Ochraniacze

efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
17 lutego 2012 08:28
crazy, no ładne są 🙂 wprawdzie też mają rzepy, ale może będą wygodniejsze do stosowania niż pełne neopreny 🙂
Przeglądałam sklepy w poszukiwaniu Revo właśnie i w gnl są najtańsze - po 418,50. Można powiedzieć, że niewiele ponad 800  😂
Nie używałam co prawda, ale miałam je w domu i dotykałam. Na mojego konia były za duże więc sprzedałam. Skórka mięciutka, świetnie wykonane i jeśli chodzi o rozmiar full to jest naprawdę spory.
jak one się zapinają ❓
i czy one maja cos od srodka? na zel przy takiej cenie to nie ma co liczyc, ale cokolwiek tam jest?
dziewczyny czy spotkałyście się może z jakimiś ochraniaczami tańszych firm na wzór veredus olympic ❓
tak-kentaury i w horsepolu jakies mieli na skorupie olimpic
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
18 lutego 2012 16:34
Czy revo są rzeczywiście lepsze od evo?

revo:

evo:

Evo są dłuższe niż revo to czy revo rzeczywiście lepiej chronią?
Oraz czy revo są bardziej uniwersalne i mogły by służyć nie tylko na uj?

I VEREDUS CARBON GEL X- PRO:

czy ktoś wie gdzie najtaniej można dostać ten komplet?
Karla🙂, jesteś boska 😍
Perlica zapinaja się na sprzączki:

Katja są calutkie ze skóry, w środku od wewnątrz mają jakieś wypełnienie, bardzo miękkie i dopasowujące się do nogi. Ciężko powiedzieć czy to żel czy jakaś gąbka..
Kaarina dziekuje. Szkoda, ze paski nie sa elastyczne, no chyba, ze cos zle widze. Super cena jak za komplet skorzanych ochraniaczy.
Gdzie można znaleźć rozmiarówkę ochraniaczy Veredusa?
19 lutego 2012 14:14
pokemon - S/M/L w Veredus Aer Tec jest dodatkowo XL
Mi chodzi o taką, że S to tyle i tyle, M to tyle i tyle...
Bo jak mam zainwestować, to przynajmniej chcę zmierzyć.
19 lutego 2012 14:42
L powyżej 24cm pęcina
M 20-24cm pęcina
S 17-19cm pęcina

niestety nie mogę znaleźć wymiaru XL aer tec
🙇 dzięki wielkie
Pewnie to pytanie już padło..ochraniacze prestige ""L" wypadają jak VEREDUSa "L"? Mam na myśli nowe modele
Medziiik, ale cudaki te pro, masz lepsze zdjecia?
Dramka Trochę mniejsze są Prestige bo na mojego pasują L a Veredusa L były za duże
No właśnie wyglądały na małe. Zakochałam się  😍 Ile w sklepie kosztuje komplet na 4?
Te ze zdjęcia są droogie bo mają jakieś tytanowe wzmocnienia, w equishopie 580 przód i 530 tył,
te zwykłe nie są dużo droższe od Veredusów:
http://equishop.pl/zobacz,620,kat,110,prestige-dinafit-przod
http://equishop.pl/zobacz,621,kat,110,prestige-dinafit-tyl
a czy ktos moze mi powiedziec jak jest z zapieciami w tych ochraniaczach? czy sa elastyczne?
Ja chce te droższe  😀iabeł:
Dramka, na żywo są naprawdę dramatyczne. Zresztą była cała seria z tymi metalowymi płytami były ogłowia, napierśniki.. masakra!
Na żywo są przepiękne! Dzisiaj macałam  😜
To chyba się minęłyśmy z gustem 😉
Są kosmiczne  😍 Lubie festyn  😁
Katja tak, są elastyczne
Mi też się te droższe bardziej podobają ale cena jak dla mnie za wysoka w stosunku do tych zwykłych a wiele się nie różnią.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się