Ogłowia

Full hansbo 42, hkm 41, Stubben 40.
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
12 lutego 2012 14:51

a jak Grota wygladala by w naczolku takim jak wybrala asds, tylko w wersji brązowej  👀
sei   . let's grow old together & die at the same time .
12 lutego 2012 19:44
za ciężki chyba na jej delikatną główkę...
Mam pytanie, moze było już zadawane:
Czy p.Marek z Ursusa zrobił komuś nachrapnik zaciskowy z błyszczącej skóry?
Dzięki
który naczolek najlepszy na siwego?
druzalkowa pierwszy 🙂
druzalkowa , pierwszy
Mi się najbardziej podoba w pierwszym (to jest chyba 4-8-4?), a najmniej w perełkach.
pierwszy !
cieciorka   kocioł bałkański
12 lutego 2012 20:50
pierwszy 🙂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
12 lutego 2012 20:52
1 i 3 😉
anai a nie 3-6-3? Wydaje mi się, że nie ma na stronie wypisanych błękitnych kamieni 4 mm. Błękitne są tylko 3 mm, a 4 mm to ewentualnie niebieskie.
3-6-3, on ma dosc mala glowe takze 4-8-4 byloby za grube
Faktycznie, ten kolor (aqua?) jest w 3mm, wydawało mi się, że kamyki są całkiem spore 😉 Ale jeśli to główka jest niewielka, to pewnie 3 6 3. Tak czy siak, bardzo mu pasuje !
druzalkowa Jak dla mnie 2  😍
3 mm to nie jest tak mało, artemisowy naczółek ma dwa rzędy kamyków właśnie po 3 mm i wygląda całkiem subtelnie. Szkoda, że dwurzędowe naczółki są tylko 4 mm, ja mam same zgrabne główki potencjalnie do naczółkowania... Taki Gryzol się nie nadaje, bo wygląda jak hucuł i ma megatony włosów (grzywkę zapuściliśmy jak u Pre co najmniej), w naczółku bling to by było niezłe kuriozum 😉
asds   Life goes on...
14 lutego 2012 09:55
Pytanie do posiadaczy ogłowii Wembely.

Jak wypada u nich full? To duzy full czy raczej mały?
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
14 lutego 2012 21:11
asds ja mam wembley ale cob model saragossa i musiałam wymienić paseczek  od nachrapnika bo nie mogłam go dopiąć i był za krótki ,a w artemisie cob pasek na maxa zaciśnięty i tak nachrapnik jest luźny...

klapcio89   Walczący z cieniem...
15 lutego 2012 14:29
Czy ktoś mógł by mi polecić ogłowie godne uwagi najlepiej z nachrapnikiem Szwedzkim (dość grubym)
Byle by pasek z Nachrapnika był [size=20pt]poprowadzony GÓRĄ [/size]

Ale żeby też nie zrujnowało mojego portfela 🙂  :kwiatek:
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
15 lutego 2012 14:32
Fair Play Venezia i Chewal😉 nachrapnik prowadzony górą, fajna skóra(jak za takie pieniądze), miękka, podszyty nachrapnik, pasek potyliczny i naczółek. Ceny ok 220zł 😉
Co sądzicie o ogłowiu Acapulco Fair Play ? Meksykan, z 'karabińczykami' do wędzidła. 😉
i spytam raz jeszcze.. Mam problem ze znalezieniem dobrego rozmiaru. Ogłowie kupuję dla 3 latka, konik w typie fiorda, w cobie paski policzkowe na pierwsze dziurki, nachrapnik (angielski) za wielki. Pony powinien pasować, w dodatku ma te snapsy na wędzidło, które wydłuży paski policzkowe. Brać pony?  :kwiatek:
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
15 lutego 2012 16:39
ja bym brala cob chyba jednak nie pony
Mozii ale fair play Venezia nie ma szwedzkiego nachrapnika.

Daniella_283 w pony możesz mieć za krótkie wszystko poza nachrapnikiem, bierz coba, zawsze ostatecznie mozesz wymienic sam nachrapnik 😉
Daniella_283, mam to oglowie, full na głowę mały full, nachrapnik jest wielki, a snapsy w moim są do d..., z jednej strony jest jakby za mały i mam gigantyczny problem, żeby wcisnąć kółko wedzidlowe. Robię to na siłę, zajmuje mi to kupę czasu , prędzej czy poźniej ten snaps pęknie od takiego wciskania na siłę wedzidla. Snapsy  od wodzy pekly po kontakcie z ziemią 🙁  Nie wiem, czy moje jest jakieś felerne, czy to po prostu fair play.
Dotarło do mnie ogłowie Ogłowie Solibel "Comfort" i jestem zadowolona  😍 z malutkim 'ale', jakoś tak naczółek nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia, z bliska wykonanie wygląda kiepściutko, no i już podczas przesyłki odpadło jedno świecące oczko  🙁
natip a jaki naczółek zamówiłas? Ja kiedyś dostałam ogłowiem tez bez jednego diamencika w naczólku-odesłałam, oddali mi kasę.
Z tym  [img][[a]]http://www.gnl.pl/images/images_medium/TN120054_K80%20[[a]](srednie).jpg[/img] i teraz nie wiem czy odsyłać cz nie...
Zadzwoń i zapytaj, możesz ewentualnie spróbować wziąć inny.Ja dlatego lubie gładkie naczółki lub łańcuszki.Mam łańcuszek solibela( wmojej galerii jest ) i jest bardzo ładny.
palemka dziękuję za rady  :kwiatek: będę działać, jednak nie po to wydawałam kasę, gdy stare ogłowie leży w pace, po to, żeby nowe było uszkodzone od razu.
natip nie ma za co 😉, daj znać czy udało się wymienić. A wkurzenie w pełni rozumiem, bo sama byłam wtedy zła, ale biorąc pod uwagę ze całościowo ogłowie mi sie nie podobało, to żal mi jakoś nie było.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się