest z górki!
22 lutego 2012 22:51
Ogromny plus dla sklepu "Koński świat" za niesamowicie szybką realizację zamówienia 😀
Zamówiłam paczkę wczoraj a dziś czekała już na mnie w domu.
Ode mnie też plus dla sklepu Koński Świat. Fachowa obsługa i szybka realizacja.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się